Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Most már biztos vagyok benne, hogy nálam bugol a teljes képernyőn a firefox esr. Gondoltam, hogy jaj biztos túl sok és rossz az a pár bővítmény amit használok http://imgur.com/a/K1eFi. Most fel raktam azért is a portable apps esr-t, teljesen tiszta, semmi sync, semmi plugin, semmi bejelentkezés, semmi csak egyszerűen teljes képre rakom és ott is előjön és nem tűnik el. Nem ez nem természetes, mivel nincs mozgatva, akkor a menü is alul felül is feltűnne. Plusz nem tetszik ez az átmenetes homályos átváltás teljes képernyőnél, felesleges nekem és mivel teljesen sötét egy kis időre még idegesítő is lehet (nem mintha bármi fontos is történhet ezen időintervallum alatt) és közben ugye teljesen meg is fagy minden, elég érdekes, de sajnos már kezdem unni, jó lenne kikapcsolni és a régi 38-as féle megközelítés bőven jó lenne.
Valamint zavar az is, amit a felső címsorral műveltek, ahol ugye a weboldal címeket írjuk és alatta ugye a különböző linkeket lehet gyorsítóra rakni, hogy kivilágosították, bármilyen hátteret is adok meg http://imgur.com/a/U9AZv Esetleg van lehetőség ezt a featuret is kikapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911