- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
320 mert egyrészt automatice, másrészt kézzel gyakorta széprámolom a leveleket. Ez az általam elmlített "NAGYOM HOSSZÚ" idő van akár 30 40 másodperc is, azt látom hogy jött 6 új levelem a mappában látom is ebből az első feladóját és címét, de a tartalom ablakban semmit és csak teker, csak teker.
-
-
Steelmanus
addikt
Szia, magyar W7 64, igen ezert csodalkoztam, de a tippet koszonom atfogom nevezni RSS-re es megnezem, az IE8 alatt az RSS le van tiltva, de a Group Policy -vel nem titottam csak a bongeszon belul. XP alatt ha nem tettem fel az IE 7-8-at belehetett allitani mi legyen az alapertelmezet hirolvaso, itt mar ilyen lehetoseg nincs mert erre gondoltam hogy az IE kisajatitotta maganak, MSN van meg feltelepitve, de semmi mas amit meg szeretne feltenni csak maga az MSN.
Mar tobb napja fent van, es pl az IttaHelye RSS nagyjabol 1-2 orankent kuld uj RSS-t azert vettem eszre, manualisan minden OK. -
canniball
nagyúr
Megint csak tippelek, de hátha...
Ugye az újratelepítést úgy csináltad hogy előtte kiirtottál minden járulékos "szemetet" (Documents and Settings\...\Application Data, Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data, registry)?
Illetve ha nem másolsz alá profilt akkor is így mókázik? -
Finwe
őstag
Igen, kis eltéréssel de egyértelműen igen.
Path=Profiles/ucf5kufa.default
Egyébként most újracsináltam (tegnap óta vagy 24-edszer...) és elsőre simán minden a helyén van
Még az eddigi leveleim is megvannak és szépen szedi a leveleket
Egész pontosan a TB mappa áthelyezést csináltam és a helyi mappák helyét megadtam, pont úgy ahogy eddig.
Nem tudom miért vette be ilyen nehezen, de eddig vagy 5 tesztrendszerre sem sikerült megoldani, most azért izgultam mert ezt véglegesre tervezem.
A Firefox-al is ugyan ez volt a helyzet de azt most mozbackup-al elsőre bevette.Köszi a segítséget
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest