-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
A következő szokatlan dologra keresnék magyarázatot és megoldást:
Az utóbbi időben bizonyos oldalak funkcióit (pl. yahoo-ban levelek törlése, prohardver és index fórumokra, iwiwre, freemailre, stb. történő belépés) tehát főleg azonosítást igénylő műveleteket csak akkor tudok végrehajtani, ha firefoxban beállítom a kolis proxy-t.
Mint említettem kolis net, illetve xp. Firefoxből 2.0.0.x és most a 3,05 és 3.06-al is próbáltam, de mindegyiknél ez a gond.
DE CSAK A Firefox-al!!!Ez korábban nem jelentkezett, illetve explorerben, opera-ban gyönyörűen be tudok lépni ezekre az oldalakra ha van proxy, ha nincs.
Cookikat töröltem, gyorsítótár, ram, gép újraindítás után, személyes infók del, nem tudom még mit lehetne csinálni?
Remélem van valakinek ötlete. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911