- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Hosszú hosszú évek óta a FireFox-ot használom böngészésre, de most kezdek vele besokallni …..
Februárban már írtam (#65289), hogy ha a FF kezdőoldalának beállított index.hu oldalon lévő cikkek címének bármelyikére kattintok, akkor nem nyílnak meg a cikkek és ezt a hibaüzenetet kapom.
Februárban sikerült ezt a hibát megszüntetni, de a jelekből ítélve csak ideglenesen, mert ma újra jelentkezett a hiba, azaz ismét nem tudom megnyitni a cikkeket ….Magát a hibát a Beállítások---Adatvédelem és biztonság---Sütik és oldaladatok -nál a Sütik és oldaladatok törlése a FireFox bezárásakor bejelölésével, majd a FF újraindításával szüntettem meg (egy-két újraindítást követően kivettem a pipát a jelölőnégyzetből).
Kérdésem az lenne, hogy végérvényesen hogy lehetne ezt a hibát megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911