Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
válasz
dragonfx #34035 üzenetére
Utóbbi két oldalon kb. megtalálod a lehetőségeket. Benjie S5 a legjobb opció ennyiért. De kimondottan sportoláshoz az alább linkelt csíptetős Ruizu talán praktikusabb, noha nem annyira jó összességében.
Hangminőségben túl nagy csodát ne várj ennyiért, ez nem az audiofil kategória.
-
SirRasor
addikt
válasz
dragonfx #34007 üzenetére
Pontosan. A "bele" attól még 128-as lesz
Amúgy van ezzel sok szopás nálam is, úgyhogy elkezdtem nézni a spek-kel a zenéimet, amik papíron 320-asok és ért néha meglepetés.Ez 320-as, de valójában 128-as szintet se üti meg szerintem: (csak annyit tűnt fel, hogy iszonyat penetránsan ****** szól)
A fenti FLAC-ból csináltam most 320-as MP3-at:
Nagyon tanulságosak a képek.
-
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
dragonfx #10273 üzenetére
Van pótakksi a telóhoz? Te ennyire fel vagy szerelkezve?
Szerintem vállald be a clipet azt jóság van!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
dragonfx #10271 üzenetére
Abszolút nem ismerem.
Első blikkre azt mondanám, hogy kerülendő, de mivel már úgy látom a T60at nem forgalmazzák (Infopatika), és mindenképp elemes kell, akkor lehet, hogy bevállalható.
Mindenesetre én személy szerint Ebayeznék (vagy Vateráznék esetleg) magamnak egy régi Irivert 1 vagy 2 gigásban aztán jóság van.
-
rakal
senior tag
válasz
dragonfx #10262 üzenetére
Szia!
Az AAA elemes megoldást nem igen javasolnám,nekem van egy régi ilyen lejátszóm,napi 2 AAA alkáli elemet is elfogyasztott,úgyhogy nem igen volt gazdaságos,persze ha feltölthető NiMh akksiban gondolkodsz,az jóval gazdaságosabb,csak az a baj,hogy ilyen készülékeket korszerű szolgáltatásokkal nem nagyon gyártanak, mára a koncepció kikristályosodott az iparban,beépített LiPoli elem,1-2 évig megy aztán jöhet a következő lejátszó(a pótakksi ui. majdnem annyi lenne árban,mint a kissé használt lejátszó ára,nem érdemes akksit cserélni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Asus RTX 2060 (Super) EVO V2 Advanced Edition + ARCTIC Accelero Xtreme IV
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest