- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Hát nincs bennetek semmi kalandvágy? A biztosra menni (Nexus, Samu) a legkönnyebb. És az adrenalin?
(Kínában ennyiért 4 magos retinás 2 megás táblát kínálmak)
-
Teagol
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat, és a sok segítséget!
Amikor feltettem a dcc-re a gadmei romot, és elkezdett normálisan működni, majd kiugrottam a bőrömből! Nagyon kellemes felhasználó élmény volt. Az akku hibáig nem is volt gondom utána.
De ez a vas valami hihetetlen most! Minden tökéletesen fut rajta elsőre, nem kell buherálni és ... erre van kitalálva, na. Azonnal frissített 4.2-re.
Először a mérete miatt én is aggódtam, de a felbontás miatt észre sem veszem. Leírhatatlan a különbség.Szerettem a 808-ast, de nagyon örülök a cserének. Amennyiben tehetitek, válasszatok jó minőségű vasat, felejtsétek el az ár érték arányt. A kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot fizetjük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest