- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientbio
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Kb. 2 hete vettem egy 808 DCC-t az Extreme Digitalnal. Tulajdonképpen semmi különös hardveres hibát nem észleltem idáig (igaz én szinte csak olvasásra használom, a gyerekek pedig játszanak rajta). A vásárlás után lecseréltem a gyári MyAudio romot az első posztban megadott Gadmei romra, bár nekem nem tűnt rossznak az eredeti sem. A wifi-vel sem volt gondom. A Gadmei rom szerintem sokkal lassabban bootol be, mint a MyAudio tette (pin kódos képernyőzárat használok rajta). Van hogy 1 percnél tovább gondolkodik mire életre kel az érintőképernyő. Máskülönben sok működésbeli eltérést nem érzékeltem. Láttam itt a visszaolvasáskor, hogy van több verzió a Gamei romjából is. Az lenne a kérdésem, hogy melyik most a legajánlottabb rom (Gadmei, Myaudio)? Amelyikkel a legkevesebb gond van, leggyorsabb, stb.? Illetve romcserekor mit csináljak, hogy a beállításaim és a gyerekek játékai, ha lehet ne vesszenek el? Nincs nagyon tapasztalatom androidos dolgokban, inkább használom csak.
Előre is kösz, Orientbio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Huawei MatePad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest