- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
nem akarlak elkeseríteni, de amikor én legutoljára beleástam magam a xenon témakörbe, akkor kiderült hogy sem a Siemens, sem a Philips, sem a Hella, sem a Bosch és egyik nagyobb nevű cég sem gyárt Xenonszettet. az összes "neves", interneten és autós boltokban árult termék kínai hamisítvány, mivel az autókba gyárilag szerelt megoldásokon kívül ezek a gyártók nem gyártanak az utólag beszerelt piacra semmit. láttál már bármelyik említett gyártó oldalán ilyen szetteket a termékek között? én annak idején nem... viszont láttam nagy nevű cégek logoját különböző dobozokon, mindenféle tanusítvány meg forgalombahelyezési papírok nélkül, jellemzően "SIEMENS-HID" és stb feliratokkal, ami nagyon hajaz az igazira, de mégsem.. ahogy a NIKE helyett NIEK, ADIDAS helyett ADIADS, REEBOK helyett REBOOK és sorolhatnám, elég kimenni a kínai piacra...
valóban át akartak baszni, de abban igazuk volt hogy tök mindegy melyiket rakják be, mindegyik ugyanonnan jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest