- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker #3105 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy lehet ha egyszerre csatlakoztok többen ugyanahhoz a postafiókhoz az keveri meg: csak annak frissít aki először lépett be. A többieknek pedig csak akkor, ha más nincs csatlakozva. Tehát hogy lehet az a probléma hogy a gmail egy fiókhoz egyszerre csak egy kapcsolatot tud normálisan lekezelni.
De lehet neked lesz igazad és az azonos IP-vel lesz probléma. Ez mondjuk viszonylag könnyen tesztelhető: szólsz a főnöknek hogy most azonnal haza kell menned az otthoni IP-vel (is) tesztelni."Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról..."
Úgy tudom hogy le sem szedi őket onnan a gépre (tehát ha bezárod TB-t és nincs net nem látod a leveleket). -
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker #3100 üzenetére
Nálam ugyan POP-ra van állítva de szerintem nálatok is van ilyen: Eszközök-> Beállítások-> Haladó-> Általános-> Várakozás...másodpercig az üzenet olvasottként megjelölése előtt, ha itt egy jó nagy számot adtok meg az az ilyen 10perces eltérések áthidalására megoldás lehet.
-
Lenry
félisten
válasz
V.Stryker #2799 üzenetére
nem biztos, hogy így lehet, de....
a régi gépre telepítesz egy Thunderbirdöt, az a telepítés befejezésekor megkérdi, hogy akarod-e importálni a a régi kliensedből a címeket, leveleket, stb...
importálod, utána a leveleidet, illetve minden TB-s dolgot megtalálsz a Documents and Settings\userneved\Application Data\Thunderbird\Profiles mappában. ezt átámásolod majd az új gépben ugyanoda, és készazért írtam, hogy nem biztos, hogy működik, mert nem vagyok benne, biztos, hogy Office Outlookból is tud importálni, de Outlook Expressből biztosan tud.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
V.Stryker #1690 üzenetére
Szűrővel meg lehet oldani: Melóhelyen minden elküldött üzi tárgyába beírod, hogy s5g8 vagy vmi más szót, amit biztos nem kapsz bejővő üzenetek tárgyában. Itthon Thunderdbirden Eszközök->Üzenetszűrők...->Új->Tárgy tartalmazza: sent; üzenet áthelyezse: küldött. OK. És elvileg menni fog. Csak melóhelyen x betűvel többet kell írni a tárgyba.
-
válasz
V.Stryker #1690 üzenetére
Hát igen.
Én is ezért használok más fiókot, mert a gmail ebből a szempontból nem kliens barát.
Az a baj vele, hogy az elküldött leveleket nem külön outbox mappában tárolja, hanem az ''all mail''-ben. Így nem tudja megkülönböztetni, hogy kimenő, vagy bejövő.
Talán próbálkozz valami szűrő létrehozásával, hátha...
De sztem nem fog menni. Én is tököltem emiatt hosszú napokat, de nem jött össze.
A megoldást nálam a Yahoo jelentette.
Az inbox.com tud majdnem ugyanolyan beszélgetés-szerű rendezést, mint a gmail, de alaphelyzetben mezei inbox-outbox formájú a levelek tárolása, és csak külön gombnyomásra jeleníti meg az összetartozó leveleket beszélgetés szerűen.
Azért jobb ez, mert hagyományosan is lehet nézni.
Végül a yahoo mail lett nálam a befutó, mert az inbox.com csak 2GB területet ad az EU felhasználóknak, és nekem már most 1 giga felett van a yahoo-s fiókom.
Nincs beszélgetéses rendezés, de van k*rvajó webmail, igaz, több reklámmal, mint a gmail-ben.
Manapság már a freemail is elég jónak számít, bár nemtom, hogy van-e smtp-je.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest