Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Én már akkor engedélyeztem a PDF-olvasót, amikor még letiltott béta változatban szerepelt a böngészőben, azóta is-is módon használom.
Sok esetben megfelel a célra, vagyis használom. Ha mégis inkább a Windowsban társított programmal akarnám megnyitni, a jobb felső letöltés gombbal, egy kattintással lementem. Ekkor a Download mappába kerül, amit a Total Commanderből kapásból elérek, mert ott viszont a kedvenc mappák között szerepel ("csillag" a fejlécnél). Utána a fejlécen történő kattintással időrendi sorrendben felülre hozom, ez azért számít, mert így nem kell keresgélni.
Tehát elég gyorsan megy, nyilván én sem szeretem körülményeskedéssel szívatni önmagam, de ez nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911