Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Nem tudom, hogy jól látom-e (gondolom-e) de a Madcat (Helyi mappák) előtt lévő ikon egy monitor a blautech előtt pedig egy boríték van.
Nálam a monitor POP3-as kiszolgálókat míg a boríték IMAP kiszolgálókat jelez.
A POP3-asok a Helyi mappák alatt vannak míg az IMAP-osok külön-külön.Arra gondoltam, hogy itt lehet titok a elásva.
-
canniball
nagyúr
válasz
aleister
üzenetére
Én nem tudom, de a Firefox topikban talán tudja valaki a választ.
-
csferke
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Igen, ez rendben van ha csak egy aláírást használsz.
Én többet is használok és erre legjobbnak találtam a Signature Switch kiegészítőt. Sajna itt is az a gond, hogy nem lehet állítani hová tegye az aláírást. Mindig a levél aljára teszi,
Hiába állítom be a TB-be, hogy pl. az idézett levél hol legyen (pl. elől) akkor sem a mostani írományom alá tesz az aláírást hanem a sokadik idézet alá, a levél legvégére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a TB is teljesen jól működik,