Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
br.rak
üzenetére
Mikor még vindózon voltam, volt valami olyan tűzfal (talán az Outpost, vagy valami hasonló nevű), ahol be lehetett állítani, hogy mely szavakat ne engedje ki a tűzfal. Persze ott főleg jelszavakat lehetett beleírni ebbe a beállításba (és ezzel védeni azokat az ellopástól), de szerintem működik felhasználónevekkel is. Tehát letiltod pl. a nagymama szót és akkor a nagyi nem tud belépni a nagymama@freemail.hu oldalra, de te a br.rak@freemail.hu fiókra továbbra is be tudsz lépni, meg maga az oldal sem kerül blokkolásra.
-
DS39
nagyúr
válasz
br.rak
üzenetére
nem tudom kit akarsz megszívatni, kizárni ezzel, de szerintem ez a kérdés túlnő a Firefox topicon (meg némileg az etikusságon is). nagyon ágyúval verébre megoldás lenne egy keylogger program ami a kívánt karaktersorozat beírása utána blokkolná a karakterbevitelt. (saját gépen bohóckodni lehet vele, de más gépére telepíteni illegális szvsz)
-
-
válasz
br.rak
üzenetére
Biztos másik addonnal nem fér össze vagy ilyesmi, de mások is panaszkodnak rá.
Újratevés után már az a verzió sem működik, amit használtam, de talán a hot translate jó lesz, ez áll a legközelebb hozzá azt hiszem. Már csak azt kéne tudni, hogy a yandex mennyivel rosszabb a google-nél fordításban. -
Vakegérke
félisten
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
br.rak
üzenetére
Én ezt használom (gtranslate).
Jobb klikk, és lesz egy almenü, ahol lefordítja. És ott lehet azt is beállítani, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre fordítson. Automatikus nyelvfelismerésre is lehet állítani. Ha esetleg nem lenne megfelelő, pár hete volt ez téma itt, és ajánlottak más addont is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Starlink
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fűnyíró topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911