- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat, és a sok segítséget!
Amikor feltettem a dcc-re a gadmei romot, és elkezdett normálisan működni, majd kiugrottam a bőrömből! Nagyon kellemes felhasználó élmény volt. Az akku hibáig nem is volt gondom utána.
De ez a vas valami hihetetlen most! Minden tökéletesen fut rajta elsőre, nem kell buherálni és ... erre van kitalálva, na. Azonnal frissített 4.2-re.
Először a mérete miatt én is aggódtam, de a felbontás miatt észre sem veszem. Leírhatatlan a különbség.Szerettem a 808-ast, de nagyon örülök a cserének. Amennyiben tehetitek, válasszatok jó minőségű vasat, felejtsétek el az ár érték arányt. A kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot fizetjük meg.
-
-
Fritz Teufel
addikt
Az a helyzet, hogy a 808DCC lehet, hogy mégsem támogatja. Az beszédes, hogy minden mást felismert OTG kábellel és sajnos ebben az esetben a ROM cserélgetése sem fog segíteni. Persze a lelked megnyugtatása végett kipróbálhatsz minden lehetőséget.
A linkelt ROM-ot nem tenném fel, nem erre a készülékre való, benne van a nevében is! -
DVzse
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Új vagyok itt.
Karácsonyra gyerekek kaptak egy -egy 708R -es tipust, ebből az egyik tönkre ment, hosszadalmas szervíz procedúra után most levásároltam, ráfizetéssel egy 808dcc-re.Itt kezdődnek a gondjaim... én ritkán használtom, de akkor átalában egy Canon EOS fényképező gépen DSLR contoller appal, monitornak, 708-on működött, (sőtt minden eddigi nálam előforduló androidon, telefonon stb. , valószínűleg nem az alkalmazással van a gond) ezen viszont nem ismeri fel a kapcsolatot!
Holot az OTG mód működik egér, külső vinyó stb.Frissítettem a honlapjukról a 4.0.4-re, de így sem lett jó.
Kérdésem, ha felrakom ezt az ide belinkelt:
"60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128"
romot van esélyem arra, hogy ezzel működni fog? Egyáltalán ez jó verzió frissíteni (dátumot néztem, ez a legújabb)?
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, mit- hogyan- kell meg buherálni rajta?
Segítséget köszönöm!Átkerestettem ezt a fórumot DSLR-re, nem volt találat...
-
Fez69
csendes tag
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy aki komolyan gondolta 2012 kora őszén a dual 1.5GHz-t, a HD felbontást, az 1 GB ramot, a HDMI-t 40 rugóért, tökéletes minőségben, az némi naívitást is vitt a történetbe :-) Fél éve használom napi 2-4 órát. Egyszer romoltam és kétszer állítottam vissza a teleptöltöttség regisztert. Ennyi. Jól megy rajta a Real Racing 3 és ez a lényeg. A Samsung GT8000 telómat is romolni kellett, mert gyárilag hulladék volt. Pedig 140 guriga volt 2009-ben. Most meg az iPhone frissíti magát havonta.
-
bodazo
tag
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Én nem tuningoltam, sima eredeti gyári rom volt rajta, még csak nem is rootoltam. Ugyan arra használtam, mint te. Főleg film nézés könyv olvasás és netezés.
Még is 5 hónap után meghalt az aksija, szerintem azért ez nem normális. Ha kibírt volna egy évet és utána hal meg nem szóltam volna egy rossz szót sem, de így.
Szerintem ennél azért többet kellet volna tudnia és tegyük hozzá azért ez sem olcsó. -
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Mi nem tuningolunk csak megprobaltuk a tabletet hasznalhatova tenni,pl menjen mind ket mag a kepernyozar utan, kepernyozar alatt ne dobja el a wifit,lehetoleg keves akadassal mukodjon , ezt persze minnel tovabb. Ami miatt mokoltunk vele az amiatt volt hogy arra a szintre felhozzuk amit rairtak a dobozara es amire a hardver elviekben kepes lenne. De amugy hasztalan probalkozas mert amit elrontottak a programozok az alapjaiban az vagy nem javithato,vagy csak apro reszeredmenyek lehetnek,de ami a legrosszabb hogy a hjbakat nem tudtuk javitani, mert vagy a rosszul megirt oprendszer nem teszi lehetove,vagy hardver oldalrol nem jo alkatreszt epitettek bele pl wifi antenna,akkumulator.. amit csinalni probaltunk az nem tuning hanem optimalizacio lenne...rommcsre azert kell h8g kideruljon hogy a gyarto nem e javitott valami szoftveres hibat,de sajna erre nem nagyon volt precedens. Tuning akkor lenne ha azt tennenk mint a pc-ken pl tul huzni a cpu,a fogyasztas miatt meg esetleg alul feszelni, megprobalni emelni a gpu es a memoria orajelen...stb de ilyenrol szo sincs..
Ui bocs hogy bele vauztam,de Deceptionnal,Pusihusival es meg sokan masokkal egy cipoben jartunk..
-
Mixmonsterx
csendes tag
Nekem 7,5 hónapja van meg eddig csak kevés problémám volt (és van) vele hogy ha kb. 15-20 órát nem használom akkor befagy és csak úgy lehet kikapcsolni,ha 10 másodpercig lenyomjuk a kikapcsoló gombot, régebben újraindulgatott magától, és persze a melegedés is nagy problémát okoz, az akku hamar lemerül.
Gadmei 1128-as rommal használom ezzel a legstabilabb. -
-
Casillero
tag
Még nem. Amit kaptam a másikért kellett másra, de jövő hét hétfőn 99% megveszem. Láttam én is a jó árat, de egy kicsit adok érte többet és helyben megveszem. Az egyik multinagyker most forgalmazza 39300-ért. Bár a szlovákoknál nem népszerű. Sajnos ennek is a wifi a baja az alu hátlap miatt. Akku is csak 4000mah. Leteszteltem antutu 11e feletti pontot adott úgy hogy 1,4-en ment a proci. De legalább IPS ami azért jobb a tn panelnél. Valószínű ráteszem az eredeti Nextway F8 romot és rootolom. Azért az első 3 napban meg se fog álini, és ha valami bibi lenne visszaviszem.
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4134 üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele
-
üszök
őstag
Nekem is ment rendesen.Azt mondták cseréljem el,hát elcseréltem.
A Dellt sem fogom többet használni.
Csak beírod a keresőbe fent,hogy gadmei,és végig nézed a találatokat.Minden rom meg lesz.A vidó alatt a hsz ekben a 11 27-ről írnak.
És linkelni pedig úgy kell,hogy hozzászólás íráskor van olyan alul,hogy link,oda bemásolod,és a többieknek nem kell illesztgetni a böngészőbe. -
jFox
addikt
Nem volt ugyanilyen a MM-ban ezért muszáj voltam másfélét venni. Eddig nekem is jól működöt, de behalt az akksija, meg csinált érdekeseket, uh. ment a szervízbe. Ott meg adtak csere utalványt.
Rom lelőhelyek meg már párszor be lettek linkelve. keress vissza egy kicsit! Fogsz találni.
-
Az akksi a leggyengebb pontja,aki kicsit tobbet hasznalja azoknak 5 ho a futamideje es megadja magat. Az ugynevezett support meg egy nagy 0 ,ok nem javitanak semit se a szoftveren,csak arculatot adnak a gadmei eme ipari hulladekanak. Ezert is nem varhato hogy ha valami szoftveresen nem jo az ki legyen javitva. A gadmei meg nem arrol hiresult el hogy tul sok hibat javitott volna. Mondjukmez szemelyes velemeny de a kinaiak kozt is a rosszabb gyartok koze tartozik pechunkre,vagy pechetekre. En mar 2 honapja valtottam mas tabletre de nem bantam meg,azotamnincs se romolas vagy mokolas hogy hasznalhato allapotban tartsam az eszkozt. Aki pedig azt mondja ennyi penzert ne varjon az ember jobbat hazudik,mert legyen kompromisszum az ar miatt pl tn panel,gyengebb wifi,alacsony uzemido de az eszkoz hosszumtavon mukodjon megbizhatoan!!
-
army155sd
csendes tag
Colaborar para llevar JB
Helló Én vagyok az olasz és én fordítása valamennyi nyelvre a "Google Translator" .. már felfedezték ezeket TABLET egyenlő a miénk:
- "Gadmei E8HD 1.5 GHz"
http://bbs.gadmei.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=58&page=1
http://chinamobiles.org/showthread.php?31931-Gadmei-E8HD-Firmware-Updates-und-root
- "Unusual Sirius Dual":
http://www.nvsbl.es/foros/viewforum.php?f=77&sid=8c66a12f553797e0b42f82f3d769687b
http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=812
- Itoos 8:
http://bbs.imp3.net/forum-191-1.html
- MyAudio 808DCC:
http://gamepod.hu/tema/myaudio_series_8_808dcc_tablet/hsz_1-50.html
http://forum.androidhungary.com/threads/1399-MyAudio-Tablet-Series8-808DCC
- Aigo M80D:
http://aigo.co.th/th/Support_Center
http://aigo.weloveshopping.com/shop/s_showdata.php?page=1&shopid=283537&qid=6629832
Ezek a folyamatban a mi Tablel:
- Mediacom Smartpad 870S2
http://www.androidiani.com/forum/mediacom-smartpad-870-s2/
... szeretnénk együtt dolgozni, és próbálja meg, hogy "Jelly Bean" együtt a mi Tab?
Ez az CWMRecoveryTemp ... azonban nem érzékeli az sd .. és itt van a lista minden rom és útmutatók:
http://www.androidiani.com/forum/mediacom-smartpad-870-s2/
köszönöm szépen
Sajnálom, ha lehet, megszegem a szabályokat .. Nem értem a nyelvet, és nem tudja, hogyan kell kötni kiadatlan munka: ( -
Casillero
tag
válasz
Fritz Teufel #4025 üzenetére
Jól megszenvedtem vele mire megtaláltam melyik fw jó rá. Nem indul, nem indul, indul! Az M80D a hozzá való. 20121210-es 4.0.4-es rom. [link]
-
Fritz Teufel
addikt
Ismerős ez nektek: Aigo Aigopad M808 vagy Aigo Aigopad M80?
Talán nem véletlenül
Egyik kollégátok ennek a ROM-jával kapta vissza a készülékét, igaz az is csak v4.0.4, de például a Chrome-ot gyárilag tartalmazza. Talán sikerül menteni...
-
pimi50
aktív tag
Végül is sikerült valakinek felrakni a szóbanforgó JB-t? Csak érdekességként: felraktam a Dave's Edition Sirius Dual romot, egy hete használom, nem találtam hibát benne.
-
Van szervizpontjuk szombathelyen is,ott is leadhatod,vagy a vasarlas helyen. De egy tanacsot fogadj el hivd fel a szervizt es erdeklodjel naluk mennyi lenne a tablet eletre keltese a rossz rom miatt elhalalozasa miatt. Ha tul sokat kernek akkor keress ra Deception egy regebbi hozza szolasara hogy mikent kell a nand flasht resettelni benne es hogy kell ujra formazni es telepiteni a tabot. De a legjobb az lenne ha ezt egy hozzaertore biznad...
-
Casillero
tag
Kapcsold ki a tabot (hosszan nyomva a bekapcs gombot). Vedd ki az sd-t. Másold rá a gadmei 1128-as romot. Tedd fel és jó lesz. A JB-t a külön linkelt wipe.zippel kell kezdeni. Ami a JB mellett van a zipben az nem jó!!! Nálam is végtelen gadmei logo volt.
Játékos: nálam is akad a 720p és a 1080p video hálózaton. Most néztem. 300-as routerem van.
-
koxi18
csendes tag
hm és bevállt ez a rom nem tudja valaki? mert kiprobálnám szivesen. már le is szedtem csak a visszajelzésekre várok
-
válasz
Játékos #3911 üzenetére
Az a rom amit linkeltel egy modositott firmware a phantom fele,alapja a 09.23 gadmei rom,ennek a romnak hasznaltuk/juk a buildpropjat a gyari(myaudios) romon,kicsit gyorsabbnak tunt vele a tab anno,de ebben a romban nincs bluetooth es emlekeim szerint a flash-t is utolag kellett telepiteni ra...ami a telepites utan mar mint a flash 10.1 csak az operaval ent bongeszon belulrol, ha a gyari vagy a dolphinnal jatszottal le flash videot az kulon nyilt meg teljes kepernyon.
Agassi,Koxi .
Ha lassan bootol akkor szerviz,mert az nem termeszetes allapota hogy 8 percig erzeketlen a kijelzo,illetve a 2d jatekoknak se volna szabad akadnia ,lassan futnia rajta...
-
-
A dead trigger is doglodik rajta,mert nekem gyari rommal rootolva es phantom buildproppal max garafikan doccenes nelkul met,de a fentebb emlitett gyorsulasi verseny is full tempon futott... az mm be vinni jo otlet,bar ok meseltekmaz ev elejen hogy volt olyan myaudios cuccuk ami mar 7 hete odavolt... de ami a lenyeg veszodjenek ok,mert ha te viszed a szervizpintba akkor neked kell bacogatni a miskolci szervizt,igy meg csak bemesz a forumba es vered az asztalt az ugyfelszolgalaton,ha sokaig nem lepnek a miskolciak ,akkor pedig panaszkonyv az mm-ben...
-
válasz
Agassi79 #3893 üzenetére
Nem szervizes vagyok ,csak nekem is vllt egy ilyen tab es azota is figyelemmel kiserem a forumot es ha tudok segitek valamimotlettel tapasztalattal. Antutuval kene mérned egyet hogy mennyire ad keves a vagy sok pontot a tabletedre,melyik romot illetve melyik buildpropot hasznalod a tableten? A magok monitorozasara mondjuk system tuner nevu app...irtad hogy alig par % ot merul keszenletben,be van kapcsolva a csuszkas kepernyozar ? Mert ha be van kaocsolva akkor marad beragadva offba a masodik mag...ha nincs kepernyo zar akkor nem marad offba...jatek ugyben nem nagyon tudok segiteni mert nem jatszottam rajta az angry birds sw kivul massal,a dead trigger full grafikaval akadas mentesen ment rajta...
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb rom most a tabra? Igazibol az a lenyeg h a wifi tavolrol is jo legyen, mindket magot használja, és ne egye annyira az aksit
-
pimi50
aktív tag
Az új 808dcc új ROM-ja 4.1-es, vagy a 4.0.4 "legújabb" verziója?
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok Azt szeretném megtudni, hogy most melyik a legújabb gadmei rom? én ezt találtam: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=146161&uk=2586349326 ugye ez az ami jó a készülékhez vagy van újabb, vagy ti melyik romot ajánlanátok?
-
unlock
csendes tag
Igen tényleg ott van már romlik a szemem.
-
Casillero
tag
Dave's Edition 1.0: http://d-h.st/w1a Sirius Dual főzött rom. Gyors és stabíl. Cpu Masterrel felhúztam 1500-ra és nem fagyott le. Real Racing-et toltam kb 20 percig és nem indult újra. Csoda! Azért a hátlap melegedett szépen és szívta a naftát. Csak buherátoroknak! Ja és System Tuner, System Tweaks, Presets, Very Agressive. Így ment.
-
zsolt64555
csendes tag
Sziasztok
Nemrégiben még én is irogattam az oldalra,mikor megvettem a tabletet azzal a meggyőződéssel hogy nem lehet túl sok baja a készüléknek biztos csak szoftver probléma lehet. Olvastam sokmindent a hiba javításairól de semmi nem bizonyult eredményesnek sajnos. Ugyhogy eljöt hát a pillanat hogy beadjam a szervizbe.
Azt irattam a hibákhoz hogy időnként szakadozik az internet és hogy standby módban kikapcsol a wifi és a 2. proci.
Ráirattam még hogy 40-50% akkunál kikapcsol teljesen lemerül.
Telt múlt az idő a gép pontosan 1 hónapot töltött a szervizben.
Mikor visszajött az volt a munkalapra írva:
Wifi antenna csere, töltő csatlakozó csere, tőltő csere.
És tényleg kapott egy 5V 2.5A töltőt.
A romhoz nemnyúltak as 09.23 volt akkor fönn.
Rögtön ráraktam a 11.28 gadmei romot és láss csodát minden működik rajta!!!
Már egy jó pár napja tesztelem és a cpu2 egyszer se kapcsolt ki alvó módba, sőt a wifi se!!!!
Ráadásként ahol eddig 1-es jelerősség volt pl. a szomszéd szobában, most maxon van!!!!!!!
Gyorsabb is lett egy kicsivel a használata!Nagyjából ennyi.
Tehát akinek vacakol a tablet ne várja a csodát a szoftverektől, úgy mint én hanem igen is ki kell használni a szerviz lehetőséget!
Remélem tudtam segíteni!Sziasztok
-
üszök
őstag
Van az ismertségi körömben egy ilyen vadi új,az új rommal. Hogy tudom lementeni róla, hogy kipróbálhassuk?
-
jFox
addikt
válasz
Casillero #3729 üzenetére
Valaki már feltette.
De nem megy rá a kütyüre. Más a hw.Azon tanakodtam, hogy nem lehet, hogy ezt a ZTE-nek gyártják?
A rom nevében benne van, hogy zhongxing a ZTE teljes nevén meg : Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation
De lehet, hogy hülyeség, csak elmélkedtem.... -
Fritz Teufel
addikt
Például az órajelet magasabb frekvenciára állítja. Megfelelő hűtés nélkül pedig elszáll a processzor. Sajnos, ilyen ez a modern technológia. Van persze hardveres védelem, de a butaságot nehéz kivédeni még hardveresen is. Nem véletlen, hogy sehol nem vállalnak garanciát a ROM cserére, ez a MyAudio részéréről igen csak nagy gavallérság.
-
válasz
Donki Hóte #3704 üzenetére
Haza lehet ,mert rom cserenel a frissiteskor beleirhat az egyes hardverelemek epromjaba es attol nyusszan meg. Nem veszmadarkodas csak tanacs,de batrake a szerencse
Pimi az a baj ez nem olyan mint a win,itt nincs a szofverhez megirva a kismillio driver hanem csak az eszkoznek megfelelo,de tartalmazhat a hardverelemekhez uj utasitasokat es egyebeket amik az epromjaikba kerulnek beirasra kb olyan mint amikor az alaplapod epromjat frissited(bios).azt is el lehet kur.i nem megfelelo firmmel.namitt isnez a szitu ha nem jo sw kerul ra.de ennel osszetettebb a dolog ,mert lehetnhogy a rossz sw miatt csak egyes dolgok nem mennem rajta,pl wifi ,touch panel,blutyuk es tsai...
-
válasz
Fritz Teufel #3700 üzenetére
Ne vészmadárkodj, ha a szokásos módon tölti fel valaki, akkor ezzel a ROM-al nem lehet vele hazavágni a gépet
-
Fritz Teufel
addikt
Aki ezzel a ROM-mal hazavágja a tebletjét, az felejtse el a garanciát. Ez a ROM nem a ti készüléketekre való!
-
jFox
addikt
válasz
Rickeffe #3697 üzenetére
Igen, ahogy az elején mondtam, valószinűleg ez a HDS egy módosított/javított változata lehet a tabletünknek.
Belenézve a zip fájlba szembetűni, hogy 3db fájl is hiányzik a korábbiakhoz viszonyítva.
aml_autoscript
ulimage
ulimage_recoveryés van egy plusz
recovery.imgMeg maga a rom file mérete is jóval nagyobb mint az eddigiek.
-
Na, én is kiváncsi vagyok, hogy felmegy-e valakinek. Nekem ugyanis nem ment fel
Lejönni lejött rendben, a kártyára felmásolódott, elkezdte frissíteni a rendszer, aztán, a kék csík elment kb. 30-35 %-ig, ott a zöld robot hanyattvágta magát és kijött a hasából a piros felkiáltójel.
De legalább a korábbi rendszert nem vágta gallyra, az előző ROM érintetlen maradt.
Szóval ez a HDS ROM eddig átverésnek tűnik
-
törölt tag
Elvesztettem a fonalat, van JB ROM?
-
Casillero
tag
Valaki letöltötte ezt az e8hds romot? Nekem mindig megszakad. Feltolnám ha valaki feltölti egy gyorsabb tárhelyre.
-
Atommmmm
csendes tag
Sziasztok!
Segítségért jöttem! Van egy myaudio 708-unk. Nem kapcsol be, hanyadtvágódott andorid nyitott mellkassal, piros felkiáltójellel ..nem moccan. Próbáltunk hard resetelni, nem lehet. Próbáltuk sima resetet, nem segít. Nem tudunk új ROM-ot tenni rá, mivel nem tudjuk elindítani sem. Segítséég!
-
Nunder
őstag
válasz
Casillero #3615 üzenetére
A legégetőbb probléma jelenleg a WiFi erőssége. Arrébb költöztették a routert a munkahelyen és most szinte alig lát valamit. De mivel gondolom nem sokat lehet szoftveresen javítani ezen a problémán, ezért majdnem mindegy hogy melyik ROM megy fel. A lényeg nekem, hogy a görgetések relatíve akadás mentesen végbemenjenek, valamint hogy a böngészési élmény kicsit javuljon. Ha ez javítva van akkor már nekem jó bármelyik. Mindenképp kipróbálom az általad említett két ROM-ot. Ezek fenn vannak a kézen forgó gyűjteményben vagy máshol leledzenek?
-
CsCsigusz
tag
Engem az érdekelne, hogy nektek mennyire akad pl. MX Playerrel a videolejátszás, ha rákötitek HDMI-n tvre?
Mert nálam (10.26-os Gadmei ROM, phantomos build.proppal) eléggé akadnak még a divx/xvid videók is, meg a 720p-s mkv-k is. Ha nem teszem ki a képet a tabira és úgy nézem a tv-n az sem segít. Hardveres dekódolással talán egy kicsit kevésbé szaggat.
Most nézem 1.3b-s a HDMI szabványa a kábelnek... Ez pl. lehet gond?
-
Nunder
őstag
Szeretnék kérni egy általános véleményt, hogy melyik rommal és build.prop-pal lehet a leglátványosabb javulást elérni sebességileg. Annyi infó kering mostanában, hogy elvesztettem a fonalat.
-
Trialbiker
tag
köszi milyen romot és honnan töltsek le
-
jFox
addikt
Ha minden jól megy ITT az összes ROM amit én próbáltam a tableten és működött. Plusz a root.
Egy kérdés: az normális, hogy a Nova launcher root jogot kér?
-
orientbio
csendes tag
Jó reggelt Mindenki!
Érdekes dolog történt velem tegnap és fel is vet egy kérdést. Szóval, kb. 2 hete vettem egy DCC 808-at és sajna anélkül, hogy megnéztem volna a romverziót, legyalultam a gyári oprendszert és feltettem rá az ebben a fórumban (1. post ajánlott gadmei romot 10.11) aztám lecseréltem a 10.26-ra, amivel eldöcögött (bootolás 2-3 perc alapból). Tegnap a gyári böngészővel neteztem, amikor megnyitottam egy pdf fájlt a netről (Ebookdroid olvasóval. Szeretem, mert alapból kezeli a pdf-et, meg a djvu-t és ezekből sok könyvem van.). Meg is halt a cucc rögtön. Az érintőképernyő nem reagált semmire. Sikerült kikapcsolnom a bekapcs gomb hosszú nyomásával és újraindítani. Kb. fél óra alatt életre is kelt. Kikapcsoltam a képernyővédőt és újraindítottam, mondván nézzük meg mi változik. Na az változott, hogy ezután már abszolút nem reagált a tapi fél óra múlva sem. Itt jön a csavar! Tegnap láttam tőletek, hogy van 11.28-as rom is. Sajnos az Üszök kolléga által linkelt romot nem sikerült letölteni, mert mindíg hibás zippel jött le. Ezért innen töltöttem le:
Sikerült is felraknom másodjára. És! Minha álomból ébredne a gép. Fél perc alatt bootol. A pdf megnyitás, ami idáig megfektette, most pikk-pakk megy. A rom tud magyarul is. Szóval olyan mintha egy négysebességes kocsit idáig csak 1-2-esben használtam volna. Kérdés! Létezik, hogy a mostanában kiadott (2 hetes a masina) DCC 808-asokban más a vas és ezért a korábbi romokkal szarul működtek?
Más. Én a Vaterán vettem a géphez egy neoprén tokot és szerintem baromi jó amikor az ember a táskájában itt-ott hurcolássza a tabletet. Jobban véd a portól is, mint a bőrtok (a köv. linket én vettem, de biztosan van még):
Egyébként láttam az Expressen pontosan a MyAudio-hoz való bőrtokot és méretpontos fóliát is. Beszéltem az emberrel és van neki raktáron (Én nem vettem még. A gyárit hagytam rajta.):
Lap alján a tok linkje.
UI: Érdekelne engem is a 11.30-as rom mentése, ha valaki használható állapotban közkinccsé tenné!
Üdv, Orientbio.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
#54715584 #3578 üzenetére
Ha korrekt módon akarsz ROM-ot cserélni (mi másképpen tennéd, hiszen anélkül egy instabil rendszert kapsz?), akkor bizony elvész a root. Előtte kell a full wipe!
A HTC-t meg ehhez semmiképpen nem hasonlítanám, mert annál például a boot loader zárva van és addig nem is rootolható (kernel csere szükséges), míg itt az teljesen nyitott.
-
5 napja van meg a tablet, én meg vagyok elégedve vele, 4.0.4-es gyári ROM van rajta.
Eddig 1 "hibát" vettem észre, az pedig a gyengécske kamera. (Mindkettő.)
Tegnap vettem hozzá jó kis tokot. -
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! A stock 4.0.3-as rom megvan valakinek? A dropbox-os link, ami a kiemelt hsz-ban van már nem él. Remélem valaki lementette időben, szeretném azt visszatenni. Köszönöm!
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam sokat, és kicsit össze is zavarodtam már... Leírná valaki, hogy akkor most melyik rom a legjobb ami eddig van és kaphatnék egy linket is? Köszönöm!
-
Fritz Teufel
addikt
Ezen a néven akarták tavaly árulni a 808DCC 16 Gb-os verzióját, de nem volt rá megfelelő kereslet. Most, sajnos az amúgy is elavult kijelző képminősége tovább romlik, igaz ezt ügyesen előnynek tüntetik fel az oldalukon lévő reklámszövegben. Ugyanaz a felbontás, nagyobb felületen, ami kevesebb pixel ergo gyengébb képminőség. Ha jól látom, az akmumulátor is azonos kapacitású, a nagyobb kijelző ellenére. Most mit mondjak erre, hogy best buy várományos? Fenéket!
-
ripjaw88
csendes tag
Kaphatnék egy linket a legújabb Gadmei ROM-ról?
Köszönöm! -
üszök
őstag
Én fel raktam a Myaudio 09.23-at hát nagyon nem tetszett.
Vissza is tettem a Gadmei 11.28-at.
Szűk egy hete itt volt a Romok java linkelve,az én nevem alatt futók még élnek,és nincs krix krax. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3491 üzenetére
Azt is a Gadmei teszi rá, csak mindíg az aktuálisba beleforgatja a MyAudio-s logót meg a programokat.
A múltkor kérdeztem tőlük, hogy van-e újabb rom, mert az új készülékeken már 11.28-as dátumú rom van. Amit meg letölthetünka az meg 09.23. Azt mondták majd megkérdik a gyártót. Azóta sem válaszoltak. -
-
válasz
orientbio #3486 üzenetére
A verzioszam a tableten a beallitasokmeszkoz nevjegye alatt olvashato ,a verziszama neten a kiadas datumat jeloli, a bbsgadmeirol lehet letolteni de fordito program kell hozza ,vagy a google fordito ,mert kjnai nyelvu oldal. A bekapcsolastol az 1 perces boot ido ne sok, amiatt ne aggodj...eleg sok programot es alkalmazast kell gepnek elinditania bootolaskor,es ez idobe tellik...a 10.26 rom linkje [link] a kek kriksz krakszra kell klikkelni es lejon remelem el meg link,elirtama verzio szamot a myaudios 9.23..
-
orientbio
csendes tag
Á! Látom már ez a kiadás dátuma. Közben sikerült levadászni a 11.26-os Gadmei romot is. Mivel kb. 2 hete vettem a gépet gondolom az enyém is 1512mhz-es lehet. Érdekes, mert a 10.11-es rommal is viszonylag jól megy. Van egy 2012.11.27-i stock Myaudio romom is, arról mi a véleményed? Illetve, hogy tudom megnézni, hogy a procim melyik verza?
-
orientbio
csendes tag
válasz
this is life #3485 üzenetére
Ezeket a verziószámokat honnan lehet kiolvasni? Nekem ez a Gadmei rom bootoláskor azt írja ki, hogy E8HD (ez az első posztban megadott gamei rom). Ez melyik? Az 1 perces indulás nem a zár feloldása után teli el, hanem a bekapcsolástól a képernyőzár feloldhatóságáig. Addig nem reagál az érintésre. Továbbra is kérdés, hogy hol találom ezeket a romokat?
Kösz.
-
válasz
orientbio #3484 üzenetére
A 10.11 rom a 1200mhz es gadmeiekre valo,a 10.26 az ugyanaz mint a 10.27 es ez valo az 1512mhz gadmei e8hd ra,nem volna szabad lassan felelednie ,egybol mennie kene a tabnak a kepernyozar oldasa utan. Ez uj hiba a napokban olvastam rola eloszor ,ilyet nalam nem csinalt..amugy nalam a 10.23 myaudio rom root utan phantom buildproppal az volt leggyorsabb, a gadmeies rom csak azert volt fent mert lehetett vele dual displayt hasznalni(kepernyo tukrozes)
-
orientbio
csendes tag
Én nem rootoltam és nem is éreztem idáig szükségét a dolognak. Nem tudom az első posztban megadott Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11 rom melyiknek számít (10.26, 10.27)? Illetve honnan tudom ezeket letölteni? Ez a lassú indulás úgy látom másnál is előfordul. Nekem nincs bekapcsolva általában a wifi, csak a képernyőzár. Ez fogná le? Ez ilyen lenne a gyári rommal is? Bocs a lámáskodásért, csak a lehető legkevesebb energiát szeretnék a dologba fektetni, mivel elég kevés időm van ilyesmire.
-
orientbio
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Kb. 2 hete vettem egy 808 DCC-t az Extreme Digitalnal. Tulajdonképpen semmi különös hardveres hibát nem észleltem idáig (igaz én szinte csak olvasásra használom, a gyerekek pedig játszanak rajta). A vásárlás után lecseréltem a gyári MyAudio romot az első posztban megadott Gadmei romra, bár nekem nem tűnt rossznak az eredeti sem. A wifi-vel sem volt gondom. A Gadmei rom szerintem sokkal lassabban bootol be, mint a MyAudio tette (pin kódos képernyőzárat használok rajta). Van hogy 1 percnél tovább gondolkodik mire életre kel az érintőképernyő. Máskülönben sok működésbeli eltérést nem érzékeltem. Láttam itt a visszaolvasáskor, hogy van több verzió a Gamei romjából is. Az lenne a kérdésem, hogy melyik most a legajánlottabb rom (Gadmei, Myaudio)? Amelyikkel a legkevesebb gond van, leggyorsabb, stb.? Illetve romcserekor mit csináljak, hogy a beállításaim és a gyerekek játékai, ha lehet ne vesszenek el? Nincs nagyon tapasztalatom androidos dolgokban, inkább használom csak.
Előre is kösz, Orientbio.
-
-
Probaltal mar egy recoveryt nyomni wipe /data,cache,media pertition ? Ha igen akkor gyari romot fel es irany a szerviz,ne szenvedj vele...mindegy szoftveres a vagy hardveres gond ,szerintem nem fogod tudni megoodani,bizd a szakemberekre
2 doboz andaxin es mehet a szervizbe ,aztan csak turelmesen varni es szedni a nyugtatot hogy mikorra lesz vegre keszen...ha modod van ra az uzletbe add le ahol vetted..
Cekk
Ha van mod ra egy ellensegednek add el,az ideg roviditse az o eletet,na de komolyra forditva a szot,probalj inkabb csereutalvanyt szerezni,aztan ha nagyon nem jon ossze es csak javitjak ,akkor add el valami bevallalos emberkenek,amugy a tablet a myaudio outletben 35e fel ev garival... -
sNaKeS
csendes tag
Sziasztok!!
Karácsonyra vettem meg a fent említett tabletet. Nah most annyi lenne a problémám vele, hogy bekapcsolom jobb esetbe elindul, de amint be szeretném kapcsolni a wifit lefagy... Rosszabb esetbe csak bámulom a Myaudio feliratot, mert nem tölt tovább, illetve ha kikapcsolom vissza akkor sem történik semmi, várnom kell kb. 5 percet utána megint bekapcsol de akkor meg lefagy a wifi miatt.
Eddig a Gadmei Romot használtam, de amióta nem jó szinte minden Romot felraktam rá, de mindegyikkel ugyanezt csinálja a Stock Rommal is, ebből kifolyólag nem tudom h vissza küldjem e gariba, szoftveres a probléma v hardverrel van valami.
Előre is köszönömÜdv.
-
válasz
rumos14 #3450 üzenetére
Hat ezekben volt reszem,igen igazad van nem voltam elegedett vasarlojuk,de ha figyelmesen atolvasnad a forumot ,akkor lathatnad eleg sokunknal elofordultak hibak,az teny specifikaci alapjan jo tablet lehetne,de sajna nem az mert tul sok hibaval rendelkezik.amugy ha tabot nezel akkor inkabb a wayreq 100dci...tudom10 col ,de a wayreq jobban megvalogatja a gyartot mint a miskolci ceg a la myaudio. Amugy a kiskaput a szerviz tette be nalam,de orulok neki mert nem vettem volna meg a mostani tabom ami 10 orat lazan elmegy,nincs gondom vele,nem lassul,nem kell romolni,rootolni es megis jo..na jo azert bevallom annak is volt valami kellemes ize ahogy megprobaltuk jobba tenni eme kutyut,tiszta win98,win xp feeling....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest