- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
cellpeti #2697 üzenetére
Az Indamail-nek nincs smtp servere, ezért kell a szolgáltatóét, nálam a mail.t-email.hu-t megadni. Korábban működött... azonban úgy két hete vettem észre, hogy nem tudok levelet küldeni így. Igazából semmi köze a Thunderbird-höz a problémának, próbáltam Evolutionnal is, sőt a telefonommal is, korábban mindkettővel gond nélkül ment, nem tudom most mi lehet a gond.
(nyitottam egy új fórumténát, mivel a t-email-es részével van gond a dolognak, arról meg még szó sem volt sehol a fórumok között, de lezárták és ide irányítottak)
Rákerestem, hogy talán a T-Mobile-nál változott-e meg valami, de semmit nem találtam.
Abszolút semmi tippem nincs, miért nem jó, 100% hogy minden beállítás az, aminek lennie kell ahhoz, hogy működjön. És a tűzfalat sem okolhatjuk, mivel tűzfal nélkül se működik. -
meles
csendes tag
Hi,
Vki tudja, hogy lehet a TB-bol leveleket archivalni, CD-re, DVD-re, es utana onnan hasznalni?
Ez a kerdes mar nagyon erdekel.Koszi
meles
-
R
senior tag
frissítéskor, miért krepál be a vipmail-es fiókok jelszavaival?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
NEkem olyan gondom lenne,hogy nem tudja magát frissíteni a TB és a leveleimet se tudom meglesni!
Valakinek valami ötlete? -
mimi_bacsi
tag
Ha PC-n és MAC-en is szeretném futtatni a Thunderbird-t, és ha egyszer ezzel egyszer azzal töltöm le a leveleimet, ha a megfelelő könyvtáramat átmásolom a másik gépre, könnyen tudom olvasni az összes levelemet? Valaki már kipróbálta ezt?
-
Digger
senior tag
Ja bocsika!
Most nézem, hogy te azt akarod tudni, hogy hogyan kell ezt megcsinálni!
Már rég csináltam, de ha jól emlékszem a Profilkezelőt kell indítani.
Például úgy, hogy CMD ablakot nyitsz, (start-futtatás, és beírod, hogy cmd) majd "thunderbird.exe -profilemanager ".
Aztán itt ha jól emlékszem, itt meg lehet adni a munkakönyvtár nevét.
Amúgy itt nézelődj:
http://mozilla.fsf.hu/thunderbird/faq -
sonar
addikt
Sziasztok,
vipmail / indamail-es fiókom van és IMAP elérést használok. Azt meg tudnám csinálni vhogy az így letöltött leveleimet archíváljam? Esetleg exportálnám ki egy fájlba.
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy indamail-es (korábbi vipmail) fióknál hogy kell beállítani az smtp kiszolgálót, ha T-Mobile-os web'n'walk-ot használok? Hiába állítom be a mail.t-email.hu-t, nem működik. Próbáltam felhasználónévvel, nélküle, de nem jó. Kiírja a kliens, hogy levél sikeresen elküldve, de mégse ér oda sehova. Nem csak a Thunderbird és nem csak egy op.rendszer alatt. Egyáltalán nem tudom működésre bírni, pedig minden beállítás ok elvileg. Az indamail rendszerében meg nincs probléma, mert a webes felületről tudok e-mailt küldeni, pár másodperc alatt célba is ér.
-
khalox
őstag
#2680-ra valaki?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2687 üzenetére
Köszi!
A problémám az, hogy egy-egy levelet keresek és azt hittem, hogy a gyorskeresőben is van ilyenNagyon köszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2686 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2685 üzenetére
Keresem de ilyen opciót nem látok! A gyorskeresésénél nem tudok dátumot berírni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2684 üzenetére
Van, keresésnél kiválasztod a dátumot.
-
mimi_bacsi
tag
Arra van lehetőség, hogy beírjak a keresőbe egy dátumot és arra keressen rá a program? (tudom, hogy manuálisan, görgetve erre van lehetőség, de sokszor jobb ha egy konkrét napra keresek rá, akár gyorsabb is lehet!)
-
nolika
senior tag
Egy kis segítség
Windows XP és Vista user vagyok, hol itt hol ott működöm. De nem akarok thunderbird olvasásra mindig átjelentkezni, ezért jólenne ha egy közös munkakönyvtárat állítanák be. Ezt hol tehetem meg?(ezzel lehet biztonsági mentést is tenni.) -
khalox
őstag
Ez röhej... utánakerestem a saját kérdésemnek, és semmi értelmes megoldást nem sikerült találnom. (Mindenféle fájldaraboló programokat ajánlgatnak). Nem igaz, hogy ez senki másnak nem igénye? (Azaz dehogynem... számos hasonló témát találtam, csak kényelmes megoldást nem).
-
khalox
őstag
Mozilla Thunderbird-et rá lehet-e venni valamilyen módon arra, hogy automatikusan daraboljon olyan leveleket, aminek a mérete meghaladja a szolgáltató által (a kimenő levelek kiszolgálója által) megadott globális levélméret korlátot? (12MB).
Tehát azt szeretném, ha ebben az esetben ne kelljen nekem szenvedni a vagdalással, hanem pl. egy 20MB-os csatolmány esetén két részre vágja és két levélben küldi el...
Ha nem tud ilyet, akkor milyen (akár nem ingyenes) alternatíváját lehet használni ilyen célra?
-
Froclee
őstag
Hello.
Mikor leviszem a tálcára a progit, akkor nem írja ki ha új mail-em érkezik, csak ha jobb gomb->levelek letöltése-ére nyomok. A postafiók beállításokban pedig megcsináltam, hogy 1 perceként ellenőrizze!
Valaki?
-
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Van olyan add-on vagy akármi, amivel a mail serveren lévő üzeneteket tudom manipulálni (újra letölteni, törölni stb). A neten nem találtam infót, de hátha itt valaki már megoldotta. -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2675 üzenetére
A citromail azonnal kidobja (ha van benne elkészített aláírás!!!!!!!!!)
Van valamilyen alternatív megoldásotok, hogy ne vágja ki a vírusírtójuk?
"554 mail server permanently rejected message. More info: http://smtp-filter.vipsolutions.hu (#5.3.0)"
-
csferke
senior tag
válasz
mimi_bacsi #2673 üzenetére
szöveg1 <br>
<br>
szöveg2<br> -
WonderCSabo
félisten
Megjelent a Mozilla Thunderbird 3 Beta 1 !
-
csferke
senior tag
válasz
Windsurfer #2668 üzenetére
Az aláírás.txt-ben a sorok a következőre végződjenek <br>
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Thunderbird aláírással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Letöltöttem Mozilláéktól az alábbi aláírás kezelő kieget.
addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/611
Maga a cucc teljesen jól működik többféle aláírást is tud eltárolni (ami nekem különösen jó)A probléma viszont az, hogy annak ellenére, hogy a txt fileban (amiből beolvassa az aláírást) szépen egymás alá vannak begépelve az adatok (Név,cím,fax,web,email, munka hely teló stb) ő kegyeskedik egymás mellé tenni ezeket és így kicsit átláthatatlan…
Tudja valaki, hogy hogyan tudnám beállítáni, hogy a thunderbird is úgy jelenítse meg ahogy az a txt-ban is van?
Köszönöm
-
M0RGI
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #2665 üzenetére
Beállítások/Szerkesztés/Általános/Üzenetküldési beállítások
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
TB minden levélküldéskor megkérdezi, hogy "Plain text, HTML, ill. mindkettő" formában küldje az e-mailt, majd közvetlen utána, hogy nem akarom-e inkább "UTF-8" karakterkódolásban küldeni. Nem találom, hogy hol lehet ezeket valami template-ben beállítani. Tudna valaki segíteni? Beállításokaban néztem, próbáltam egy beállított levelet elmenteni template-nek, de semmi eredmény.
Előre is köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Van valamilyen kiterjesztés amivel több felhasználóval lehet használni a thunderbirdet?
Köszönöm!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Mivel nem találtam sehol a userContent.css sem a userContent-example.css fájlokat, csináltam egyet egy .txt átnevezésével. Az ezen az oldalon olvasottaknak megfelelően (http://wiki.hup.hu/index.php/Thunderbird_programnál_az_egyes_idézési_szintekhez_különböző_színek) belemásoltam az adott szöveget. Elmentettem a létrehozott userContent.css-t a C:\Documents and Settings\Myself\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxr5ggtttty.default\extensions\{31513E58-F253-47ad-86DB-D5F21E905429}\chrome\ útvonalra és még a program telepítési mappájában is egy csomó helyre, de nem valósul meg ez a színezési dolog!!!!
Mi a tököm lehet a baja, mert már nagyon mérges vagyok!
Köszi! -
cellpeti
nagyúr
SZiasztok!
Feltettem a Vistát,de át akarom vinni a beállításokat a TB-ből!
Hogyan csináljam? -
Geri89
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór #2657 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan kiegészítő a thunderbirdhöz, ami témánként egybe csoportosítja a leveleket?Úgy mint ahogy a gmail-nak a webes felületén működik. Előre is köszi!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2652 üzenetére
Senkinek nincs ötlete?
-
Edween
őstag
üdv.
Segítség kellene thunderbirdhöz, a Minimize To Tray Enhancer-t szeretném használni, úgy, hogy a windows indításával nyissa meg a levelezőt, és tegye le az óra mellé, de ez nekem nem müxik, valakinek valami ötlete, esetleg? -
mimi_bacsi
tag
válasz
csferke #2649 üzenetére
Köszi, letöltöttem, kipróbálom!
És arra van-e megoldás, hogy egy mappában lévő leveleimet (kiválasztva melyikeket) egy .txt formátumba lementsem. Egyesével ez működik, de nekem sokat (akár az összes levelemet, ami beérkezett abba a mappába (akár 1000 db is lehet, egyesével ez elég bajos) kellene!
-
mimi_bacsi
tag
A napokban kérdeztem, de eddig egyetlen válasz sem volt:
Van-e olyan kiegészítés, amellyel egyszerre le tudom tölteni a levelek címzetteit a névjegyalbumba
-
mimi_bacsi
tag
És érdekelne olyan kiegészítés is, ami a magyar névnapokat is mutatja a 2.0.0.18 (20081105) verzióban! (olyan van, ami a névjegyben található születésnapokat mutatja)
-
csferke
senior tag
válasz
mimi_bacsi #2648 üzenetére
Én ezt használom és még nem volt gondom vele.
Signature Switch
-
mimi_bacsi
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Automatikus aláírást állítottam be és azzal mennek a leveleim. Rájöttem, hogy néhány szolgáltató ezekkel az aláírásokkal elküldött leveleimet blokkolja, spamként kezeli. Amióta kitöröltem ezeket az automatikus aláírásokat, minden szolgáltató befogadja (citromail, chello) a leveleimet.
A kérdésem az, hogy ismertek-e olyan kiegészítést a TB.-hez, ami átmegy ezeken a levélszűrőkön és automatikusan küldhetem az aláírásaimat a levelekhez?
-
strebacom
senior tag
válasz
Sir Psycho #2646 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz
strebacom #2645 üzenetére
Röviden üzenetszürőkkel, kicsit bővebben:
üzeneszűrők->új->szürő neve (ide bármit megadhatsz ami alapján tudod azonosítani)-> következő bármelyike illeszkedjen legyen bejelölve->feladó = x@x.hu (ide a mail cím kell) ->művelet végrehajtása résznél a legördülőből kiválasztod, hogy mit tegyen a maillel. -
strebacom
senior tag
Hali...Azt hogyan tudom beállítani, hogy attól a feladótól akit kiválsztok a névjegyzékböl, ne fogadjon illetve le se töltse a levelét a kiszolgálóról, vagy rögtön törölje azt??
Köszi!! -
romarudi
csendes tag
Skacok! Tudna valaki segíteni? Egy barátom panaszkodik, hogy a TB-je valahol letárolja az egyébként törölt emailjeit. Szeretném tudni, hol lehet megváltoztatni ezt a rejtett funkciót.
A probléma azért lényeges, mert a rendelkezésre álló tárhely kicsi, ergó fullra megtelik a meghajtója 3-4 havonta. -
Atlantis
veterán
válasz
Winner_hun #2636 üzenetére
Megnéztem, IMAP-on kicist más ez a felület. Hiába állítom be, hogy törlés azonnal, ugyanúgy ott virítanak a levelek, csak áthúzva.
-
mimi_bacsi
tag
Lehet-e olyat tenni TB-ben, hogy egy mappából EGYSZERRE kijelölt leveleket el lehet menteni .txt kiterjesztésú file-ba?
Próbáltam, nem akaródzik összejönni, egyesével sikerül, de többet kijelölve nem működik nekem (eddig)
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Winner_hun #2639 üzenetére
köszönöm szépen
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet átvinni a Thunderbird beállításait egy másik gépre,mindent!
Tehát üzenetszürőkkel együtt! -
Atlantis
veterán
válasz
Winner_hun #2636 üzenetére
Hm..Nem tudom, itt mit állítottam be, holnap megnézem. Addig is kösz.
-
Atlantis
veterán
Hello!
IMAP-nél be lehet állítani, hogy a törölt leveleket a szerverről is törölje? OE alatt van egy Eltávolítás gomb, ezzel a szerverről is törlődnek a levelek, ilyen kéne Thunderbirdben is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2627 üzenetére
Én azt hittem hogy két gép között pendrive-val hordozod az adatokat.
Hogy a portable verzióban hova menti a program a leveleket azt nem tudom, nézd át a mappákat, biztos meglesz. -
Bocsek
aktív tag
Hi mindenki!
Sajnos miután frissült a TB-öm 2.0.0.18-ra, azt vettem észre hogy eltűntek a leveleim!
Külön mappában, a C:\levelek -ben tároltam mindent eddig, de update után minden fájlméret és dátuminfó alapján úgy tűnik hogy az update felülírta a régi fájljaimat
Vagy csak nálam volt így? -
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2626 üzenetére
A "nagy" TB-ből hogy tudom a Portable verzióba átvinni a beállításokat, leveleket, címeket?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2626 üzenetére
Az asztali gépem a fő gép. A notival pedig amerre járok, feljelentkezek a netre és ezzel a programmal letölthetem a leveleimet, majd visszatöltöm?
Valahol egy rövid leírás? Tudsz segíteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2625 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
A kérdésem a mostani hozzászólásomból generálódik: mi a javaslatotok, hogy csináljam, hogy a kér gépen mindig a legfrissebb adatokkal dolgozzam? MINDIG a TB teljes mappát másoljam (kb 15-20 perc, mert nagyon nagy az adatbázisom) és azt másoljam a másik gép megfelelő helyére, vagy van olyan program, ami CSAK a "növekményeket" másolja egy pendrive-ra és azt viszem a másik gépre, amin a régebbi adatbázisom, leveleim, címeim vannak?
Vagy itt már jó(bb) a MozBackup?
-
gl-48
csendes tag
válasz
Winner_hun #2622 üzenetére
Igen, ezek azok az oldalak amelyeken egyenlőre nem tudok kapcsolatot felvenni, keresnem kell egy angolul értő informatikust
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2620 üzenetére
A MozBackup-ot megpróbáltam és mondhatom Neked, IGAZAD van! A teljes TB mappa másolását választottam és láttam csodát, minden átjött és a leveleim is megvannak, szóval MŰKÖDIK!
Jó ezt tudni, sokat mozgok és fontos, hogy az asztali és a notebookomon is ugyanazt látom!
Köszönöm a véleményeteket!
-
gl-48
csendes tag
válasz
Winner_hun #2619 üzenetére
Oké! átváltottam és átsorolta. Köszi a segítséget:
Ha nem jön össze itt a fórumon az üzenetek megjelenítése problémám, nem tudod, van a TB-nek magyar nyelven elélhető fejlesztői segítségvonala? eddig sajnos csak angol nyelvűt véltem (mert azt sem tudom elolvasni) találni ? -
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2611 üzenetére
Én a mindenféle mentő program helyett az egész mappa másolás / beillesztés híve vagyok, így minden megmarad.
-
Winner_hun
félisten
A programmal kapcsolatban nincs ötletem, maximum a beállítások átvizsgálása.
A fórumos részre van megoldás: a jobb felső sarokban a beállításokra kattints, majd a Fórumhozzászólások - Rendezés - időrendben csökkenő / Kezdő blokk - utolsóra állítsd be. -
gl-48
csendes tag
Kérdezem: nincs ötlet a 2610-re? Az elküldött leveleim mappa üres, pedig küldtem és mentekis el levelek? Kérlek Benneteket nézzétek meg.
-
Winner_hun
félisten
Hogy óra mellett induljon azt nem tudom, hogy be lehet-e állítani, de ha a bezárás gombra ráböksz és akkor kerüljön az óra mellé az megoldható a MinimizeToTray kiterjesztéssel.
-
Fulmi
senior tag
válasz
Winner_hun #2615 üzenetére
vegulis az is jo lenne, de ugy meg lehet oldani h az ora melle ugorjon csak fel ne az egesz ablak?
-
Fulmi
senior tag
sziasztok
regebben en is thunderbirdot hasznaltam, tetszett is jo is volt, csak kar hogy nem lehet olyat benne csinalni, hogy ha elinditod a bongeszot akkor azzal egyidoben ellenorizze a leveleket is es mondjuk vmilyen felugro ablakkal jelezze, vagy lehet mert akkor visszrakom?
koszi: fulmi
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2579 üzenetére
Erre megoldás?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2611 üzenetére
Remélem ez a jó válasz, ma kipróbálom, mert most nincs itt az asztali gépem.......: (#2591) Finwe írása
Ezzel a szűrőket és mindent áthoz ezek szerint?
-
mimi_bacsi
tag
Sziasztok!
Nem tudom visszaolvasni a fórumot, ezért kérek segítséget!
A TB-öt használom az asztali gépemmel és most kaptam egy notebookot. Oda is feltelepítettem a TB legújabb verzióját és előtte MozBackup-al lementettem a TB teljes adatálommányát. Szerettem volna visszatölteni (mint az a FF3-al sikerült is) de a TB-ben nem láttam az asztali gépemben lévő (és POP3-al letöltött) leveleimet!Egy kis segítség valaki részéről, hogy a notimban is olvashassam a letöltött és már megkapott leveleimet!
-
gl-48
csendes tag
Sziasztok és üdv Mindenkinek!
Új vagyok, most regiztem és ugye mindjárt kérdés: Telepítettem a TB-t. Működik is, csak egy gondom van: a kimenő leveleim tartalmát nem adja föl elküldés után, nem tudom megnézni, visszanézni őket. nem jeleníti meg azt sem ha pl. egy bejövő üzenetbe írom bele a válaszomat. De a levelek elmennek, a címzettek teljes egészében megkapják. Mit nem csináltam jól, vagy mit állítsak be?
Más: hogy tudom azt beállítani, hogy itt a Fórum-on az időben legfrissebb hozzászólás legyen a megnyitott oldalon a kezdő (legfölül) ? na ezt jól megírtam.
Köszönöm a válaszokat! -
solarix45
senior tag
Vannak olyan programok, amik megcsinálják neked ezt, és direkt jók Hotmailhez. Míg nem volt a Gmailnél POP3/IMAP, addig én is használtam valami kis freewaret, ami támogatta a Hotmailt is, de már nem emlékszem a nevére. Hotmail notifier, checker, webmail checker stb kifejezésekre guglizgass!
-
Kamael
csendes tag
Hali Srácok!
Most telepítem fel a mozilla thunderbird-öt. Sajnos a Hotmail kiszolgáló adatait nem tudom. Be kell írnom a bejövő leveleket kiszolgáló nevét ill. kimenő leveleket kezelő SMTP kiszolgáló nevét. Hol találom a felhasználó nevet amit az e-mail szolgáltató adott meg? Mint említettem Hotmail e-mail címem van.
Nem akarok mást csak üzenetet, pop up-ot vagy hangjelzést kapni a beérkező üzenteimről. Már vagy 2 órája evvel b*szom a rezet. Nevetséges! Vagy lehet én vagyok az.
Nagyon köszönöm a választ/okat.
Kamael.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A TB-hez keresek,olyan kis kiegészítőt ami leteszi az óra mellé és nem kell állandóan megnyitogatni.
Tudna valaki ilyet ajánlani? -
Vószem
csendes tag
Sziasztok!
Összecsúszott a windowsom, újra raktam, és a Thunderbirdöt is újra feltelepítettem. Formattálást nem csináltam elötte, csak gondolom részben felülírta a Thunderbird a régi telepítést.
Vannak fileok a könyvtárában régebbi dátummal, mindent nem írt felül.
Kérdésem, hogy ki lehet e vadászni a régi címlistámat valahogy?
A levelek nem is érdekelnek, csak a címek lennének meg..Kössz a választ.
-
solarix45
senior tag
Mindenfelé kerestem megfelelő addont, de nem találtam. Nem tudja valaki, megoldható valahogy TB alatt, hogy úgy rendezze a threadeket, mint a Gmail, vagyis hogy figyelembe vegye a címeket is, ne csak a tárgyat? Most ha bekapcsolom, akkor az összes "érdeklődés" tárgyú levelet egybe rendezi, amit pedig kb minden második levélíró használ nálam. Jó lenne, ha csak az egy embertől érkezettek lennének egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest