Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Olvastam a 66.0.5 frissítés már nem teszi fel a korábban említett titokzatos Baidu-t, amit a 66.0.4 frissítés töltött le.
A Profiles....\Features mappából letöröltem a baidu-code-update@mozillaonline.com.xpi-t és a CCleanerben is tiltottam.
Frissítettem 66.0.5-re. Első indításnál az about:supportban már nem volt látható ez a Baidu...
A Firefox szolgáltatásai
Baidu Search Update 2.66 baidu-code-update@mozillaonline.comMajd a második indításnál újra megjelent a Supportban, sőt a Features mappába is visszatöltötte magát.
Ez most mi a fene már megint? Arról volt szó ez csak egy Bug miatt töltődött le és javították.
Ja és a CCleanerben is írja, hogy újra aktív. Hiába tiltom le, egy idő után magától elindul. Szuper...
Az az érdekes, hogy a böngésző frissítése és a kieg. frissítések is tiltva vannak. Egyre rejtélyesebb ez a Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez most mi a fene már megint? Arról volt szó ez csak egy Bug miatt töltődött le és javították.
KAMI911