- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
Egyre jobban tönkrevágnak mindent, ami régen jobb volt. A firefox az egyetlen böngésző, amit használhatok, erre ezt is szétkúrják. Naná hogy nem tetszik ez nekem, nincs ebben semmi meglepő. Mindig is szókimondó voltam. Win 8-10-et se lehet használni, mert fos, a 9 éves Win7-tel kell szarakodnom még mindig. 4 éve végre SSD-re váltottam, prohardveren ajánlott volt a 120 GB-os 840 EVO, erre már a 2. sorozatú butítottból vettem, ami fos. 15 éves 4:3-as CRT monitort, meg 13 éves 5:4-es LCD TV-t kell használnom, mert még most sincs semmi normális 24 collban, 16:9, full HD kéne. Sokáig tudnám folytatni a felsorolást. Nem hiszem el hogy senkink nem tűnik fel, hogy a világ minden téren egyre szarabb, és ez ellen tenni kéne valamit. Már nem merek semmit venni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911