Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Úgy érzem csapdába estem.
Tegnap már el is kezdtem átállni Edge-re, de olyan alapvető dolgokat nem lehet benne állítani, hogy vicc.
Pl, hogy ne vegye át a Win DPI nagyítást, mert így zavaróan nagy a felső sáv, eszköztár és az ikonok. FF-ben erre van 2 beállítás is, ott meg semmi.
A másik az a k. Cache átállítása RAM-ba, teljesen lehet csak trükközve tiltani. Az úgy nem tudom mennyire használható, azért bővítettem a RAM-ot, hogy abba menjen.
Itt meg ez amit művel Youtube-on, szétterheli a gépet. Igazából régóta zavar ez, de én is a YT-ot szidtam. Most le vagyok döbbenve, hogy a chromium alapúak észrevétlenül játsszák le a 4 és 8K videókat is.
Vannak dolgok, amiben nem lehet kompromisszumot kötni.
Nem hiszem el, hogy FF-ben nem lehet ezt beállítani/átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap már el is kezdtem átállni Edge-re, de olyan alapvető dolgokat nem lehet benne állítani, hogy vicc.
KAMI911