Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Volt nekem egy olyan problémám, hogy az MSN Plus átállította a Firefox címsoros keresőjét Google-ról valami gagyi plusnetwork-os keresőre.
Az MSN Plus-t már régen uninstalláltam, a Firefox-ot is újra tettem párszor, az about:config-ban a keyword soron is átírtam Google-re a keresőt, de most ismét (10 nap után) megint visszaállítódott a plusnetwork-os kereső.
Ez vajon miként lehet, és hogyan szüntethető meg?
-
Gomez
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
-
Gomez
aktív tag
Közben megtaláltam, hol kell beállítani:
about:config, majd a keyword soron kell beírni a megfelelő url-t.Egyelőre olyasmivel próbálkozom, hogy:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=Ezzel csak az a bajom, hogy rögtön az elő találatra ugrik. Mi a helyes URL, ha csak a google találatokat szeretném, hogy megjelenítse (de ne nyissa meg a legelső találatot)?
-
Gomez
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem volna, hogy miképpen lehet eltávolítani egy bizonyos "Plus! Network" keresőt a Firefox-ból (az MSN Plus-sal együtt települt, természetesen kéretlenül).
Az MSN Plus-t már töröltem, a Firefox-ot is már vagy 3-szor újraraktam (mindig töröltem a meglévő beállításait), és csak annyit érek el vele, hogy kb. egy-egy hétre eltűnik ez a kereső, aztán csak megjelenik újra (pedig nem telepítek semmilyen kiegészítőt/programot időközben, az Adblock-on kívül).
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911