Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Lesz@rják, lesz majd amikor az előző dolgozónak írnak akyyy válaszol neki és továbbra is az előzőnek fognak írni, pl. Kedves Kovács József köszönöm válaszát
Kell egy kis idő míg átállnak/észreveszik. Annyit tehet hogy a fiók beállításoknál átírja a nevet és a beérkező leveleknél már az fog megjelenni, ettől függetlenül a címlistában még a régi fog maradni. -
Pilács
senior tag
-
sz.j
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Még egy dolog ....
Ahogy nézem az előbb említett mappákat, a
C:\.......\Local\Thunderbird mappában két másik mappa van, a
- Mozilla Thunderbild és a
- Profiles
Míg a C:\..........\Roaming\Thunderbird mappában két másik mappa és egy .ini fájl
- Greash Report
- Profiles és a
- profiles.ini fájlEzeket mind le kell menteni majd később visszarakni vagy csak a Profiles mappákat?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
canniball
üzenetére
Igen, normál esetben így is kellene lenni. Az asztali gépemet is újratettem, ott megcsináltam azt, amit Te is írsz, annyira jól sikerült, hogy még a POP3 és SMTP beállításokat sem kérte a Thunderbird, úgy működött, mint ha mise történt volna.
De most, a noteszgépen, valamiért nem akar. Átmásolom az egészet. Csak a mail.x.hu mappát másolom át, csak a Local Foldert másolom át, mindkettőt átmásolom, felülírom, hozzáadom, minden lehetőséget végigpróbáltam már, egyszerűen nem megy.

-
-
futár
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
igen, és eddig nem volt ilyen.
Winner_hun
a "játék"-ot arra értettem, hogy korábban én is próbálkoztam különböző mappaszerkezetekkel, de meguntam. Most kb. 10-12 email címem van beállítva, érdekes lenne ott keresgélni, főleg, ha több, mint 500 mappám lenne. - csak belegondoltam a helyzetedbe. -
futár
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Bocs, csak most látom, hogy válaszoltál egy korábbi kérdésemre.
Nincsenek, saját szolgáltatásunknál az egyik domain alatt vannak ezek a visszatérő könyvtárak. Kérdeztem a providertől, de ő azt mondja, hogy nem lát semmilyen mappákat amikről én beszélek.
Talán törölnöm kellene a levelezőben az email címet, majd újra létrehozni. -
futár
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
ebben igazad van, csak olyan, mint amikor a mindenki átlépne rajtad.
sokszor az "én nem tudok segíteni" is több a semminél.
€uro!
ha két különböző email címnél az egyikről megy a másikról nem, vélhetően SMTP probléma, vagy esetleg a szolgáltató SMTP-je tiltó listára került.
Remélem megoldottuk a rejtélyt. -
-
-
válasz
canniball
üzenetére
Kösz, megsasolom, hogy mi is ez...

Piftuka
Kihelyezés érdekel (ami nem backup), pl Outlooknál a PST fájlt(ez tartalmazza a levelezést) ki- vagy áthelyezhetem pl a D:\ubul mappába, vagy bárhova, onnantól ott az adatfájl és minden letöltött üzenet abba kerül bele, szó sincs archiválásról vagy backup-ról.
Na ehhez kellene még pluszban jelszóvédettség is (Ami PST esetén szintén van) -
-
Laczay
csendes tag
válasz
canniball
üzenetére
Beillesztés működik, utána ha kijelölöm Beillesztés idézetként működik, de a Beillesztés formázás nélkül nem nyílik meg (szürke marad) ?????
Egyébként ha új üzenetet beírok, akkor is korán töri a szöveget:
"...A teljes eredménytelenség esetén sem várható el, hogy mindenki maradéktalanul boldogtalan legyen...."
(itt sem jelenik meg a Beillesztés formázás nélkül) !!!???Köszi a tippet (de nem jó?)

-
localhost
Közösségépítő
válasz
canniball
üzenetére
Oszt' mikor van nekem erre 20 perc időm ?
-
Celithrandi
addikt
válasz
canniball
üzenetére
érdekes, most jó lett 3. ra, már megcsináltam így kétszer és a gombra kattintva nem csinált semmit

köszi.még egy dolgog még fontos lenne nekem, ha arra nyomok, hogy a levelek között keresés, akkor egy új ablakban php szerűen beágyazza a találatokat.
no nekem meg úgy kéne hogy vagy egy adott mappában keresek és szépen sorba rakja az üzeneteket ott ahol eddig voltak vagy az összes levélben keresek és akkor is ugyan így -
Habsteve
tag
válasz
canniball
üzenetére
Ha kapok mondjuk mailt, akkor azt értesítési területen kijelezne h mennyi olvasatlan üzenetem van. Msn-el úgy van ha jön mail akkor felugrik 1 ablak, de nekem olyan kéne ami mindig mutatna h a fiókomban mennyi mail van, régen láttam a logouton h vannak ilyen progik. Azért kérdem h ilyesmi kiterjesztés nincs-e thunderhez.
-
etele34
tag
válasz
canniball
üzenetére
Nyugodtan rátelepítheted az előző verzióre én is ezt tettem az előbb. Semmi gond nem volt vele. Innen is letöltheted.
Egyedül KIS kérdezett rá a végén, hogy megváltozott az alkalmazás és engedélyezem-e továbbiakban is a működését. Engedélyeztem.

-
Tosee
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Megmaradtak a levelek, kieg.-ek, beállítások...szóval minden?
Igen megmaradtak a levelek, beállítások, viszont vannak kiegészítők (pl.: minimize_to_tray + egyéb témák) amik nem kompatibilisek az új verzióval, de azokat letiltja a program, és x időnként ellenőrzi, hogy van-e hozzá új kompatibilis update!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
nem, csak és kizárólag az elsőt használtam mindig. Bár az érdekes,hogy pl. előszőr megcsinálom magamnál a fiókot és akkor letölti az összes levelet. Ekkor átmegyek a másik géphez,de ott már nem tölti le, csak ha megint az elsőhöz beteszem a pöttyöt. Az már más kérdés, hogy ekkor meg nálam dupla lesz.
Na, négy levelezőnél ez már ciki, főleg hogy utána meg nem is mükszik rendesen.Nem tudom hol k.rom el. De amikor t-onlinenál volt a levelező, akkor ugyanez volt. A gmailnél hasonló. A többieknél Xp-s gépek vannak, nálam win 7. És próbáltam több levelező klienssel.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Na, már megint nem jó. Szóval, az Imap-ot elvetettük,mert közös e-mailcímeink is vannak és ugye ott, ha valaki elolvasta, akkor a többieknél is olvasott lett.
De, most megint ott tartunk hogy POP és megint nem jók a közös emailcímek. Reggel bejöttem, gép bekapcs. Leveleket fainul letölt. Kimegyek dolgozni és bejövök dél körül, bekapcs a laptopom és nem tölt le lóf.szt sem.
Felmegyek a kiszolgálóra és ott vannak olvasatlanként a levelek. Hát most mi a jó édes anyukájáért nem tölti le? 
Valaki tudna valami megoldást?
-
aleister
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Köszi a választ! Valóban jó a MozBackup, csak csodálkozom, hogy ehhez egy külső alkalmazás kell.
Bár nem TB, hanem Firefox kérdés, de arra tudtok választ, hogy miért nem működnek rendesen a MozBackuppal Firefox alá átvitt add-onok? Konkrétan az IE tab, firebug és web developer kiegekre gondolok.
-
Ripley
tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
No, talán meglesz. Azt néztem, hogy a thunderbird 2 csak POP-ot tud normálisan kezelni. Tehát, amikor én imap-ra állítom a kiszolgálót, akkor ott van felette,hogy pop beállítások. Most leszedtem a 3.0 4-es bétáját, amiben már úgy lehet ,hozzáadni fiókot, hogy külön van Gmail POP és Gmail IMAP az elején. Most három gépen már frissítettem és működik minden ahogy kell.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról, bármi is van a kliensben állítva.
Szóval. Ha csak én egyedül megyek fel rá, akkor azt nekem letölti. Tehát valami olyan problémával állunk szemben ahogy érzem, hogy ugye egy IP-ről csatlakozunk a kiszolgálóhoz és ha valakinek előbb frissít a levelezője, akkor az mintha azt a levelet megjelölné a kiszolgálónak,hogy már le lett töltve és ne töltse le duplán, de ugye az én leveleimmel nem szinkronizálja már.
Most az előbb már letöltött egy olyat, amit előtte egy perccel a kollegának is letöltött, de még mindig van olyan, ami tegnap jött és nálam se híre se hamva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igen, ezt a megoldást használtam eddig is, de valahogyan megoldják mások, igaz lehet nem TB-el, hanem valami cél szoftverrel, valami hírlevélküldő alkalmazással. Köszönöm azért, hogy foglalkoztál a problémámmal!

azt megeszi.

Thx.
mbox vagy eml formátumban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)