Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hi!
A Gmail beállításai között van olyan, hogy "Fiókok és importálás" , ott be lehet állítani, hogy másik email-fiókból importálja a leveleket. -
Louloudaki
aktív tag
hali
mondja már meg valaki lécci, hogy a csöcsömbe lehet a nevem@cégem.hu postafiókomra érkező leveleimet átirányítani a nevem@gmail.comra, mert már beleőszülök de nem találom. thunderbird2-m van.
holnap elutazom laptop nélkül, de el kellene érnem a céges leveleimet.
köszönömmod: használtam guglit de csak olyan találatokat adott, hogy free mélerről hogy töltsük be a leveleket tb-be.
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Ez lehet, hogy nem TB-specifikus kérdés, de mivel ilyet használok, csak itt teszem föl.
Szóval adott egy hálózati szekenner, amelyik e-mail-ben küldi el a beszkennelet PDF állományokat. Ha túl nagy méretű lenne a fájl, akkor 2 db e-mail-ben (part 1/2, par 2/2). A csatolmány egy "attachement" nevű fájl, mindkét esetben.
Ennek a tartalma ilyesmi:
From: Ricoh@szkenner.vagyok
Subject:
To: szkenner@192.168.2.192
Date: Thu, 10 Dec 2009 15:48:33 +0100
Message-Id: <20091210154830F0.DCSML-S000030000.00007499BF88@192.168.2.3>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="DC_BOUND_PRE_<1260456510.00007499bf88>"This is a multi-part message in MIME format.
--DC_BOUND_PRE_<1260456510.00007499bf88>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printableAz e-mail k=FCld=F5je: "RNP99BF88" (Aficio 2015).
Szkennel=E9s d=E1tuma: 10.12.2009 15:48:30 (+0100)
Tudakoz=F3d=E1s c=EDmzettje: Ricoh@szkenner.vagyok
--DC_BOUND_PRE_<1260456510.00007499bf88>
Content-Type: application/pdf; name="20091210154830923.pdf"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="20091210154830923.pdf"Aztán jön maga a MIME-al kódolt adat. A fájl a végén megszakad, nincs lezárás.
A második rész szerintem mindjárt az adattal kezdődik, legalábbis fejléc az nincs, a vége pedig ez:
--DC_BOUND_PRE_<1260456510.00007499bf88>--
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet ezt a kettőt összekapcsolni, és kinyerni belőle az állományt?
Előre is köszi!
-
Elrood
őstag
TB3:
1. kérdés
Ha már szép tabos, akkor meg lehet valahogy oldani, hogy az új üzenet írása ne külön ablak legyen, hanem új tabban nyíljon meg?2. kérdés
Tabos dolgot teljesen le lehet tiltani (rokon így szereti)? (mint pl. ie7-8 esetében lehetett)Olyan sikeresen átrakta az accokat, hogy a pop3 gmail nem működik vele.
-
törölt tag
Rátelepítettem a 2-es verzióra. Minden OK, kivéve a Lightning 0.9-et, nem tudja frissteni. Úgy tudtam, hogy része lesz a TB3-nak. Tudtok megoldást?
-
Jónak jó, csak nehézkesebb, mintha csak egy betűt kellene beütni. Már megszoktam a WindowsMailben, az sokkal jobb. Ha mégis másik név kell, akkor csak megnyomok egy másik betűt, és már oda is ugrott. Itt ki kell törölni, újat beírni stb.
Végül is nem vészes, csak az jobb lenne... -
Azt lehet-e valahogy Thuderbird3 alatt, hogy amikor a leveleket a feladó alapján rendezem, utána (mint a WindowsMail-nél) egy betű leütésével oda ugrik, ahol azzal a kezdőbetűvel kezdődő feladók vannak? Vagy valamivel együtt nyomva (shift, ctrl, alt nem működik)...
-
Gordiann
őstag
válasz
atesz117
üzenetére
Igen.
van egy mail címem "ptro.....@gmail.com"
Elkezdem az új levélnél írni, hogy "ptr" és pirosan látom, nem egészíti ki a teljes címmé.
Nincs még név hozzárendelve a címekhez, csak maga a mail-cím. De megpróbáltam, hogy írok egy nevet hozzá, de semmi változás.

szerk: óóóhh hát ez a gond....ez hülye... városnak állította be a mail címeket.

Na jó átírogatom. aztán ez lesz a működő adress book-om, elrendezem, és használom később mindenhol.Köszi a segítséget azért

-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Tessék, itt a link hozzá, csak reggel nem volt kezem ügyében a linkelőszerszám....
"MinTrayR is a replacement for the popular MinimizeToTray extension which is no longer actively developed. MinimizeToTray is claimed by the author not compatible with Firefox 3.0 and other Mozilla 1.9 applications. MinTrayR tries to fill this gap by especially targetting these applications."
-
Gordiann
őstag
Na letöltöttem, kipróbáltam, elég jól működik.
Viszont 1 konkrét kérdésem lenne: Exportáltam googleből az adress book-ot google.csv-be.
De itt ugye nincsen minden cím, amit valaha írtam valakiknek. Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amikor a címsorba levélíráskor elkezdem írni az email címet ugyanazt a " " név-adatbázist" lássam, mintha web-en nézném a leveleimet?szerk: illetve benne vannak a kontaktok mind a google.csv-be. Oké, be is importáltam thunderbird-be. De amikor új levelet írok, akkor nem hozza az összeset mint választható....elkezdem, hogy "pe..." és semmit nem kínál fel, pedig 3 mail cím így kezdődik....
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Thunderbird 3 képes arra, amire az apple mail legújabb verziója, hogy gmail accounttal úgy kommunikál, hogy ha elolvasok egy levelet, akkor gmail-ben is elolvasott lesz, meg képes letölteni az elküldött leveleket is?
-
etele34
tag
válasz
canniball
üzenetére
Nyugodtan rátelepítheted az előző verzióre én is ezt tettem az előbb. Semmi gond nem volt vele. Innen is letöltheted.
Egyedül KIS kérdezett rá a végén, hogy megváltozott az alkalmazás és engedélyezem-e továbbiakban is a működését. Engedélyeztem.

-
canniball
nagyúr
Nálam sem. Sőt a ContactSidebar sem
és az egész Kiegészítők részleg meggágyult: azt mondja a HungarianDictionary nem kompatibilis, de van frissítés-> telepít-> újraindít-> még mindig azt mondja nem jó, közben meg működik. Illetve gondoltam localhost kolléga tapasztalatából kiindulva leszedem, majd újrateszem a MTT-t, letiltás-> újraindít-> még mindig ott van, telepíteni nem enged mert nem kompatibilis... 
-
Tosee
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Megmaradtak a levelek, kieg.-ek, beállítások...szóval minden?
Igen megmaradtak a levelek, beállítások, viszont vannak kiegészítők (pl.: minimize_to_tray + egyéb témák) amik nem kompatibilisek az új verzióval, de azokat letiltja a program, és x időnként ellenőrzi, hogy van-e hozzá új kompatibilis update!
-
canniball
nagyúr
-
HZoli87
veterán
Mozilla Thunderbird 3.0 Final: Letöltési Link
-
Raider84
csendes tag
Hali.
Meg lehet csinálni azt,hogy a Thunderbird az tálcán az óra melletti kis ikonok között legyen?
Remélem érthetően magyaráztam el..
Köszi előre is. -
stop
aktív tag
sziasztok, egy kérdésem lenne,
hogy tudom megoldani, hogy üzenettovábbításnál ne legyen látható a küldött fél részére az előzmény.
(pl mikor kitől kaptam az adott email, ha más nincs benne)
kösz
-
Speeedfire
félisten
sztem nem
de amúgy van egy jó kis progi ilyen esetekre
használható a levelező kliensre és a böngésző kliensre is meg még több dologra is
MozBackupMozBackup is compatible with:
* Firefox 1.0 - 3.6
* Thunderbird 1.0 - 3.0
* Sunbird 0.3 - 0.9
* Flock 1.0 - 2.0
* Postbox 1.0
* SeaMonkey 1.0a - 2.0
* Mozilla Suite 1.7 - 1.7.x
* Spicebird 0.4 - 0.8
* Songbird 1.0
* Netscape 7.x, 9.x
* Wyzo -
i400
őstag
Sziasztok!
A köv problémám lenne Thunderbird-el: rendszervisszaállítást csináltam és leszedte a progit újra felraktam és visszamásolnám a mappát levelekkel együtt nem rakja be a kliensbe :S amikor elindítom mindig a varázslóval indít

Mi lehet a baj? Én a saját gépemen még az 1-es verziót használom és annál működik...
Segítségeteket előre is köszönöm!i400
-
konya
csendes tag
összejött
köszi! -
blattida
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pop3 protokoll mellett ez nem fog menni normálisan(beállíthatod, hogy minden levelet le lehessen tölteni, akkor mindkét gépre le tudnád húzni a leveleidet, viszont állandóan az összes levelet akarja majd, azokat is, amiket már letöltöttél), ezért állítsd át IMAP-ra úgy lehet szinkronizálni, több kliens mellett is.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
konya
csendes tag
hali
lenne egy olyan problemam h rendszerfrissites utan ujra felraktam a gépre a thunderbirdet és a régebbi emailokat a kiszolgalorol nem akarja letölteni... azt hol lehet beallutani hogy az összeset töltse le? -
Pet_i
senior tag
W7 alatt miért van az, hogy akárhányszor egy TB mappára kattintok (pl. Beérkezett) kb. 1 percen keresztül "a levélkiszolgáló képességeinek felmérésre" üzenetet látok? (TB3 RC1)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
nem, csak és kizárólag az elsőt használtam mindig. Bár az érdekes,hogy pl. előszőr megcsinálom magamnál a fiókot és akkor letölti az összes levelet. Ekkor átmegyek a másik géphez,de ott már nem tölti le, csak ha megint az elsőhöz beteszem a pöttyöt. Az már más kérdés, hogy ekkor meg nálam dupla lesz.
Na, négy levelezőnél ez már ciki, főleg hogy utána meg nem is mükszik rendesen.Nem tudom hol k.rom el. De amikor t-onlinenál volt a levelező, akkor ugyanez volt. A gmailnél hasonló. A többieknél Xp-s gépek vannak, nálam win 7. És próbáltam több levelező klienssel.

-
Lenry
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
rákattintasz a letöltés gombra és előjön egy ablak és ott szépen le fogja írni, hogy hogy tudod TB-re telepíteni
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Aki Thunderbird 3 RC-t használ attól kérdezném, hogy hogy lehet lekicsinyíteni a programot?
Eddig a Minimize to Tray nevű kiegészítőt használtam, hogy folyamatosan menjen a program, de az most nem kompatibilis. Meg lehet oldani valahogy máshogy?Vagy ki lehet kapcsolni a kompatibilitás ellenőrzését, úgy mint a Firefox-nál?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Na, már megint nem jó. Szóval, az Imap-ot elvetettük,mert közös e-mailcímeink is vannak és ugye ott, ha valaki elolvasta, akkor a többieknél is olvasott lett.
De, most megint ott tartunk hogy POP és megint nem jók a közös emailcímek. Reggel bejöttem, gép bekapcs. Leveleket fainul letölt. Kimegyek dolgozni és bejövök dél körül, bekapcs a laptopom és nem tölt le lóf.szt sem.
Felmegyek a kiszolgálóra és ott vannak olvasatlanként a levelek. Hát most mi a jó édes anyukájáért nem tölti le? 
Valaki tudna valami megoldást?
-
Gorneck
legenda
Rc1. Ha még nem volt....
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
2 gépen is fent van a thunderbird
az asztalin meg a notin
mindegyiken ugyanazok a beállítások
levelek megtartása a kiszolgálón
viszont a googles fiókomról ha le van töltve egy levél akkor már a másik fiókra nem tölti le -
Speeedfire
félisten
miért van az a kliensem megint le akarja tölteni az összes eddigi levelet a kiszolgálóról?
közel 300 levél
nem értem
most ha elindítom minden levélből 2 darab van -
canniball
nagyúr
Megint csak tippelek, de hátha...
Ugye az újratelepítést úgy csináltad hogy előtte kiirtottál minden járulékos "szemetet" (Documents and Settings\...\Application Data, Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data, registry)?
Illetve ha nem másolsz alá profilt akkor is így mókázik? -
Tosee
őstag
Őszintén szólva nem ismerem a smart security-t! Esetleg próbáld meg beállítani, hogy a kimenő leveleket ne figyelje, illetve ha az smtp 25-ös vagy más portot használ akkor azt se! Vagy a thunderbird-et tedd a kivételek közé, esetleg ha van olyan előre definiált beállítás, hogy e-mail kliens akkor azt alkalmazd rá! Próbáld ki így, legalább már tudni, hogy mi blokkolja! + Nézd meg a smart security napló bejegyzéseit, hátha van valami erre utaló bejegyzés...
-
-
Tosee
őstag
kipróbáltam én is, nálam működik a dolog!
teszteltem a szolgáltató mail címével
citromail
freemail
mindegyikről elküldte gmail-re!Nincs feltelepítve valami spamszűrő alkalmazás esetleg vírusirtó ami figyeli a levelezést? Esetleg kapcsold ki egy próba erejére a tűzfalat és egyéb biztonsági szoftvereket beleértve az antivírust is!
A szolgáltató smtp kiszolgálóját használod levélküldésre? Csak egy smtp szoltáltatást használsz ugye? Ellenőrizd ennek beállításait! Eszközök / Postafiók beállításai... -
Szia, megcsináltam, ezt írta ki:
Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza 5.5.1 <a géméles címem> relaying denided. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit, majd próbálja újra.Pedig jó címet adtam meg. De fura is, hogy valamiért gémélben sem áll be ez a postafiók, pedig ott is lehet csinálni többet. A frímélemet be tudtam állítani, és amíg a csellósom outlukon futott, nem tánderbördön, az is be volt állítva, most, hogy win7 és tánderbörd van, most nem műkszenek ezek a dolgok.
-
-
Hell!
Olyat nem lehet tunderbírdben, hogy az ott beállított postafiókomba érkező levelekből átirányítson egy másolatot gmail-re? Mert én nem találom. Azt tudom, hogy gmail-ben is lehet állítani plusz postafiókot, de egyszerűen nem hajlandó ott fogadni a chello-s íméleket >> ezért gondoltam, hogy akkor TB-ből átirányítok gmail-es címre és kész. Csakhogy nem találok ilyen opciót.
-
canniball
nagyúr
válasz
aleister
üzenetére
Én nem tudom, de a Firefox topikban talán tudja valaki a választ.
-
aleister
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Köszi a választ! Valóban jó a MozBackup, csak csodálkozom, hogy ehhez egy külső alkalmazás kell.
Bár nem TB, hanem Firefox kérdés, de arra tudtok választ, hogy miért nem működnek rendesen a MozBackuppal Firefox alá átvitt add-onok? Konkrétan az IE tab, firebug és web developer kiegekre gondolok.
-
aleister
veterán
Thunderbird 3.0-ban hogy lehet a leveleket exportálni? Megtaláltam ugyan a könyvtárat az application data-n belül, ahol láthatóan a levelek fájlai vannak, de nincs valami menüből kiadható parancs erre?
-
Kurcy
tag
A régi outlook expressel ment minden de amióta windows 7 van és ez a thinderbird szarakodik minden tegnap raktam fel ...
-
Kurcy
tag
T-onlineos e-mailcímet szeretnék beállítani

-
Kurcy
tag
Sziasztok !
Hogy a farncba kell beállítani a T-online-os kábelnetet Thunderbirdben
Letölteni letudom a maileket de állandóan be kell írni a jelszót de nem mindig fogadja el és mindig új jelszót kér a t-online felé hogy írjak be. Kimenő levelek egy szenvedés amire kimegy ....
Nagyon idegesítő mail.tonline.hu címeket beírom smtp-hez és pophoz is a jelszavamat is és a felhasználónevemet is szarik menni mi lehet a baj ????????,
Üdv: Kurcy
-
Ripley
tag
-
canniball
nagyúr
-
Ripley
tag
Sziasztok!
Egy kiegészítővel kapcsolatban lenne egy kérdésem, konkrétan a thunderbrowse-zal kapcsolatban.
Mellékeltem egy képet ami bejelöltem egy RSS hírforrás által megjelenített linket. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom elérni, hogy erre a linkre kattintva a thunderbrowse-ban és ne a külső böngészőben jelenjen meg az oldal.
Már beállítottam, hogy a weblap töltődjön be és ne az összefoglaló, de ennek ellenére is csak az összefoglalók jelennek meg.
A thunderbrowse saját beállításaiban a linkeknél állítgattam a megjelenéseket, de ezek csak a weblapokban, levelekben megjelenő linkekre érvényesek sajnos.
Nem akarokminden alkalommal váltogatni a két program(levelező hírolvasó és böngésző) között, főleg most nem amikor a TB3 beta verziók már a flash videók lejátszását is támogatják.
A kettes verzióban a linkre kattintással egyébként még a TB-ben nyílt meg a link, szal azt szeretném elérni, hogy a működés annak legyen megfelelő. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
No, talán meglesz. Azt néztem, hogy a thunderbird 2 csak POP-ot tud normálisan kezelni. Tehát, amikor én imap-ra állítom a kiszolgálót, akkor ott van felette,hogy pop beállítások. Most leszedtem a 3.0 4-es bétáját, amiben már úgy lehet ,hozzáadni fiókot, hogy külön van Gmail POP és Gmail IMAP az elején. Most három gépen már frissítettem és működik minden ahogy kell.

-
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy lehet ha egyszerre csatlakoztok többen ugyanahhoz a postafiókhoz az keveri meg: csak annak frissít aki először lépett be. A többieknek pedig csak akkor, ha más nincs csatlakozva. Tehát hogy lehet az a probléma hogy a gmail egy fiókhoz egyszerre csak egy kapcsolatot tud normálisan lekezelni.
De lehet neked lesz igazad és az azonos IP-vel lesz probléma. Ez mondjuk viszonylag könnyen tesztelhető: szólsz a főnöknek hogy most azonnal haza kell menned az otthoni IP-vel (is) tesztelni.
"Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról..."
Úgy tudom hogy le sem szedi őket onnan a gépre (tehát ha bezárod TB-t és nincs net nem látod a leveleket). -
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról, bármi is van a kliensben állítva.
Szóval. Ha csak én egyedül megyek fel rá, akkor azt nekem letölti. Tehát valami olyan problémával állunk szemben ahogy érzem, hogy ugye egy IP-ről csatlakozunk a kiszolgálóhoz és ha valakinek előbb frissít a levelezője, akkor az mintha azt a levelet megjelölné a kiszolgálónak,hogy már le lett töltve és ne töltse le duplán, de ugye az én leveleimmel nem szinkronizálja már.
Most az előbb már letöltött egy olyat, amit előtte egy perccel a kollegának is letöltött, de még mindig van olyan, ami tegnap jött és nálam se híre se hamva.
-
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nálam ugyan POP-ra van állítva de szerintem nálatok is van ilyen: Eszközök-> Beállítások-> Haladó-> Általános-> Várakozás...másodpercig az üzenet olvasottként megjelölése előtt, ha itt egy jó nagy számot adtok meg az az ilyen 10perces eltérések áthidalására megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy meg köszi!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

profiles.ini-ben kellett átírni a mappát és működik