- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
mAtech #126880 üzenetére
Én gyakorlatilag a kötelező dolgokon kívül nem csináltam vele semmit. Fogyasztása 3-4 liter között mozog átlagban, attól függ mennyire húzod neki. Pakolhatóság szempontjából, a tank helyén lévő dobozzal már sokat nyersz, ami kb. 19 liter. Dinamikája olyan, mint egy standard két hengeres motornak, alulról nyomatékos, viszont a felső tartományban hamar kifullad, nálam 6500-nál már kipörgött. (Az új modelleket, már 7500-ig programozták) A lóerő, mint olyan szubjektív, nekem elég volt 3 év, hogy megunjam az 54 lovat. De amúgy elég, ha szeretnéd tartani a forgalom ritmusát autóúton, vagy pályán. Komfortban kellemes, de azért egy seggel a saját ülésén sosem tudtam lenyomni 3-400 km-nél többet, mert törte. Utaztam vele két fővel, nem vészes, akkor is elindul, ha kell, bár több idő kell neki. Átlag kirándulásra megfelelő, ha már hosszabb útra mennél, akkor már inkább az X kiadás. A váltó meg szintén egyedi preferancia, hogy automata, vagy manuális, de ennek a DCT áll jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest