- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok!
Végül én is visszavittem a 808DCC-met a szervízbe, mivel felpuffadt az aksi. Mivel miskolci vagyok ezért nekem nem volt nehéz, és egy hét múlva már hívtak is, bementem csere lett a vége. Vissza kérhettem volna a pénzt, vagy elhozhattam egy 816QC-t, az utóbbit választottam, remélem nem fogom megbánni.
Ha valakinek hasonlóan problémás a gépe, ne féljen visszavinni! -
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! Eladó sorba került a táblagépem. Minden működik rajta, esztétikailag pedig gyönyörű állapotban van, hibátlan. Azért adom el, mert jelenleg inkább telefonba fektetném az árát. Ha valaki szeretne egy ilyet, most lecsaphat rá: Link
-
KendiAdam
csendes tag
Köszönöm szépen, remélem megvan neked. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem az a stock 4.0.3 szimpatikusabb volt, és nem is volt vele semmi bajom, csak kíváncsiságból raktam fel a 4.0.4-et (9.23-as), de visszavágyom
üszök: a 9.23-as 4.0.4 van most a gépen, és a régebbit szeretném rá vissza, legalábbis amíg nincs legalább 4.1
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! A stock 4.0.3-as rom megvan valakinek? A dropbox-os link, ami a kiemelt hsz-ban van már nem él. Remélem valaki lementette időben, szeretném azt visszatenni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged