Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Őszintén szólva nem ismerem a smart security-t! Esetleg próbáld meg beállítani, hogy a kimenő leveleket ne figyelje, illetve ha az smtp 25-ös vagy más portot használ akkor azt se! Vagy a thunderbird-et tedd a kivételek közé, esetleg ha van olyan előre definiált beállítás, hogy e-mail kliens akkor azt alkalmazd rá! Próbáld ki így, legalább már tudni, hogy mi blokkolja! + Nézd meg a smart security napló bejegyzéseit, hátha van valami erre utaló bejegyzés...
-
Tosee
őstag
kipróbáltam én is, nálam működik a dolog!
teszteltem a szolgáltató mail címével
citromail
freemail
mindegyikről elküldte gmail-re!Nincs feltelepítve valami spamszűrő alkalmazás esetleg vírusirtó ami figyeli a levelezést? Esetleg kapcsold ki egy próba erejére a tűzfalat és egyéb biztonsági szoftvereket beleértve az antivírust is!
A szolgáltató smtp kiszolgálóját használod levélküldésre? Csak egy smtp szoltáltatást használsz ugye? Ellenőrizd ennek beállításait! Eszközök / Postafiók beállításai... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ompact