- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Mozilla Thunderbird
- (kiemelt téma)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
2500 - 2401
9637 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-01-19 12:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám a Thunderbird-el, hogy ha törlök egy levelet akkor a kiszolgálón nem törli le, ha belépek a webesen akkor ott a levél olvasottként. A Thunderbirdben be van állítva a Postafiók beállításai / Kiszolgáló beállításai-nál Üzenetek megtartása a kiszolgálón, Letörlésükig.
A lényeg én azt akarom beállítani, hogy ha a Thunderbirdben törlöm a levelet akkor törlődjön a kiszolgálóról is, ehhez a fentebb leírtakat kell beállítani nem ?Köszi
igen
-
Lejszi
senior tag
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Nekem az a problémám a Thunderbird-el, hogy ha törlök egy levelet akkor a kiszolgálón nem törli le, ha belépek a webesen akkor ott a levél olvasottként. A Thunderbirdben be van állítva a Postafiók beállításai / Kiszolgáló beállításai-nál Üzenetek megtartása a kiszolgálón, Letörlésükig.
A lényeg én azt akarom beállítani, hogy ha a Thunderbirdben törlöm a levelet akkor törlődjön a kiszolgálóról is, ehhez a fentebb leírtakat kell beállítani nem ?Köszi
-
Lejszi
senior tag
-
törölt tag
Users\<UserName>\AppData\Roaming\Thunderbird
-
Lejszi
senior tag
Mult heten lementettem a leveleimet innen: "(XP esetén pl C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve)"
Viszont most Vistát telepitettem.
Hova masoljam vissza ezeket a fájlokat h ujra látható válljon az összes levelem? -
mimi_bacsi
tag
A TB-ben lehet-e úgy körlevelet küldeni, hogy mindenkinek a saját neve legyen a megszólításban?
-
pilsner
aktív tag
-
vancha2
aktív tag
-
pilsner
aktív tag
hello!
az lenne a kérdésem, hogy létezik-e gmailos fiókkal, tbird-ben olvasás visszaigazolás?
-
Siriusb
veterán
Meg tudja valaki mondani, hogy linux alatt a tb-ben miként lehet beállítani, ne csak az local folderben lévő új üzeneteket érkezését/számát jelezze a tálcán, hanem más account-ét is?
-
szolva
csendes tag
És köszi a linket. Még egy kérdés lehet, hogy nagyon elemi..? és illene tudnom, de sajna..
szóval: az egész újratelepítés azért készül, mert zötyögős lett a gép, és felmerült, hogy vmi megzavarta, egy online vírus írtó talált is két kémprogramot és törölte, de állítólag ezeket nem lehet teljesen törölni.
Szóval azzal hogy ezeket a Firefox és Thindebird dolgokat mentem azzal a setting akármvel, (bocsánat..) és aztán vissza a gépre, azzal remélem nem tehetek vissza olyasmiket amiktől éppen szabadulni igyekszem ..? -
szolva
csendes tag
>ghostold le a rendszert
??? az micsoda? hogy kell? és milyen rendszerre gondolsz?
-
szolva
csendes tag
egy hétre most elutazom és nem tudom a leveleimet nézegetni nap mint nap.
hogy tudok olyat csinalni, hogy ha érkezik egy levelem akkor automatikus válaszolja mondjuk azt, hogy:
"Elutaztam nyaralni, egy hétek nem vagyok gép elott, utana valaszolok a levelekre."Az outlook ha jol tudom tudja ezt. Tudja ezt a TB is?
Ha igen akkor hogy tudom ezt beallitani.Az Eszközök-Üzenetszűrők- nél van olyan, hogy "válaszok sablon használatával", ha jól látom és értem, ezt mappára (pl. Bejövő/) és időszakra is meg lehet adni, nem csak címekre..
-
szolva
csendes tag
-
szolva
csendes tag
-
Lejszi
senior tag
hogy tudok olyat csinalni, hogy ha érkezik egy levelem akkor automatikus válaszolja mondjuk azt, hogy:
"Elutaztam nyaralni, egy hétek nem vagyok gép elott, utana valaszolok a levelekre."Az outlook ha jol tudom tudja ezt. Tudja ezt a TB is?
Ha igen akkor hogy tudom ezt beallitani.szóval nincs ilyen?

-
szolva
csendes tag
-
szolva
csendes tag
Képes a rejtett file-ok között is keresni, beállítás kérdése, azt már nem tudom, hogy alapértelmezettként keres-e ott.
És az előző kérdésemre a válasz? kicsit félek, mert egyszer régen egy újratelepités során az összes levelem és minden elveszett, azt nem tudom, hogy a TH.-t használtam e akkor.
A Mozilla "Könyvjelző-i is rátolódnak valahol? -
Winner_hun
félisten
Képes a rejtett file-ok között is keresni, beállítás kérdése, azt már nem tudom, hogy alapértelmezettként keres-e ott.
-
szolva
csendes tag
Tehát akkor ha jól értem egyáltalán nem kell mentéssel bajlódnom? nem törlődnek a gépről újratelepítéskor? címek is minden megmarad? Elég a Dokument mappáit elmentenem?
-
szolva
csendes tag
Sajátgép / Eszközök / Mappa beállításai... / Nézet / Rejtett fájlok és mappák
itt közben a keresőbe beírva h. Thundebird előkeveredett egy egész csomó mindenféle, olyasmi is amit nem találtam ( a kereső automatikusan nyitja eszerint a rejtett dolgokat? )
-
Winner_hun
félisten
-
szolva
csendes tag
-
canniball
nagyúr
Én semmi ilyesmit nem találok.
Hogy jön létre egy ilyen "profil" ? nekem kell csinálni? vagy magától? az én gépemen a C:\Documents and Setting mappában nincsenek ilyesmik.> a Profilodban tartja (XP esetén pl C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve).
Engedélyezd a rejtett dolgok megjelenítését!

-
szolva
csendes tag
Én semmi ilyesmit nem találok.
Hogy jön létre egy ilyen "profil" ? nekem kell csinálni? vagy magától? az én gépemen a C:\Documents and Setting mappában nincsenek ilyesmik.> a Profilodban tartja (XP esetén pl C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve).
-
canniball
nagyúr
Ki tudná a választ: készülök újratelepíteni a windowst, és emiatt elmenteni az adataimat.
A leveleim a gépen vannak /több címet használok/, hogyan tudnám őket elmenteni? vagyis csak az egyenkénti "elmentés másként" mód volna? ami elég strapás, vagy van valami más lehetőség? (én kerestem, de nem találtam; de hátha..?)
Ha valaki tudja a titkot legyen szíves magánban (is) elárulni: regcim@invitel.hu
Köszönettel, Szv. -
szolva
csendes tag
Ki tudná a választ: készülök újratelepíteni a windowst, és emiatt elmenteni az adataimat.
A leveleim a gépen vannak /több címet használok/, hogyan tudnám őket elmenteni? vagyis csak az egyenkénti "elmentés másként" mód volna? ami elég strapás, vagy van valami más lehetőség? (én kerestem, de nem találtam; de hátha..?)
Ha valaki tudja a titkot legyen szíves magánban (is) elárulni: regcim@invitel.hu
Köszönettel, Szv. -
rdi
veterán
-
törölt tag
-
canniball
nagyúr
-
rdi
veterán
-
rdi
veterán
üdv,
tudom, hogy már volt, de egyszerűen képtelen vagyok magyar helyesírást feltelepíteni a magyar nyelvű Th-ra. Pedig nem tartom magamat kezdőnek.
Segítsééég! -
canniball
nagyúr
-
zolnagy
őstag
-
Lejszi
senior tag
Ha igen akkor hogy tudom ezt beallitani. -
mimi_bacsi
tag
Talán már kérdeztem, de ismét megkérdem, mivel akkor nem kaptam választ: Tudtok-e olyan szoftverról, ami a TB-vel együttműködik és olyan körlevelek elküldését tudja, támogatja, amiben minden küldött személynek személyes megszólítással lehet küldeni a leveleket. (perszonalizálni lehet)
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
zolnagy
őstag
Ubuntu alatt ma reggel frissítette magát egy újabb verzióra. Most nem otthon vagyok, de vasárnap ki fogom próbálni Win alatt is az új verziót (hátha)
-
rol33
aktív tag
Üdv,
a tbird-öt rá lehetne venni arra h a gmailos leveleket a gépre töltse le, tehát h ne maradjon fenn a gmailos szerveren? -
canniball
nagyúr
-
zolnagy
őstag
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a magyar helyesírás ellenőrző fájlokat (hungarian_dictionary-1.1.3-fx+zm+tb.xpi, spell-hu.xpi) hová kell bemásolni hogy jó legyen?

Ha jól emlékszem elég ha rádobod a TB-re.
-
Beowulf_78
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a magyar helyesírás ellenőrző fájlokat (hungarian_dictionary-1.1.3-fx+zm+tb.xpi, spell-hu.xpi) hová kell bemásolni hogy jó legyen?

-
canniball
nagyúr
-
zolnagy
őstag
-
canniball
nagyúr
Sziasztok,
feltettem a Thunderbird-t WindowsXP és Ubuntu alá, mert szerettem volna, ha a két rendszer ugyanazt a fájlt használja a levelek tárolására. Eddig Windows alatt TheBat-t, Ubi alatt pedig Claws-mail-t használtam. Mindkettő jó volt, csak nem lehetett őket összehozni.
Nos Ubi alatt jól is müxik a T., de Win alatt az a probléma, hogy a postafiók beállítása után letöltésnél nem kérte a POP3 jelszót és utólag sem tudom sehol beállítani. Így egy hibaüzenet jön: "A kapcsolatot elutasította az xxx szolgáltató".
Próbáltam másik postafiókot is beállítani, de ott is ugyanaz volt a helyzet.
Az érdekes az, hogy Ubi alatt is ugyanaz a verzió van, ott is ugyanúgy állítom be, de ott kéri a jelszót és le is tölti a leveleket.
Volt valakinek ilyen problémája? Mi lehet a megoldás?Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->Jelszavak->Mentett jelszavak szerkesztése - itt nincs bent az adott fiók?
-
zolnagy
őstag
Sziasztok,
feltettem a Thunderbird-t WindowsXP és Ubuntu alá, mert szerettem volna, ha a két rendszer ugyanazt a fájlt használja a levelek tárolására. Eddig Windows alatt TheBat-t, Ubi alatt pedig Claws-mail-t használtam. Mindkettő jó volt, csak nem lehetett őket összehozni.
Nos Ubi alatt jól is müxik a T., de Win alatt az a probléma, hogy a postafiók beállítása után letöltésnél nem kérte a POP3 jelszót és utólag sem tudom sehol beállítani. Így egy hibaüzenet jön: "A kapcsolatot elutasította az xxx szolgáltató".
Próbáltam másik postafiókot is beállítani, de ott is ugyanaz volt a helyzet.
Az érdekes az, hogy Ubi alatt is ugyanaz a verzió van, ott is ugyanúgy állítom be, de ott kéri a jelszót és le is tölti a leveleket.
Volt valakinek ilyen problémája? Mi lehet a megoldás? -
copin
őstag
El akartam küldeni egy üzenetet, amibe egy halom kisebb progi volt mellékelve. Miután elérte a 100%-ot a feltöltés valami hibaüzenettel jött, hogy nézzem meg a google valamelyik oldalán hogy mi a baj. Sehogy se tudtam rájönni mi lehet a baj. Végülis bejelentkeztem a böngészővel és onnan már simán ment.
-
canniball
nagyúr
-
Lejszi
senior tag
-
canniball
nagyúr
-
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Lényeg, hogy a levél tartalmát nézi, az abban előforduló szavakat összeveti a spamnek jelölt levelek szavaival és a képlettel mond egy elég korrekt valószínűséget arra, hogy spam-e. Sok rendszer használja ezt a módszert.
Így még egyszerűbb a dolgom.

-
theooracy
aktív tag
A "biztonság és hitelesítés" volt a bibi....
-
theooracy
aktív tag
OK! Köszi szépen, működik.
-
törölt tag
Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy nem tudok e-mailt küldeni sehova. Azt a hibaüzenetet írja, hogy: "Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza:5.7.1. <........@freemail.hu>
elay access denied. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit, majd próbálja újra."
A címek jók, eddig a továbbítás is működött, csak áttértem a t-onlinés szerverre, /szolgáltatóváltás/ azóta ezt csinálja.
Mi lehet a baj???SMTP beállításoknál legyen kipipálva a biztonság és hitelesítés fül, a felhasználóneved legyen kitöltve, így mennie kell.
-
törölt tag
Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy nem tudok e-mailt küldeni sehova. Azt a hibaüzenetet írja, hogy: "Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza:5.7.1. <........@freemail.hu>
A címek jók, eddig a továbbítás is működött, csak áttértem a t-onlinés szerverre, /szolgáltatóváltás/ azóta ezt csinálja.
Mi lehet a baj???Valószínűleg smtp probléma lesz, itt találod a T-Online Thunderbird beállítások leírását:
link: -
mimi_bacsi
tag
Szevasztok!
Mi lehet a baj???Nekem pedig a citromailos címekre írja azt, hogy vírusos a levelem és nem tudom elküldeni nekik, a gmailos címekről megy simán!
-
theooracy
aktív tag
Szevasztok!
Mi lehet a baj??? -
Lejszi
senior tag
melyik konyvtarban talalom a leveleket.?
letrehoztam 2 mappát is a tb-ben, de a c:\program files\mozilla -ban sehol sem talalom ezt a konyvtarat.a heten elvesztettem a leveleimet es most mar archivalni akarom, csak nem tudom, hogy honnan es miket masoljak az archiv konyvtarba?
-
Tele von Zsinór
őstag
Lényeg, hogy a levél tartalmát nézi, az abban előforduló szavakat összeveti a spamnek jelölt levelek szavaival és a képlettel mond egy elég korrekt valószínűséget arra, hogy spam-e. Sok rendszer használja ezt a módszert.
-
Tele von Zsinór
őstag
Pillanatnyi gond?

-
gaben
aktív tag
Hmmm megjavulni látszik a probléma.Tegnap olyat csinált,hogy csatlakozik az smtp kiszolgálóhoz,elfogadom a b. tanusítványt,kéri a jleszót,majd kiírja,hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni az smtp kiszolgálóval...érdekes....aztán megint megpróbáltam,és jó...
Miért csinálhatott ilyet? -
canniball
nagyúr
Csinálj az illetőnek saját profilt, a tiédet meg védd le.
-
csellosi
tag
-
canniball
nagyúr
Úgynevezett Bayesian spam filtert használ a Tbird, ahogy a gmail is. A benne levő szavak alapján tanulja meg. Érdekes az algoritmus működése, wikin is van egy alap leírás róla: Bayesian spam filtering
Fújj, ebben képlet van...az jót már nem jelenthet!
Komolyra fordítva: köszönöm a linket, majd megpróbálok valamit kibogarászni belőle (elég hiányos az angolom
)... Mindenesetre rossz nem lehet, mert a gmail is jól szűr. 
-
Tele von Zsinór
őstag
Úgynevezett Bayesian spam filtert használ a Tbird, ahogy a gmail is. A benne levő szavak alapján tanulja meg. Érdekes az algoritmus működése, wikin is van egy alap leírás róla: Bayesian spam filtering
-
canniball
nagyúr
Jelölgesd őket spamnak, hamar megtanulja

De ezeket többnyire mindig más címről küldik, így mi alapján tudja megtanulni?

-
Tele von Zsinór
őstag
Jelölgesd őket spamnak, hamar megtanulja

-
Lejszi
senior tag
-
canniball
nagyúr
-
Lejszi
senior tag
Nézd át újra a beállításaidat, szerintem elrontottál valamit.
átnéztem, nem valtoztattam semmit, mukodik rendesen, nem tudom mi lehetett a gixer

viszont lenne egy ujabb kerdesem. Outlooknál van ilyen, hogy
Üzenetek / Feladó letiltása.
A TB-nél ez hol van? mert már mindenütt kerestem. Le akarom tiltani a kéretlen levelek küldüit. -
Lejszi
senior tag
-
Temerti
tag
Próbáld meg a szolgáltatód smtp szerverét használni. Nekem egyedül az működött. Azonosításhoz az internetkapcsolathoz tartozó emailt is érdemes megadni az SMTP beállításoknál.
-
Tele von Zsinór
őstag
Sziasztok!
Van egy linuxos mail szerverünk, és fel telepítettük a Mozilla Thunderbird őket a kliensekre.
A céges mail címeket meg lehet tekinteni egy belső weboldalon keresztül.
De a címeket innen kiírni lassú és fárasztó, meg ha valaki elmegy a cégtől azt törölni kell meg ha jön új alkalmazott annak új mailt kell csinálni.
Egy automatikusan frissítőt szeretnék.Pl:
Én olyasmit szeretnék, hogy ami van a MS levelező szerverében, hogy az Outlook automatikusan lefrissíti X naponként vagy óránkét a levelező listáta(címlistát)Kérdésem az lenne, hogy az milyen program kell az, hogy Mozilla Thunderbird el mennyen?
Miket kell beállítani?
Meg minden info, hogy mire figyeljek!
Minden megoldás érdekel?Köszike!
Linux Debian & WinXp SP3
Próbáld újra megfogalmazni, mert nagyon érthetetlenre sikerült.
-
Tele von Zsinór
őstag
-
csellosi
tag
Estet!
Nem tudjatok, hogy TB-be lehet-e olyat, hogy jelszoval vedeni a fo- vagy al mappakat, ugy, hogy kozben levelet irni lehet, csak epp jelszo hianyaban nem tudnak kutakodni a mappaimban?!
Koszi elore is a segitseget!
-
mate221
csendes tag
Sziasztok!
Van egy linuxos mail szerverünk, és fel telepítettük a Mozilla Thunderbird őket a kliensekre.
A céges mail címeket meg lehet tekinteni egy belső weboldalon keresztül.
De a címeket innen kiírni lassú és fárasztó, meg ha valaki elmegy a cégtől azt törölni kell meg ha jön új alkalmazott annak új mailt kell csinálni.
Egy automatikusan frissítőt szeretnék.Pl:
Én olyasmit szeretnék, hogy ami van a MS levelező szerverében, hogy az Outlook automatikusan lefrissíti X naponként vagy óránkét a levelező listáta(címlistát)Kérdésem az lenne, hogy az milyen program kell az, hogy Mozilla Thunderbird el mennyen?
Miket kell beállítani?
Meg minden info, hogy mire figyeljek!
Minden megoldás érdekel?Köszike!
Linux Debian & WinXp SP3
-
Lejszi
senior tag
Nem akarja elküldeni a leveleimet
Az addig oké, hogy nem tud kapcsolodni, de tudom orvosolni vmivel? vagy várjak és probaljam meg kesobb?
-
Lejszi
senior tag
Honnan tudok letolteni a TB portable valtozatahoz "magyarositast" ? mivel az eredeti angol.
-
canniball
nagyúr
Valakinek volt már olyan problémája,hogy több postafiók beállítása esetén rendszerint (nálam legalábbis) a 2-nak beállított smtp kiszolgálója nem működik?Több kiszolgáló van felvéve.De ha magában csak egy postafiók van,akkor működik.
Valami megoldás erre ,hogy az összes fiókot tudjam használni ??Nálam két szolgáltató SMTP-je van belőve öt mail-címre, de ilyen problémám soha nem volt.
-
gaben
aktív tag
Valakinek volt már olyan problémája,hogy több postafiók beállítása esetén rendszerint (nálam legalábbis) a 2-nak beállított smtp kiszolgálója nem működik?Több kiszolgáló van felvéve.De ha magában csak egy postafiók van,akkor működik.
Valami megoldás erre ,hogy az összes fiókot tudjam használni ??Ilyennel találkozott már valaki?Esetleg 5let?
-
Tele von Zsinór
őstag
Kezdő vok a TB-s témában uh lenne pár kérdésem:
- Hogy van az, hogy ha mondjuk el van inditva a TB és kapok egy emailt, elolvasom kitörlöm. Utana kivancsisag keppen belépek a gmail-be és ott meg nem törlődik az üzenet. Nagyon nincsennek össze hangolódva

Szinkronba lehet vhogy hozni?- Az SSL jó vmire?
bejeloltem a "Soha"-t es ez lett az eredmenye: [link]
Uh vissza allitottam SSL-re.
Aki az okát tudja ossza meg velem.Ha POP helyett IMAP-on kapcsolódsz, akkor szinkronban lesznek.
Ha az SSL be van kapcsolva, akkor a Tbird és a szerver közötti kommunikáció titkosítva lesz. Googlenél mindent csak titkosítva lehet elérni. -
Lejszi
senior tag
"Szinkronba lehet vhogy hozni?"
Lépj be a gmailbe weben->Beállítások->Átirányítás és POP/IMAP - itt be tudod állítani mi legyen azon levelekkel, amit már TB-vel lekérdeztél."Az SSL jó vmire?"
Arra, hogy egyáltalán tudj csatlakozni.
Komolyra fordítva: nem tudom mit takar pontosan, de mint láthatod csak így tudod lekérdezni a leveleket, ne piszkáld!Sehr Gúúút

- Beállítottam, sztem most mar minden f@sz@ lesz.
- Nem piszkálom, tulajdonkeppen siman elférek mellette

Köszi a segítséget

-
canniball
nagyúr
- Hogy van az, hogy ha mondjuk el van inditva a TB és kapok egy emailt, elolvasom kitörlöm. Utana kivancsisag keppen belépek a gmail-be és ott meg nem törlődik az üzenet. Nagyon nincsennek össze hangolódva

Aki az okát tudja ossza meg velem."Szinkronba lehet vhogy hozni?"
Lépj be a gmailbe weben->Beállítások->Átirányítás és POP/IMAP - itt be tudod állítani mi legyen azon levelekkel, amit már TB-vel lekérdeztél."Az SSL jó vmire?"
Arra, hogy egyáltalán tudj csatlakozni.
Komolyra fordítva: nem tudom mit takar pontosan, de mint láthatod csak így tudod lekérdezni a leveleket, ne piszkáld! -
Lejszi
senior tag

Aki az okát tudja ossza meg velem. -
canniball
nagyúr
Egy szolgáltató (Citromail) és több embertől! ezért nem értem!!!
Hát én sem. Ha csak egy embertől jönne vissza azt mondanám tiltólistára tett. Ha másik szolgáltatóról azt mondanám az "nem szereti" a mail címed. De több személytől és mindenki citromailes...
Így már csak annyi jut eszembe, hogy esetleg valaki valami miatt (túl sok "körlevél"
) felnyomott a szolgáltatónál... (Tesztelheted egy új reg.-gel.)
De én nem nagyon vágom a hálózatos témát (sem) és ez nem kifejezetten TB-probléma, így nyugodtan próbálkozhatsz másik topikban is ha találsz olyat, ahol ez felvethető (pl. Citromail topik). -
mimi_bacsi
tag
Egy szolgáltató (Citromail) és több embertől! ezért nem értem!!!
-
canniball
nagyúr
volt amikor igen (csatoltam), de általában nem és így is visszadobta! És csak a citromail!
Hmm. A válasz szerint vírus- illetve spam-gyanú miatt lett visszadobva a leveled. Ha melléklet nélkül is ez a helyzet akkor valószínűleg a mail-címeddel van a gond...
Jut eszembe: honnan jön vissza ez az üzenet? Egy embertől (egy szolgáltató) vagy mindenkitől (több szolgáltató)? -
mimi_bacsi
tag
-
canniball
nagyúr
Ez jött vissza a levél elküldése után:
"91.83.45.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 The message was rejected because it contains prohibited virus or spam content!"Csatoltál valamit?
-
mimi_bacsi
tag
Erre nincs senkinek javaslata továbbra sem? Folyamatosan dobja vissza a citromailos leveleimet! Nem tudom, hogy ez TB-ös probléma-e?
valaki találkozott hasonló problémával? (azért gondolom, hogy nem szolgáltató gond, mert máshova küldött leveleim eljutnak a címzetthez!)
Ez jött vissza a levél elküldése után:
"91.83.45.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 The message was rejected because it contains prohibited virus or spam content!" -
quby01
csendes tag
érdekes problémával állok szemben, thunderbird levelezőklienst használok gmail imappal és ha gmail webes felületről küldenek nekem ékezetet tartalmaz csatolt file-t akkor a csatolt fileok kiterjesztés nélkül "1.2. rész" "1.3. rész" stb... jelennek meg a levelezőkliensben.
esetleg valaki tapasztalt már valami haonlót? -
mimi_bacsi
tag
Pár napja a citromail.hu végű leveleimet visszadobja a rendszerük, Veletek fordult-e elő hasonló és ha igen, mi volt a megoldás?
Erre nincs senkinek javaslata továbbra sem? Folyamatosan dobja vissza a citromailos leveleimet! Nem tudom, hogy ez TB-ös probléma-e?
valaki találkozott hasonló problémával? (azért gondolom, hogy nem szolgáltató gond, mert máshova küldött leveleim eljutnak a címzetthez!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2500 - 2401
9637 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Mozilla Thunderbird
- (kiemelt téma)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - Konzolok és Tartozékok javítása, moddolása, karbantartása
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... akkor másold azt.
)... Mindenesetre rossz nem lehet, mert a gmail is jól szűr.