- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Valószínű, hogy nem egyesével kezdik el próbálgatni, hanem írnak rá valamilyen automatizált dolgot, ami elkezdi magától próbálgatni a megadott adatok alapján a beléptetést, illetve a rengeteg adat között különböző szűrésekkel próbálnak egyezőségeket találni. Mivel ide is e-mail címmel lépsz be, bepróbálják, hogy esetleg egyforma jelszót használsz-e ide és az e-mailedhez is. Meg ez az adatlopósdit meg feltörősdit meg betörősdit szerintem mind-mind külön bandák csinálják, meg egymás közt adják-veszik a különböző adatokat. Pl. mondjuk van neked 1 millió személyes adatod, ezért tegyük fel a "dark weben" kapsz 100 USD-t, mert eladod olyanoknak, akik komolyabb dolgokra tudják felhasználni. Te csak megszerezted egy piti betöréssel, vagy akár véletlenül is.
-
-
Mert pl. az emberek nagyobb része ugyanazt a jelszót használja szinte mindenhova... egy blogon kiszivárog és ugrik akár az email címe is, onnan meg aztán akár minden, amit oda regisztrált (facebook, másik email cím stb.)... anyagi kár lehet, hogy nem keletkezik belőle, de nagyon sok kellemetlenséggel jár. Meg úgy egyébként is, semmilyen felhasználói fiókot sem lehet jó érzés elveszteni. Feltétlen tényleg nincs rá szükség, én is figyelmen kívül hagyom azt a jelzést, ugyanúgy bejelentkezek mindenhova, mint eddig, mert minimális az esélye a lehallgatásnak, de azért mi van ha mégis?
-
Na ezt nem tudtam, kikapcsolva tartom az űrlapelőzményeket, de így sokkal gázabb a dolog
Mozilláéknak biztos az lehet a célja, hogy csökkenti a titkosítás nélküli weboldalak forgalmát, azzal, hogy így kevesebben fognak bejelentkezni... ezzel pedig rávéve őket a "https" használatára... -
törölt tag
Mindkettővel enged! Amiért megkérdeztem, az ugye az,hogy angolul nem tudok, és megijedtem nem e lehet ebből valami baj, mert akkor inkább nyílván nem játszom, noha a játék mint írtam tökéletesen megy, és ha megnézed a linket, ugye nem holmi névtelen valami, 1 komoly játéknak nézem.
Akkor nyugodt szívvel játszom vele, aztán majd csak bejelentik nekik... , köszi a segítséget.
-
mexel
veterán
Már végignéztem mindenhol de nem találom. Le van tiltva mert valamiérthirtelen nem tetszik a firefoxnak pedig nem frissítettem a böngészőt, s így törölni sem lehet sehogyan.
Vajon hogy törölhetném a nem engedélyezett kiegészítőt? Melyik firefox verziótól módosult a dolog hogy nem lehet beállítani hogy az engedéllyel nem rendelkezőket is lehessen használni? ( ja és hol érem el azt a részt? nem emlékszem mit kell beírni) -
Noxy
veterán
Látszik hogy nem ismered a platformot.
-1 Jailbrekelt iOs-n ott van az Adblocker tweak. (2$) Évek óta használom. Safari 0 reklám.
-2 AppStore: AdBlock Ez nem csak a böngészőkből szedi ki a reklámot, hanem az ingyenes Appokból is. Pld: Mindig Tv, Speedtest stb.. meg az ingyenes játékokból is
-3 Adblock Plus (ABP): Remove ads, Browse faster without tracking
-4 Adblock Browser
Hirtelen csak ennyit találtam.
Úgy hogy ne aggódj, iOs-n sem kell reklámokat nézegetni. -
movax
őstag
Nekem az uBlock fura dolgokat művelt, pedig egy az egyben átvittem bele az AdBlock listáimat, de néhány oldal egyszerűen nem csípi. Blokkolt egy csomó olyasmit is, ami az oldal működéséhez kellett. Akor is gáz volt, amikor zöldlistáztam az adott oldalt. Tehát ment vissza az ADB.
-
br.rak
őstag
Nekem az kellene, hogy szűrje azt a karaktersort valamilyen alkalmazás, és ha észleli, akkor ne engedje elküldeni, kvázi blokkolja a belépést adott jelszóval ( tudom, ez más valahol a spyware határát súrolja...)
vagy éppen az is jó lenne, ha nem lehetne beírni a jelszót, csak ctrl+v-vel bemásolni, már azzal is célt lehetne érni. -
törölt tag
NA LÁTOD PONT EZT TETTEM! Bár most akkor ezekszerint a NOD32 zavarhatta meg. Egyébként a Vivaldival is megvagyok és az nem faék böngésző tehát tök amatőr sem vagyok, de igazad van meg is tettem töröltem a foxit kár erőlködni a nagyon fontos kieg-eket megtaláltam Chrome-hez is.
Látom szerkesztetted, az index.hu és egyéb híroldalak olvasása szerintem nem gázos, plusz a facebook... addont is a hivatalos helyről tettem stb.... de alább írta a topik gazda, hogy ismert a probléma és állítólag a nod32 kavart most be, nem tudom nem tekergettem vissza biztos igaza van.
-
netpeti98
addikt
Az about:configban aktiválható, de alapból csak azoknak aktiválódott akiknek nincsenek kiegészítői.
Még a Firefox 47 alatt próbálgattam egy üres profilon gyorsabb volt, viszont a fő profilomon, ahol van pár kiegészítő instabil lett.
Szóval nem véletlenül kapják meg fokozatosan a felhasználók. -
saelin
veterán
Én már csak azért sem foglalkozom a flash telepítésével, mert totál instabillá teszi a foxot... az egyéb biztonsági problémákról nem is beszélve. A shockwave flash plugin-t is kézi aktiválással használom.
Már a flash játékok sem érdekelnek, mert gyak. a mobil játékok pótolják ezt az űrt is - sőt!
-
SP4C3
veterán
-
DS39
nagyúr
megvan a bűnös.
||youtube.com/annotations_
ez volt a tiltólistán, azért hogy a youtube kommentárok automatice ne látszódjanak. flash playernél ez nem volt gond, itt probléma.
úgyhogy a kérdésem akkor az lenne, hogy ezt hogy lehet másképp megoldani, hogy a kommentárok ne legyen minden videó esetén újra aktív (mert hiába kapcsolom ki kézzel, nem jegyzi meg)?
-
Gizmo94
veterán
Itt, ezen a linken pl. fennáll a hiba, egyok video sem megy. A szöveg: ez bármelyikre klikkelve: Ez a böngésző nem támogatja a videólejátszást.
-
ledgeri
nagyúr
Én csak a váltás ütemezését, és közösségi megegyezés (elfogadtatás) alapján való végrehajtását várnám... - mert ha mindenki lép, akkor a felhasználó fel sem fogja, míg ha ez az "én tiltom, te nem váltasz"-ból csak a sírás van, hogy nem műköik... Nem flash párti vagyok, csak a normális váltásé...
-
törölt tag
A váltás egyértelmű, én nem lihegek túl semmit, max azonnal leváltom a Firefoxot, nekem nem ügy, én csak azt kérdeztem, hogy valahol nem e saját maga alatt vágná a cég a fát ezzel a lépéssel, mert kb mindenki váltana... Egyszerűen csak ezt nem értem, ha chrome még évekig tervezi a futtatás engedélyezését akkor a mozillának mi a jó abban ha ők meg betiltják.
-
ledgeri
nagyúr
5 éve is kb ezt hallottam, és 5 év mulva is marad a sláger, hogy 5 év és pc-t már csak munkára fogunk használni...
Persze egyszer kell átállni, és akkor ok, de ha a böngésző kezdi akkor az picit korlátozó... mer ha a nagy netes dolgok az mondják, hogy: OK: 2017 február 28 után a flasht tiltjuk, és nem használjuk, az rendben lenne, mert van egy időpont, de hogy ha valaki átáll, de a többi nem az csak a bajt okozhatja...
-
törölt tag
Ezt értem de pl vannak a flash játékok azokkal mi lesz? nem igazából a kicsikre gondolok, de vannak nagyobb oldalak is, neveket nem írok, mert nem tudom reklám e, tv-ben is néha reklámozzák. Szerinted ezekkel hányan játszanak? Mert szerintem rengetegen, ha a firefox beint, akkor vajon lemondanak a játszásról, vagy azonnal váltanak a Chromera? és még sorolhatnám az érveket.... persze én csak laikus vagyok de írtam is szeretek neten rádiót hallgatni játszani stb... én biztos azonnal törlöm a rókát, ha betiltja a flash-t és a kedvenc dolgaim nem álnak át másik technikára, .
-
ArthurShelby
addikt
Én is erre gondoltam, csak az nem illik a képbe, hogy ha telepítek egy új böngészőt (ami eddig még nem volt), azzal minden tökéletesen működik (bejelentkezésig).
Másik, hogy ha a laptopot pl a telefonom hotspotjára teszem át (mobilnetre) akkor is van tiltás.
Érdekesség viszont, hogy telefonról wifin nem, viszont mobilneten működik. -
törölt tag
lehet hülye kérdés de hogyan lehet megkülönböztetni böngészőben, hogy flash vagy HTML5. Amúgy eléggé teker a proci lejátszás alatt. Ez eddig nem volt. Igaz 5%-ot használ de 3Ghz-en pörgeti a ventilátor meg hajt mint a fene. Leállítom a videót és egyből leugrik 1,6Ghz-re. Youtube-on nincs gond.
-
-
newmoonlight
senior tag
-
tjhooker464
őstag
ha Chrome és Opera alatt is ez a helyzet, akkor miért Firefox téma?
Ezt csak adalék információként írtam, Firefox az elsődleges böngésző, ezért tettem fel ebben a topicban a kérdést. Minden esetre a víruskeresőt megnézem, eszembe se jutott, hogy belepiszkálhat ebbe. Köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
Működik, 2 gépen is néztem...
Nálunk gyakran változik az IP cím, de most a legutóbbi fióktiltásoknál az IP is ugyanaz volt, mint az előző napokban. Mégis valamiért idegennek látta a Gmail. Nálam sem történt semmi változás. Okos eszközön nem használom azokat a címeket, ezért más kiegészítő sem próbálkozhatott a belépéssel.
A Gmail által jelzett időpontban, amikor szerinte egy ismeretlen próbálkozott a belépéssel, akkor indítottam a gépet+böngészőt. Indításnál az X-notifier alapból leszokta kérdezni a címeket. (most ezt kikapcsoltam) Ezért is gyanakodtam erre a kiegészítőre, hogy valami miatt rosszul/máshogy kérdezte le a címeket, amit a Gmail idegennek érzékelt.
Ilyen esetben felfüggeszti a fiókokat és várja, hogy igazolva legyenek. Addig az X-notifier sem tudja lekérdezni a leveleket. Nekem is azért tűnt fel, hogy valami gond lehet a fiókokkal, mert az X-notifier pirossal jelezte, hogy nem tudja lekérdezni a címeket. -
DS39
nagyúr
úgy tűnik hogy a Google a szolgáltató általi IP cím váltásra is háklis.. (egész más tartományú ip-t osztott ki)
manuális bejelentkezésnél gyanakvóan elkérte a másodlagos e-mail címet. azt követően jó lett a kiegészítő is, de ehhez az kellett hogy mindegyik fiókban egyenként belépjek. -
Top cat
addikt
Ez a places.sqlite-wal 1GB-os méret nem túl brutális?
A régi Firefox úgy volt beállítva, hogy újraindításkor jelenítse meg a legutoljára megnyitott oldalakat.
Volt egy két oldal ahova már nem találok vissza de jó lenne ha meglenne.Ebben a profil mappában nincs véletlenül letárolva ez valahogy?
-
Krystal_s
addikt
Szia, köszönöm a választ.
Igen, kaptam ilyen értesítést is.
Ezt a beállítást én is néztem, de nem vagyok benne biztos, hogy sima böngészős kiegészítőkre is vonatkozik és nem csak az Android, Iphone telepített alkalmazásokra.
Azért megpróbálom az engedélyezést...
Bekapcsoltam, de az alkalmazásoknál azt írja, hogy nincs alkalmazás, ami hozzáfér a fiókhoz. Lehet, hogy nem az X-notifier az oka, de nem tudok másra gyanakodni. Az utóbbi időben többen is panaszkodtak ilyen téves Gmail fiók jelzésre/tiltásra. Engem az akasztott ki, hogy kötelezett a jelszócserére (4 cím, több gépen átírni, most újra megjegyezni x év után) hiába igazoltam, hogy az adatok az én gépemre vonatkoznak. -
Fandango
veterán
-
Jazz
veterán
Köszi. Mindent betudtam állítani (navigation bar, tab sor magasság szűkebbre vétele, szeparált előre-hátra-frissítés gomb).
Egyedül a menüsor magasságát nem tudtam szűkebbre venni. (Kikapcsolni nem szeretném, egy sorba helyezni a tabokkal egy fő menügombot meg szintén nem).
Próbáltam a classic compact options-al is szűkebbre venni, de nem reagál rá.:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest