- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
van egy gondom: folyton kijelzi, hogy új üzenetem van akkor is amikor nincs. Lent az óra mellett is és a Local folder gyökérmappán is ott van az a kis piros pötty szerűség ami ezt jelzi. Pedig nincs új... valami öteletetek nincsen mitől lehet, meglehet e csinálni? (ja és pop3)
-
moma
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
én ezt használom erre. főleg az rss reader-hez jön nagyon jól

-
moma
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
nekem is van néha gondom ilyen karakter kódolással, főleg ha francia nyelvű postafiókot használóval levelezek. Hogy célszerű ezt beállítani, hogy teljesen probléma mentes legyen? van egyáltalán megoldás?
Siriusb: nem próbáltam, de elvileg szerintem mennie kell.
-
moma
őstag
ide is beírom (ha már tegnap a firefoxosba sikerült
). Kijött a 0.7-es Lightning. Sokkal jobb az elrendezés az 0.5 höz képest, az egész calendar dolog átkerült jobb oldalra, így már nem takar ki semmit a folder pane-ből. Szerintem érdemes kipróbálni. -
moma
őstag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
hát ez tényleg fura. én eddig nem használtam ez a dolgot, de tényleg azt várná az ember, hogy csak a kijelölt rész hátterét emelje ki, ne az egészet
Egyébként amit korábban kérdeztél, a mail naptárhoz rendelése is komoly hiányosság még. Sajna a lightning nincs még túl jó állapotban... talán ez a gyenge pontja az egész TB-nek. -
moma
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Attól, hogy nem txt a kiterjesztése még lehet szöveg file. Elég ha csak a chrome mappában lévő config file-okra is gondolsz. Az, hogy ha kettőt klikkelsz rá és nem nyílik meg, csak annyit jelent, hogy eddig nem rendelted, hozzá a kiterjesztést egy porgihoz(jelen esetben szövegszerkesztőhöz), de attól még meg nyithatók. -
moma
őstag
1: ne viccelj már, csak copy pastelni kell egy mappát, azért ez nem valami strapás
Egyébként meg itt az ilyen fajta export azt jelenti, hogy az összes beállításod és az összes extentionönöd is archiválódik, tehát a köv win reinstallnál csak annyit kell csinálnod, hogy visszamásolod a mappát a helyére és onnan folytathatod ahol abba hagytad, mindenfajta állítgatás nélkül! JA és egyébként azt is lehet, hogy ezt a mappát nem a c:-n tárolod és akkor meg nem is kell reinstaloknál másolgatnod(ha ezt nem szeretsz), hanem beállítod, hogy hol találja a TB. SZERK: ha egyáltalán erre gondoltál, ha meg az outlookból importra, akkor lásd Tele von Zsinór hszét.Szerintem rakd föl és próbálgasd egy kicsit a nélkül, hogy teljesen átállnál. Szerintem tetszeni fog, de azért hátha mégse
Elég könnyen konfigurálható, az options mellett van egy accounts setting menüpont ahol, a különböző emailcímeidet lehet konfigurálni, imo tök jól átlátható módon. -
moma
őstag
Sziasztok,
A kérdésem az lenne, hogy el lehet valahogy rejteni adott mappát(vagy account mappáit) a baloldali fa struktúrán? Gondolom egyszerűen nem, de esetleg valamelyik config file-t szerkesztve? Egész konkrétan azt szeretném, hogy az rss accountom mappái egyáltalán ne legyenek láthatók ott baloldalt. -
moma
őstag
válasz
Pinya007
üzenetére
Nem tudok segíteni, de én azt a holt primitív megoldást használom, hogy simán elementem újratelepítés előtt az egész profil mappát és csókolom. Nem kell állítgatni soha semmit. Nekem úgy tűnik, így semmi nem marad ki és minden a legnagyobb rendben van (vagy legalábbis nem hiányzik semmi
).
Ja és ugyan így is archiválgatoknéha. -
moma
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Oh, hogy a legegyszerűbb dolog nem jutott az eszembe. Igazából pont arról van szó, hogy arra gondoltam, hogy át kéne állnom egy imapos fiókra, de közben így is archiválnék mindent ugyan úgy hozzám is. De mivel csak msot próbálkozgatok ezzel először, egy másik profilt csináltam inkább és ott üres volt a local folders ezért eszembe se jutott, hogy simán onnan lehetne áthuzogatni az imap-os accontra

Köszi, mindenkinek
Egyébként ti milyen jó imap-os fiókokat ismertek (ha ez nagyon off akkor bocs
): én egyenlőre az aim-ot találtam ahol normális méretű tárkapacitás van(itt 2gb, de nekem már egy is elég lenne), van még egy arab, de ott megilyedtem, amikor már arra is rákérdeztek, hogy mi a vallásom(és szűrték a szexuális kifejezésekre a leveleket pl., sőt akit ilyenen kapnak az valami büntit is kaphat, meg hiányzott izrael az országok közül stb..), meg van egy-egy nem angol nyelvű (pl szlovén), de ez elég szenvedős e miatt, és az ingyeneseknek itt a vége, az eddigi találataim alapján...
[Szerkesztve] -
moma
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy van valami általános progi vagy kiterjesztés amivel új email címre fel lehet tölteni a korábbi levelezést? Vagy ha nem is progi, de valamilyen egyszerű eljárás? Vagy ha biztosít valami eszközt a postafiók üzemeltetője akkor megy ha nem akkor nem?
-
moma
őstag
hát igazából fogalmam sincs mi az a ''dev>>null'',de mióta töltöm autómatikusan a leveleket látszatra nincs semmi baj. Más: egy kis gondom a calendar extensionnal volt még, egy ideig fagyogatott tőle a progi, de aztán kiszedtem, beraktam újra és azóta ez is rendben működik... szóval eddig teljesen meg vagyok elégedve

esetleg ha van valami feature, vagy beállítás amit egy mezei OE felhasználó nem is várna de mégis hasznos ne tartsátok magatokban. eddig fenn van: minimize to tray, profile password, calendar. meg használom a spamszűrőt, meg vannak szabájok a mappákra) -
moma
őstag
Sziasztok,
Nekem olyan gondom van, hogy néha jelzi, hogy új levelem érkezett, de nem találok semmilyen levelet az inboxban. Először arra gonoltam, hogy talán valahova máshova rakja néhány accountom leveleit, de mindegyik global inboxra van állítva... Meg ráadásul jön is levél azért mindegyik postafiókomról, de akkor vajon mik ezek a nem megtalálható levelek????? Már arra is gondoltam, hogy talán nem is jön ilyenkor email, csak valamiért úgy csinál mintha. Minden esetre felettébb zavaró... Remélem tudtok segíteni és nem kell vissza állnom OE-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Kijött a 0.7-es Lightning. Sokkal jobb az elrendezés az 0.5 höz képest, az egész calendar dolog átkerült jobb oldalra, így már nem takar ki semmit a folder pane-ből. Szerintem érdemes kipróbálni.
Attól, hogy nem txt a kiterjesztése még lehet szöveg file. Elég ha csak a chrome mappában lévő config file-okra is gondolsz. Az, hogy ha kettőt klikkelsz rá és nem nyílik meg, csak annyit jelent, hogy eddig nem rendelted, hozzá a kiterjesztést egy porgihoz(jelen esetben szövegszerkesztőhöz), de attól még meg nyithatók.
Anno Sil hasonló Firefox-os listájáról is átvettem jópár dolgot