Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNaKeS
csendes tag
Sziasztok!!
Karácsonyra vettem meg a fent említett tabletet. Nah most annyi lenne a problémám vele, hogy bekapcsolom jobb esetbe elindul, de amint be szeretném kapcsolni a wifit lefagy... Rosszabb esetbe csak bámulom a Myaudio feliratot, mert nem tölt tovább, illetve ha kikapcsolom vissza akkor sem történik semmi, várnom kell kb. 5 percet utána megint bekapcsol de akkor meg lefagy a wifi miatt.
Eddig a Gadmei Romot használtam, de amióta nem jó szinte minden Romot felraktam rá, de mindegyikkel ugyanezt csinálja a Stock Rommal is, ebből kifolyólag nem tudom h vissza küldjem e gariba, szoftveres a probléma v hardverrel van valami.
Előre is köszönömÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest