- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy lehet ha egyszerre csatlakoztok többen ugyanahhoz a postafiókhoz az keveri meg: csak annak frissít aki először lépett be. A többieknek pedig csak akkor, ha más nincs csatlakozva. Tehát hogy lehet az a probléma hogy a gmail egy fiókhoz egyszerre csak egy kapcsolatot tud normálisan lekezelni.
De lehet neked lesz igazad és az azonos IP-vel lesz probléma. Ez mondjuk viszonylag könnyen tesztelhető: szólsz a főnöknek hogy most azonnal haza kell menned az otthoni IP-vel (is) tesztelni.
"Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról..."
Úgy tudom hogy le sem szedi őket onnan a gépre (tehát ha bezárod TB-t és nincs net nem látod a leveleket).
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest