- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
válasz
atti29 #33025 üzenetére
Szia,
azóta már AK320-at hallgatok, de az AK100-at is előveszem néha, ha olyan helyre megyek, ahol előny a hosszabb akkuidő, kisebb méret, meg kell valami hangkeltő, hogy ne a telefon rettenet hangját kelljen hallgatnom... Még annyi az AK100-hoz, hogy 2x128GB microSD-vel is elboldogul, nagyobbal ugyan nem próbáltam, de valószínű, azzal sem lenne gondja, csak FAT32-re kell formázni...
Elég sok fülest végigpróbáltam, amiket konkrétan hosszabb ideig használtam is vele, azok kb. olcsóbb Sennheiserektől meg Audio Technica-tól kezdve Shure 215, RHA MA750, Soundmagic E50/E80, Shure 535, Sennheiser IE80, Westone UM50 Pro, szóval végigjártam egy létrát, ezek közül csak az RHA MA750-nél éreztem, hogy valami nem oké, jobban kellene szólnia, talán nincs meg a "szinergia"...
Üdv,
VVoid -
-
törölt tag
válasz
atti29 #33017 üzenetére
Én vagy Plenue vagy AK100 mellett döntenék. Utóbbi ellen talán a magasabb kimeneti impedancia szól, ami nem minden fülessel jó. Ha tudod, akkor próbáld ki őket. Meg nem árt tudni, hogy milyen fülest szeretnél melléjük majd egyszer (bár lehet úgy is, hogy megveszed a lejátszót, és majd később próbálgatsz füleseket hozzá).
SunMount3r: Idősebb ember biztosan szeretné az érintőképernyőt?
Amúgy ilyenre esetleg valami olcsóbb/használt mobil lehet jó megoldás. -
Tulku
veterán
válasz
atti29 #29201 üzenetére
Elég vegyesek a tapasztalataim...egyszer próbáltam...
D2-höz tudom hasonlítani, használtan egy árban mozognak, illetve azonos brand.
D2 hangosabb, jobb hangú, S9 nekem olyan erőtlen, nem túl meggyőző játékos volt.
Kezelésben viszont jobb mint a d2, nagyobb érintőképernyő, úgy emlékszem gyorsabb is.
Mivel jelentősen kisebb erősítéssel rendelkezik, mindenképp érdemes meghallgatni vásárlás előtt, én w30-al nem igazán tudtam max hangerőn sem élvezni...lehet ez volt vele a legnagyobb problémám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest