- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok!
Végül én is visszavittem a 808DCC-met a szervízbe, mivel felpuffadt az aksi. Mivel miskolci vagyok ezért nekem nem volt nehéz, és egy hét múlva már hívtak is, bementem csere lett a vége. Vissza kérhettem volna a pénzt, vagy elhozhattam egy 816QC-t, az utóbbit választottam, remélem nem fogom megbánni.
Ha valakinek hasonlóan problémás a gépe, ne féljen visszavinni! -
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! Eladó sorba került a táblagépem. Minden működik rajta, esztétikailag pedig gyönyörű állapotban van, hibátlan. Azért adom el, mert jelenleg inkább telefonba fektetném az árát. Ha valaki szeretne egy ilyet, most lecsaphat rá: Link
-
KendiAdam
csendes tag
Köszönöm szépen, remélem megvan neked. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem az a stock 4.0.3 szimpatikusabb volt, és nem is volt vele semmi bajom, csak kíváncsiságból raktam fel a 4.0.4-et (9.23-as), de visszavágyom
üszök: a 9.23-as 4.0.4 van most a gépen, és a régebbit szeretném rá vissza, legalábbis amíg nincs legalább 4.1
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! A stock 4.0.3-as rom megvan valakinek? A dropbox-os link, ami a kiemelt hsz-ban van már nem él. Remélem valaki lementette időben, szeretném azt visszatenni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fujifilm X
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest