Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Tehát, van egy (vagyis több) emailcímünk, ami közös cégen belül. Ilyen pl az info@.....hu . Ezeket a leveleket mindenki olvassa és elvileg mindenkinek látnia is kell.
Úgy van beállítva a gmail is és a thunderbird is, hogy a leveleket ne törölje a kiszolgálóról. Na, most reggel a kollega 10 percel hamarabb bekapcsolta a gépét és neki letöltött minden levelet. Nekem és a kolleganőnek, akik később nyomtuk be a gépet, viszont egyetlen egyet sem. De ha felmegyek a gmailre, akkor ott van a levél. (Nem tudom miért, de olvasottként. És nem találtam beállítást miszerint automatikusan olvasatlan maradjon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest