- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Somatom #124025 üzenetére
Igen, egy 800GS BMW.
Persu:
Nekem az jött le a videón, de mint mondtam, totál beszámíthatatlan a megítélésem a tapasztalaim miatt, hogy magas sebességnél nem ellen, hanem rá kormányzott a kanyarra, és a lenyomós módszerrel kanyarodott.tboy
Nos, a kijelentésem a szerencsével lehet, hogy kicsit túlzó volt. Azt fontos megemlíteni, hogy a videót egyszer láttam, és 5 órával később posztoltam ide, és azóta sem néztem meg még egyszer.Azt mondta, hogy a kormánygátlója "eltörött" és hogy típushoba. Ha jól értettem, de nem sikerült megfejtenem, hogy a stanchion az valóban azt jelenti-e.
(#124064) bacus
A törzsemet az ív belseje felé fordítom. Nagyon lassú vagyok kanyarban szerintem, egy 50-es robival simán otthagyna egy tapasztalt ember egy kanyargós pályán szerintem.Ami miatt azt gondolod, hogy nem így kanyarodsz, az csak az lehet, hogy nem mered/tudod jobban dönteni a motort, és sodródsz kifele, rossz ösztönök még nincsenek kiirtva.
Ez teljes mértékben átment már a fejemen többször is
Arra gondolok, hogy ezzel a mozdulattal valamennyire tolom a kormányt is, de nem tudatosan, ezért nem mentem még árokba. (Egyszer 5 éve taknyoltam ilyen miatt robogóval, pulcsiban, az fájt, de ennyi)
Az a gond, hogy nem bízok a gumiban. Nem tudom, mikor indul csúszásnak, és attól tartok, hogyha elérem ezt a pontot, akkor abból csak és kizárólag perec lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest