- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
Steelmanus
addikt
A regebbi, vagyis szimpla modon sem tudsz belepni?
http://freemail.hu/szimpla/fmszimpla.php?regifm=1&status=ok(#30609) Csepe Es hozza a Element Hiding Helper for Adblock Plus 1.2.3
-
Myers
senior tag
Próbáld meg a következőt:
Firefox elindít, üres lap legyen. A java plugin legyen engedélyezve.
Majd CTRL+H -> erre előjönnek az előzmények. Elkezded beírni annak a honlapnak a címét, ami nem megy. A feljövő találatokon jobb klikk, majd a felbukkanó menüben: "Webhely elfelejtése" Így törlöd az összes a webhellyel kapcsolatos találatot.
Böngésző újraindít. Beírod a kívánt honlap címét. Ha tényleg java-s a weblap, akkor a http... előtt megjelenik egy piros villogó legó ikon. Arra kattintasz, és nem az aktivált választod, hanem a lenyíló menüből, az ezen a webhelyen mindig engedélyezt. Ekkor (még) megint be fog sülni a weblap. De ha bezárod a böngészőt, és újraindítod, elvileg pöpecül mennie kell. -
-
DS39
nagyúr
akkor valószínűleg már annyira ráparáztak Mozilláék erre a hibára hogy a java pluginnál így is úgy is kattintanod kell, hogy lásd. (múlthéten még simán ment enélkül is).
mondjuk a letöltésnél én szerver hibaüzenetet kaptam, ahogy korábban írtam is, nem azt hogy nincs vagy veszélyes a Java, de ha Chrome-ban megy, teszteld le, hogy ott letiltod a Java-t, akkor is megy-e a letöltés.
-
DS39
nagyúr
biztos hogy java-s dolgot nézel?
az eredeti problémádat megnéztem, nálam a please wait után bejön hogy skip ad, rábökök és ez jön be:The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it. Please inform the site administrator of the referring page.
S-Attila: igen.
-
embe
nagyúr
Közben rájöttem a hiba okára. A FF blokkolja a java-t, emiatt nem indul el a letöltés. Hogyan tudom működésre bírni?
-
törölt tag
Szerintem próbálj egy FF reinstallt, hátha az segít.
Ha nem, akkor lehet a driver béta verzió a probléma.
De én nem vagyok elég okos ehhez, hátha a többiek tudnak ajánlani valamit
Nekem még nem volt ilyen problémám.
Nem tudom mennyire lehet mondjuk ide tartozó, de én szoktam használni a CCleanert is, ami kitörli a regből a felesleges vagy nem jó bejegyzéseket. De ezzel csak óvatosan. -
DS39
nagyúr
nem használsz semmi script tiltó kiegészítőt? pl NoScript?
első körben indítsd újra a böngészőt a kiegészítők letiltásával.horuszkutya: sehol sem kérdezi meg vagy csak egyes oldalaknál? mert ezt lehet tiltani, pl banki oldalakon ez tiltva szokott lenni. egyébként about:config-ban nézelődnék hogy ott is minden erre vonatkozó engedélyezve van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest