Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Csupingo
üzenetére
Lassan 3 évesverziót már ne keverjünk ide bármennyire is kevés dolga legyen eltérő
#66632 gyulank Ha azt akarod elérni hogy A lapról alaőból B C D E sorrendben megnyíló lapok A E D C B sorrendben legyenek, úgy hogy nem kattintasz el az A lapról, csak valami mókolással lehetséges, mint ahogy #66640 SteveS linkelte. De ugyanezt el tudod érni azzal, hogy A-nyitod a B-t, B-re katt, A ra katt, A-n nyitod a C-t C-re katt, A-ra katt stb.. ez volt a meg nem értett mondatom.
Lehet, hogy neked már megérné a konténerezősdit, csak a jelzésrendszere miatt, az ablakokat, vagy profilozósdit, külön FF telepítősdit elkezdeni, mert úgy érzem kell egy nagyobb, átfogóbb csoportosítás... lehet rosszul...
Újfent arra vonatkozott, amit többször is írtam: ha lapról el kattintasz másikra, majd vissza akkor nem jegyzi meg a FF, hogy arról mennyit nyitottál már.
Az Én rákattintok egy linkre rendesen bal gombbal rész értem, de azt írtam le miket lehet csinálni. Véleményem, hogy az ilyen dolgok (amik átszokással elérhetőek lennének) átállítgatása hozza magával, hogy ha kijön új verzió, lehet,hogy törik, ha mész másik böngészőbe, ott átállítani nem így fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC játékok egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911