Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Az email cím beállításainál Másolatok és mappák, Üzenetarchívumok, Üzenetarchívumok tárolója, Máshol, és kitallózod a Helyi mappákban létrehozott "Ace Ventura archív" mappát. Utána az email cimed könyvtárszerkezetében lévő keresési mappa teljes tartalmát kijelölöd, és alatta Archiválás. Ennyi.

-
futár
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Helyi mappák alul. Létrehozol egy mappát pl. "Ace Ventura archív"
Amelyikeket törölni akarod pl. 30 napnál régebbiek. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy Szerkesztés menüpont, Keresés, Üzenetek keresése. Itt beállítod a kívánt paramétert, majd elmented keresési mappaként. természetesen ezt az adott email címednél. -
futár
senior tag
Lenne egy olyan visszatérő problémám, amire többször kerestem a megoldást, de soha nem találtam rá megoldást, lehet kitartóbban kellett volna keresnem.
Hogyan tudom a mail címek sorrendjét változtatni, illetve, hogyan tudom az alapértelmezett email címet beállítani, ha sok email címet használok? -
futár
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Bocs, csak most látom, hogy válaszoltál egy korábbi kérdésemre.
Nincsenek, saját szolgáltatásunknál az egyik domain alatt vannak ezek a visszatérő könyvtárak. Kérdeztem a providertől, de ő azt mondja, hogy nem lát semmilyen mappákat amikről én beszélek.
Talán törölnöm kellene a levelezőben az email címet, majd újra létrehozni. -
futár
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ez nem működik, kipróbáltam.

"valamint a szinkronizálás és tárhely menüpontban bepipálod a "postafiókhoz tartozó üzenetek megtartása ezen a számítógépen" és ott a haladó menüpontban bepipálhatod, hogy melyik mappát használja a kapcsolat nélküli munkához.
Elméletileg ezek is megmaradnak a szerverről való törlés után is."
sorry -
futár
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
valamint a szinkronizálás és tárhely menüpontban bepipálod a "postafiókhoz tartozó üzenetek megtartása ezen a számítógépen" és ott a haladó menüpontban bepipálhatod, hogy melyik mappát használja a kapcsolat nélküli munkához.
Elméletileg ezek is megmaradnak a szerverről való törlés után is. -
futár
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Archiválás helyi mappák közé, nekem így működik nagyon régóta.
Talán ez a legegyszerűbb. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Problémám a következő.
Inviteles internetet, és postafiókot használok.
Ha a thunderbirdben törlök egy levelet, akkor az invitel szerverén továbbra is látható marad.Sajnos ott elég kevés a tárhely.
Viszont ha szerverről (mail.invitel.hu) ról törlök levelet azt azonnal törli a thunderbirdből.
Ez utóbbi a nagyobb gondom.
Be lehet úgy állítani, hogy ha a szerverről törlöm a levelet, akkor a gépen (levelezőben) megmaradjon az üzenet? -
Sziasztok,
Esetleg egy 10.0 verzióval működő Silvermel skint nem tud szerválni valaki? A default meglehetősen csúnyácska szegény... -
Faterkam
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Én ezt találtam: ez megy Ff 9.01-el, és TB 10.0!
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kerestem a választ, találtam is, de valamiért nem jó.
Cél, hogy a thunderbird bezárásánál ne bezáródjon, hanem maradjon háttérben, és figyelje, hogy jön e új levél.
Találtam egy kiegészítőt ami a tálcára teszi le, ami zavaró, az megoldható, hogy az óra mellé kis ikonba tegye le?win xp
thun 10.0Előre is köszi!
üdv
pac -
Van olyan kiegészítő, ami le tudja automatikusan menteni a bejövő levelek bizonyos típusú mellékleteit egy adott könyvtárba? Vagy bármi más megoldás is érdekel, más levelező pl. Próbáltam kotorni a neten, de nem jártam sikerrel. Win 2003-ra kellene. Előre is köszi!
-
Psytróger
tag
Nekem megfelelne - sőt, nekem nem is lenne ilyenre szükségem, tökéletesen megfelel a sima billentyűkombós kijelölés... A "kért" kijelölős megoldás viszont édesanyám miatt kellene, neki elég körülményes lenne külön címkézgetni - értelemszerűen azért jóval egyszerűbb bepipálni a dolgot egyetlen kattintással...
Szóval a kérdéskörrel kapcsolatban továbbra is várom ötleteiteket, melyeket előre is köszönök!
Illetve futárnak is köszi a segítséget! -
Psytróger
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan kiegészítőről, aminek hatására az üzeneteket tartalmazó lista/ablak kiegészülne egy ilyen "kijelölős" oszloppal. Arra gondolok ahol be lehet pipálgatni/ikszelgetni a leveleket, és a megjelölt üzenetekkel lehetne utána műveleteket (törlés, áthelyezés, stb.) végrehajtani... Köszi előre is! -
hemaka
nagyúr
Sajnos újra kellett tennem a rendszert és hiába van backup, a MinimizeToTray Plus kiegészítőt nem teszi fel, mert elvileg ehhez nem jó. De előtte meg simán befrissítette magát a TB-öt, de nem rinyált a kiegészítő miatt.
Nem lehet valahogy rátenni mégis, megkerülve az ellenőrzést?Tudom, hogy van még ezen kívül kettő másik ilyen, de azok szart sem érnek. Valami baja mindegyiknek van.
-
Siriusb
veterán
A Thunderbird 9.0.1 linux verzióját használom. A gmail / imap fiókomnál néha-néha rosszul töltődik le, vagy rosszul lesz megjelenítve a levél. TB-ben így néz ki, így kezdődik:
This is a multipart message in MIME format.
------=_NextPart_000_00D1_01CCDAF3.D3852C10
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printableGmail webes felületén teljesen normálisan olvasható a levél. Van ötlet, mitől lehet ez és miként lehet kiküszöbölni? Az összes levél szinkronizálva van, tehát helyileg is le van tárolva, ha ez számít.
-
válasz
Sefalcon
üzenetére
Ha jól emlékszem, a MSE nincs jóban a Thunderbirddel, azért manuálisan ki kell venni a figyelt alkalmazások listájából. (Nálam Windows 7 64 biten C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe)
Ez nincs mindenkinél így, de olvastam, sajnos sokaknak van vele gondja.
Én Avastot használok évek óta és tökéletes... -
Sefalcon
csendes tag
Szevasztok,
Új vagyok, nem tudom, volt-e már ez a probléma. Kicsit hosszabban írok:
Valamikor telepítettem az Avast vírusirtót. Akkor a postafiókjaimban a kapcsolat biztonságát "nincs"-re kellett állítanom. Később le kellett szednem az Avastot, helyette a Microsoft Essentialt telepítettem.
Minden oké, csak a levelezés nem.
Először nem olvasta be a leveleket a gmailes fiókból. Akkor eszembe jutott, hogy a kapcsolat biztonságát vissza kell állítani SSL/TLS-re. Megtettem, beolvassa a leveleket, de küldeni nem tudok.A hibaüzenet:

Mit lehet tenni?
Előre is kösz a válaszokat. -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki valamilyen beállítási módosítást/változást aki "T"-nél van?
Mindíg is jól működött a TB-em (kivétel egy pár éve, amikor is biztonsági beállítást változtatott a szerverük és azt is csak fórumokból tudtam meg...).
Most is ilyesmire gyanakszom, vagy mi lehet még?
Kb 2 napja még szemetet sem kapok
pedig onlájn vagyok...Szóval mielőtt még az ügyf. hadakoznék...
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Egy APRÓ kérdésem lenne, valaki hátha tudja, amit előre is nagyon köszönnék !
Ezer éve használom a Thunderbird-öt csak azt nem értem,hogy mindig pucolom a bejövő kimenő emileket, kuka mindig üres a mérete mégis mindig hízik, ez azért van mert a beállításoknál be van pipálva, hogy minden üzenetet megtartson? ez a kidobott kukázott és onann kitörölt üzenetkere vonatkozik?
mappájában van egy inbox kiterjesztés nélküli file, meg egy inbox.msf és a kiterjesztés nélküli csak hízik hízik..nem vágom vagy nyilván valamit rosszul csinálok... Homályosítson fel valaki köszöntem, bejövő emileket meg a kimenőket nekem ne törölgesse sose majd én tudom mikor mit akarnék... köszönöm a választ előre is... -
futár
senior tag
Azoknak akiknél nem működik az EMAIL ADDRESS CRAWLER, itt egy link, ahonnan letölthetitek.
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Szeretném meg kérdezni mit állítsak a programba hogy az avast levelező vizsgálója figyelje? Avagy pontosan hol?
Találtam ilyet,hogy Kiszolgáló beállításai azon belül kapcsolat biztonsága és hitelesítési módszer..Gondolom ezek azok,ha igen mire kellene átrakni? Köszi a segítséget. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Superkatus
üzenetére
A hogyan "nem lehet"-et egyicipicit részleteznéd?
Hibaüzenetet kapsz,vagy semmi sem történik vagy HOGYAN ?
-
Superkatus
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a frissített thunderbirdöt,és a telepítés óta nem tudok megnyitni semmilyen mellékletet,és mentetni sem lehet.
Kérem segítsetek! -
-
Sziasztok,
Erre van valakinek ötlete? -
Monochrome
csendes tag
válasz
Monochrome
üzenetére
Meg is találtam rá a megoldást itt:
[link]'Simply set-up your account as POP instead of IMAP. You can't change an
existing account, so you'd need to create a new one.'Tehát utólag nem tudtam volna átállítani, újra létre kell hozni a fiókot, POP beállításokkal.
Miután ezt megtettem, az opció ott van, ahol lennie kell
-
Superkatus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném telepíteni a Thunderbirdöt.Gmail-es és Hotmail-es e-mail címeim vannak.Ha használom a Thunderbirdöt,és elhagyom/ellopják a gépemet,attól még a Gmail-es és Hotmail-es leveleimet meg fogom találni az adott webcímen a felhasználónevemmel és jelszavammal belépve?Vagy regisztrálnom kell egy fizetős programba,ahova elmenti a leveleimet?
Köszönöm a válaszokat! -
Monochrome
csendes tag
Sziasztok!
A következőt szeretném beállítani Tb 9.1-nél:
szedje le a leveleket a kiszolgálóról, és törölje is onnan őketEgy régebbi TB leírást találtam itt, a PH-n, ott ez az opció itt volt megtalálható:
Eszközök -> Postafiók beállításai -> kiválasztod a fiókot -> baloldalt, azon belül Kiszolgáló beállításai -> alul Üzenetek megtartása a kiszolgálón -> kiveszed előle a pipát.
Ezt szeretném, de nincs meg az opció 9.1-as verziónál...
Hol állíthatom be, hogy a kiszolgálón törölje a leszedett leveleket?
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni:
Thunderbirdben csináltam egy könytárstrukturát. Ebben szeretnék néhány mappát más betűtipussal vagy más szinnel kiemelni.
Hogyan lehet ezt megcsinálni ?előre is köszi
tomi -
futár
senior tag
Valaki tud nekem erre megoldást?
Korábban létre akartam hozni egy könyvtárstuktúrát, amely nem volt számomra megfelelő.
Ki szerettem volna törölni, de valami miatt mindíg visszajön. Webes felületen nincs.
A levelezésem IMAP-os, szóval kellene, hogy weben is lássam. Így jelenik meg a gépemen.
"INBOX^^^^Kᅢᆳn^^Beérkezett" a saját lokális mappájából törölve eltűnik, de újra visszaírja magát.Valami ötlet? -
futár
senior tag
-
€uro
őstag
Kipróbáltam a domain címemhez tartozó webes levelezőfelületről küldeni levelet a címre. Onnan is visszapattan.
A gmail-es levelet nem webes felületről küldtem, hanem Thunderbird-ből.
Szóval a domain címem lehet blokkolva a címzett mail szerverénél?
-
futár
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
ebben igazad van, csak olyan, mint amikor a mindenki átlépne rajtad.
sokszor az "én nem tudok segíteni" is több a semminél.
€uro!
ha két különböző email címnél az egyikről megy a másikról nem, vélhetően SMTP probléma, vagy esetleg a szolgáltató SMTP-je tiltó listára került.
Remélem megoldottuk a rejtélyt. -
canniball
nagyúr
Örülök ha ez megnyugtat(ott), láttam eddig is a kérdést de én ezzel úgy vagyok hogy egy én nem tudok segíteni válasszal semmivel sem vagy beljebb.

€uro!
Próbáld meg futár kolléga tippjét. Anno pl. nekem is adott a szolgáltató mail címet, az oldalukon szépen le is volt írva hogy kell beállítani hozzá a levelező klienst de webes hozzáférésről szó sem esett. Aztán egyszer véletlenül kiderült hogy mégis van ilyen, történetesen abban a formában ahogy a kolléga írta. -
futár
senior tag
Még annyit, hogy én is gondoltam elsőre az SMTP tiltására. Nekem legutóbb az INVITEL SMTP-je nem tudott sok domainre levelet küldeni, köztük a HOTMAIL-re sem. Kicsit leordítottam a fejüket, és engedélyezték a saját SMTP-met, amit az intenet providerek rendszerint tiltanak.
Ezt támasztja alá az is, hogy GMAIL-ról tudtál emailt küldeni. -
Sziasztok,
Thunderbird 9.01 klienst használok. Ma szerettem volna a jól megszokott módon beszúrni egy néhány cellás Excel táblát, de képként illesztette be. A régebbi verziókkal ilyen problémám nem volt. Simán betettem, utólag még formázni is tudtam, ha akartam. Open Office-al is ez a helyzet. Valakinek ötlete, hogy mit kellene csinálnom? -
-
canniball
nagyúr
"A példában szereplő cím lehet, hogy nincs, mert a domain címet én írtam át x-ekre."
Az tiszta sor.
"Szerintem az a domain cím van letiltva náluk, amilyen címről én szerettem volna rá e-mail-t küldeni. Ugyanis a gmail-es címemről nem pattan vissza az email."
Adott ugye egy mail-címed amiről TB-vel küldve a levelet az adott címre az visszapattan. Ha ugyanezen címedről de webes felületen keresztül írsz az elmegy?futár!
Én pl. nem tudok. -
futár
senior tag
Bocs mindenkitől.
Harmadik alkalommal teszem fel a kérdést:
"Üdv. mindenkinek!
Tud valaki segíteni abban, hogy az archiválást be lehet-e állítani automatikusra?
Arra gondolok, mint ahogy a szűrőknél beállíthatok több mindent egyszerre.
Esetleg ilyen ADD-Ons van-e?
Előre is köszönöm!"Senki nem tud, vagy nem akar erre válaszolni?
üdv. futár -
€uro
őstag
Sziasztok!
Az egyik e-mail címre nem tudok levelet küldeni. Az alábbi üzenettel pattan vissza mindig a levelem:
"The mail system
<ildiko@xxx.hu>: host mail.xxx.hu[xx.135.249.129] said:
550 5.1.1 <ildiko@xxx.hu>: Recipient address rejected: User
unknown in relay recipient table (in reply to RCPT TO command)"Mi lehet a probléma?
-
-
futár
senior tag
Erre esetleg lenne valamilyen komment?
[#4119] -
ÉM
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy a válaszüzenetekben a kurzor és az automatikus aláírás ne a levél alján legyen alapértelmezetten, hanem a levél tetején. Ebből az elsőt, a kurzort sikerült megoldani ennek a leírásnak a segítségével, de az aláírást eddig még nem tudtam a levél tetejére tenni. Lenne valakinek erre ötlete? -
Faterkam
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha csak a leveleid kellenek, akkor a Mail rejtett mappába másold, ez ott van ahol leírtam, de könyvtárszerkezetnek egyezni kéne, ha több mail címed van.
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Szia!
Egyébként mostantól ezt a Mozbackot fogom használni, mert mindig a hajamat tépem gépújratelepítés után.

Eddig megvan, hogy hol találom az archív fájljaimat - egyébként Win 7 64bit-em van - csak azt nem tudom, hogy mikor telepítem a Thunderbirdet, beállítom a postafiókot, amely működik is, akkor melyik létrejött mappába másoljam a régi fájlokat?
Köszönöm!
-
Faterkam
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A legjobb az lenne ha Mozbackup-ot használnál, az a legegyszerűbb archiválásra és visszaállításra is! Milyen oprendszert használsz?
Xp nél: c:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Thunderbird\Profiles\
Win7: G:\Users\neved\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\
ezek rejtett mappák!
-
Sziasztok!
Ugye leírja nekem valaki, hogy a Thunderbird mentett fájljait hová, melyik könyvtárhoz kell hozzáadni, hogy az eddigi leveleim megjelenjelenk! Mi Thunderbirdesek tartsunk össze ugye!
-
futár
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Tud valaki segíteni abban, hogy az archiválást be lehet-e állítani automatikusra?
Arra gondolok, mint ahogy a szűrőknél beállíthatok több mindent egyszerre.
Esetleg ilyen ADD-Ons van-e?
Előre is köszönöm!
futár -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani a TB-ben, hogy induláskor melyik mappa legyen az alapértelmezett és ne az amelyik aktív volt az utolsó kilépéskor?
köszi
-
Atapi
senior tag
válasz
JetiRulez
üzenetére
nálam minden mappa szinkronizálódik úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, szóval szerintem valami nem stimmel nálad. esetleg próbálj meg egy új postafiókot létrehozni thunderbirdben az imap-nak, mert ha pop-ról állítottad át, akkor el tudom képzelni, hogy valamit elketyerintett.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Amikor rámegyek jobb kattintással az "Archiválás"-ra, olyankor hova teszi a levelet?
Mert csak az összes levél menüponton belül látom.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
JetiRulez
őstag
Erre valaki?
[link]Illetve még a Spam-eket is jó volna lekérni valahogy.
-
Finwe
őstag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a levelek listája és ahol megjelennek rész közötti vízszintes vonalat (üdvözli a thunderbird rész) teljesen lehúztam véletlenül és most nem jeleníti meg az üzeneteket, mindet külön kell megnyitni új lapon vagy oldalon.
Ezt hogyan lehetne oda visszacsinálni? Próbáltam mindenhova kattintgatni és végignyomkodtam (úgy vélem) az összes beállítási lehetőséget amit találtam.
Finwe
-
kmarci25
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszönöm, pont ilyesmit kerestem!

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
Ami az Application Data alatt van, az egészet mentsd le, majd az új gépen telepítsd fel a Thunderbirdöt, indítsd el 1x (ez azért kell, hogy létrehozza az új gépen is az AppDatában a mappáját), majd zárd be és ezután másold csak vissza a régebbi AppData alatt lévő Thunderbird mappát.
VAGY a kényelmesebb
letöltöd innen a MozBackupot, majd a régi gépeden futtatod és csinálsz egy backupot a Thunderbird profilodról. Ezután az új gépen MozBackup-al (természetesen Thunderbird feltelepítése után) be tudod tölteni a backupodat és mindennek úgy kell lennie, mint a régi gépen.
Ui.: ha nagyon fontosak a levelek, akkor én mindenképp lementeném a az AppDatában lévő mappáját, a biztonság kedvéért.
-
kmarci25
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megoldani, hogy gépcserénél a thunderbird-ös mappák tartalma megmaradjon? (Ha jól gondolom az egyik gépről átmásolok néhány file-t az újra...) Documets and settings - (felhasználó) - Application Data - Thunderbird - Profiles - (itt egy szám, betűsor) - Mail - Local Folders. És itt van egy Inbox nevű fájl (ami nálam vagy msáfél giga). Ezt kell kimásolnom az új gépre? De telepítés előtt vagy után? Hogy megy ez pontosan, hogy okés legyen? Vagy van egyszerűbb módja is ennek?
Előre is köszi! -
JetiRulez
őstag
Helló!
Ismerkedem a programmal. Az Elküldött leveleknek már sikerült is egy szűrőt csinálni.
De a törölt leveleimet hogyan tudnám lementeni a GMail-ről? -
Atapi
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
mappatömörítés volt?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Mozilla thunderbird levelezőm 130%-ba teli kvótát jelez.
Hogyan tudom üríteni? Bejövő postafiók üres, kimenő is, törölteket is eltávolítottam, és mégis azt írja ki.Az egész postafiók üres.
Hol tárolhat még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pont most kaptam egy spam-et 
pedig onlájn vagyok...