- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Olvastam a 66.0.5 frissítés már nem teszi fel a korábban említett titokzatos Baidu-t, amit a 66.0.4 frissítés töltött le.
A Profiles....\Features mappából letöröltem a baidu-code-update@mozillaonline.com.xpi-t és a CCleanerben is tiltottam.
Frissítettem 66.0.5-re. Első indításnál az about:supportban már nem volt látható ez a Baidu...
A Firefox szolgáltatásai
Baidu Search Update 2.66 baidu-code-update@mozillaonline.comMajd a második indításnál újra megjelent a Supportban, sőt a Features mappába is visszatöltötte magát.
Ez most mi a fene már megint? Arról volt szó ez csak egy Bug miatt töltődött le és javították.
Ja és a CCleanerben is írja, hogy újra aktív. Hiába tiltom le, egy idő után magától elindul. Szuper...
Az az érdekes, hogy a böngésző frissítése és a kieg. frissítések is tiltva vannak. Egyre rejtélyesebb ez a Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- eBay
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez most mi a fene már megint? Arról volt szó ez csak egy Bug miatt töltődött le és javították.
KAMI911