- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Na megvan az Enhancer for YouTube kiegészítőt is érzékelte, van a beállításaiban egy Hirdetések tiltása, ha azt is kikapcsolom, akkor nem mondja, hogy van reklámblokkolóm.
Most visszaengedélyeztem a fadblock-ot és a közben megjelent reklámot át is ugrotta, nem jön az üzenet, akkor mintha tényleg bevált volna.
Köszönet Mtbsrác-nak.ledgeri: nem állítottam eddig semmit a ublockban a youtube-al kapcsolatban, jó volt az alapbeállítás. Amióta írta a felugró elnyomható üzenetet, az itteni hozzászólások alapján ezt [link] tettem bele a saját szűrők fülön, meg ezt [link] a listát adtam még hozzá, de hát azóta már nem a felugró üzenet van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönet Mtbsrác-nak.
KAMI911