- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
br.rak #48979 üzenetére
Mikor még vindózon voltam, volt valami olyan tűzfal (talán az Outpost, vagy valami hasonló nevű), ahol be lehetett állítani, hogy mely szavakat ne engedje ki a tűzfal. Persze ott főleg jelszavakat lehetett beleírni ebbe a beállításba (és ezzel védeni azokat az ellopástól), de szerintem működik felhasználónevekkel is. Tehát letiltod pl. a nagymama szót és akkor a nagyi nem tud belépni a nagymama@freemail.hu oldalra, de te a br.rak@freemail.hu fiókra továbbra is be tudsz lépni, meg maga az oldal sem kerül blokkolásra.
-
DS39
nagyúr
válasz
br.rak #48979 üzenetére
nem tudom kit akarsz megszívatni, kizárni ezzel, de szerintem ez a kérdés túlnő a Firefox topicon (meg némileg az etikusságon is). nagyon ágyúval verébre megoldás lenne egy keylogger program ami a kívánt karaktersorozat beírása utána blokkolná a karakterbevitelt. (saját gépen bohóckodni lehet vele, de más gépére telepíteni illegális szvsz)
-
-
válasz
br.rak #44961 üzenetére
Biztos másik addonnal nem fér össze vagy ilyesmi, de mások is panaszkodnak rá.
Újratevés után már az a verzió sem működik, amit használtam, de talán a hot translate jó lesz, ez áll a legközelebb hozzá azt hiszem. Már csak azt kéne tudni, hogy a yandex mennyivel rosszabb a google-nél fordításban. -
Vakegérke
félisten
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
br.rak #44071 üzenetére
Én ezt használom (gtranslate).
Jobb klikk, és lesz egy almenü, ahol lefordítja. És ott lehet azt is beállítani, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre fordítson. Automatikus nyelvfelismerésre is lehet állítani. Ha esetleg nem lenne megfelelő, pár hete volt ez téma itt, és ajánlottak más addont is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest