Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
O, hat ez mar ilyen nap. Szoval feltelepitettem a ThunderBird 5.0-t es ugye az az elso hogy meg kell adni 1 db fikot mint alapertelmezettet. Ketto GMail fiokom van az egyik a PH-s es nem volt beallitva a GMail feluleten az IMAP vagyis tiltva volt, en pedig nem tudtam hogy a TB csak (?) IMAP protokolon - nem tudom hogy helyesen nevezem-e - keresztul kommunikal.
Ezert nem tudta beallitani mint mukodo fiokot es igy minden inditaskor kerte a fiokhoz tartozo jelszot, ezt kilottem, persze hibauzenet lett a vege. Most engedelyeztem az IMAP-ot a PH-s fiokon, neki futok ujra a TB telepitesenek. Jartam annal a beallitasnal de az csak akkor fog eletbe lepni ha mar rendben lesz, ha nem lesz jo, majd meg jelentkezem. -
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Az a gáz, hogy az aerosítást meglépték, a fülkezelést meglépték, a hagyományos menüsort viszont nem tüntették el. Emiatt nagyon hülyén néz ki, hogy:
[fülek fülek fülek ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[____________________________________________________] -
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Diablo IV
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Le Mans Ultimate
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy meg köszi!