- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #28559 üzenetére
http://ph_motoros.extra.hu/
passwd-t privátban adok, ha kell, vagy nincs még megKasza08: azért vigyázni.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #28524 üzenetére
én nem hiszek az objektivitásban, a nem elfogultságban.
ha valami mellett állást foglalsz, már valami mellett döntöttél, véleményt mondasz, azt annak megfelelően mondod, amit tapasztaltál és véleményt alkotsz a saját ízlésed szerint.
persunak a teszt véleményében tök igaza van. -
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #28346 üzenetére
nopara!
fő a fokozatosság, pár szezon és begyorsulsz majd te is... márha akarsz... de azért ne érezd soha kötelességednek, mindenki csak annyival menjen amíg biztonságban érzi magátMás: a zsírujj hátsó D207-essel nagyon elégedett vagyok, jo kis guma, jol tapad és nagyon stíbilnak éreztem kanyarban is...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #28340 üzenetére
én is egy darbig láttalak a visszapillantóban(amíg ki nem lazult és el nem hajlott a tükröm)
aztán eltűntél
Persuék előttem léceltek le visszafelé egy beszopott piroslámpánál, aztán a Rómainál láttam őket lekanyarodni.
Amúgy nagyon zsír volt a gurulás, Integrának nagy respekt, jól felszívta magát és elég sokat gyorsult -
Integra
titán
válasz
TayRol #28346 üzenetére
na így már értem, hogy miért lassultál be.. de a lényeg, hogy jumurdzsák hazaért
mit mondjak, kapaszkodnom kellett, hogy tudjam a tempót persuval, meg laycsival tartani, csodálkoztam is hogy &rew milyen nyugodtan gurulgatott, aszittem, hogy egy kövér gázzal eldönget mellettem, állandóan néztem a tükröt, hogy eltudjon menni
aztán még megálltunk nála, lajcsit láttuk ahogy elment mellettünk pirosnál, de te még akkor sem értél be minket
forgalomban is volt egy tempó... -
Integra
titán
válasz
TayRol #28340 üzenetére
ordas jó volt, végre úgy éreztem, hogy motoroztam
remélem, még egy ilyen belefér mielőtt megyek, jó lenne..sajnos az első villám csillapításával, vagyis annak hiányával nemtok mit kezdeni, viszem szervízbe. valszeg kuka az egész bele, gyanítom teljesen elhasználódott.. végülis 57500 km van már benne és még gyári állapotú
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #28295 üzenetére
Köszi, összeszámolva 112k volt, ez sacc a fele, mint amibe került volna ismerős nélkül
Mert a Givi csomagtartó 100k + 3 doboz akármilyen márkából minimum 70-80k
Szóval ha egy módod van rá, akkor fabrikáljatok magatoknak, vagy valakivel minta alapján gyártassátok le (sajnos az óradíj miatt lehet nektek is elbukik ez az ötlet). Haveromék 10k-ból összedobtak egy nem is gáz csomagtartót amire felmegy a 3 doboz. Igaz 2 napot elszaroztak vele, de szerintem megérte.
Nekem be van scannelve az összes papír amit adtak hozzá, szóval vannak ábráim, igaz nem bandit specifikusDobozt meg vegyél valami olcsót, pl a Moto detail olcsó, de elég jó mint látod.
[lAyCsI]: túrás lett ja
De akkor a goldwing mi?
Mondjuk pont idén jött ki úgy a dolog, hogy el lettem volna e nélkül is (inkább elittam volna, az legalább meglátszott volna), mert csak ilyen 3 napra megyek ide-oda, igaz most jön asszony is.
Vasárnapra mit találtatok ki?
-
feca81
aktív tag
válasz
TayRol #27478 üzenetére
hat eddig ugy tunik jol jartam vele. termeszetesen autobol se jo a tomeg cucc,egy hyundai accentet vettem
minden elektronikus okorseg van benne,meg manualis klima is.es kapaszkodjatok meg,mindossze 440.000Ft-ert. mar lassan benne van 2000km,amit en tettem bele,es meg nem volt gond vele. leborulok a koreaiak elott
ha a hyosung is ilyen jo,akkor batran ajanlom barkinek
-
Chieftec
őstag
válasz
TayRol #28004 üzenetére
Aham, hat commandert azt tuti nemveszek ra... RR nek meg nem lehet felulirni a gyari terkepet... De nezem legtobben feldobjak a nyitott dobot azt csa, nem allitgatnak utana semmit..
Am sztem nalam olyan sokat nem fog valtoztatni, mert ez szerencsere az amcsi valtozat, nincs benn katalizator. Mert kulonben azt is ki kellene venni..
Te miota hasznalod utanallitas nelkul sportdobbal?
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #27988 üzenetére
Faternak az volt a gondja, hogy nem érzett rá a váltásra. Ugye félt az erőtől, ezért hamar el akarta váltani, nehogy meginduljon. De annyira alul, hogy ott meg még nem adja igazán. Váltásnál rángatott meg ilyenek.
De mikor vitte szervizelni tavaly, akkor mesélte, hogy úgy kiléptek elé járdáról, hogy besatuzott egy akkorát, hogy érzése szerint megemelkedett a hátsó kerék -
.mf
veterán
válasz
TayRol #27890 üzenetére
Nekem olyasmit mondott az oktató, hogy 1x belefér, 2x már hát..., 3x és kereszteződésben, az már nem jó. Addigra már sokadik (3-4.) lefulladáson voltam túl, bár ebből látványos lefulladás csak 2 volt, a többit még gurulva gyorsan utánaindítottam. Na mindegy, de ezt most tényleg egy életre megtanultam.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #27852 üzenetére
ha traffi, akkor annak úgy kéne kinéznie, mint a hetesen, meg a nullás régi szakaszán, középen nagy dobozok, előtte radar kontroll táblákkal kirakva. az új részen ilyet én nem láttam egy darabot sem.
a rend derék őreit sem láttam lézert csattogtatva a leállósávból.
a fénytáblák meg mind sötétek voltak, egy se működött. -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #27754 üzenetére
Felhívtam az utast aki vele volt, neki csak a csuklója ütődött be. Mindketten fullra be voltak öltözve, suomy stb.
Azt mondta, hogy 90-nel mentek és egy szembejövő elsőbbségadás nélkül fordult balra és kb. 40-re lassítottak mikor belementek a kocsi hátuljába...
Mondjuk a rendőrség majd úgyis kiszámolja, hogy mennyivel mentek, biztos vannak ABS nyomok is. -
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
válasz
TayRol #27680 üzenetére
az a durva, hogy már az első fotókról lehetett tudni, hogy szanaszét verték a japánokat vele.
a kérdés, a megbízhatóság, a tartósság, szervízelés etc.
ettől függetlenül semmi csodálkozni való sincsen, hogy vérjapán fanként is erre csorgatom én is a nyálam és nem a dögunalom blade-re... ez van, összekéne kapniuk magukat már..
de pl a bmw ezrese tök hidegen hagy.. -
Integra
titán
válasz
TayRol #27588 üzenetére
ezekre nem figyelnek a gyártók sem, mármint a gyári weboldalakon nem nagyon írnak ilyen historykat.. én is mit össze szoptam mire megtaláltam azt a linket a cb-ről, amiben pontosan levan írva, hogy mit változtattak rajta, csak ebből tudom, hogy 2008 volt a nagy modellfrissítés..
szerintem rövid időn belül az lesz, ami az autósoknál is, hogy jól megszopatják őket, kitalálják majd ott is, hogy sűrűbben vidd vizsgáztatni, szóval vágod, a lényeg, hogy többet fizess... az én esetem pontosan tükrözi a szélsőséges igazi szopást...
németeknél meg default vasszigorral veszik ezeket, de ott euro3-ra tényleg kevesebbet fizetek, jobb feltételekkel, korrekt szolgáltatásért cserébe. hiába, más világ..
-
Integra
titán
válasz
TayRol #27586 üzenetére
igen, csak ez érdekel, hosszú távon gondolkodva csak ennek van értelme.
és ha visszahozom mo-ra valamiért és magyar rendszám kell hogy kerüljön majd rá, akkor ezzel nem szopatnak úgy be mint, ahogy az intivel most megszopom...
ráadásul apámnak is jó bringa lesz, ha én megyek tovább -
Integra
titán
válasz
TayRol #27583 üzenetére
tavasszal az ilyen motorok szerintem 8500 júró környékén megvásárolhatók.
ráadásul ez, ahogy írja, nem raktárban porosodó darab, hanem a legújabb 2008-as gyártású, ami már euro3-as besorolású, és ez elég fontos, ha nem 2 évre veszek bringát. főleg a németeknél. ha nem muszáj, nem akarok euro2-est.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest