- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #11862 üzenetére
en a nyugodtasagomrol,es a turelmemrol vagyo khires.sokakat ez bosszant,h nem lehet kihozni a sodrombol.ill lehet,csak nehez
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11868 üzenetére
erről az utolsó 2 mondatról valahogy a nemrég linkelt kép ugrott be ahogy megérkezel az ívbe MZ-vel seggen csúszva
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #11839 üzenetére
sztem lehet növelni,csak csökkenteni kell a kompressziót,és irdatlan méretű sonkákat,meg vastag főtengelyt köll tenni.
viszont mivel a világon semmi előnye nem lenne,ezért nem készitik sorozatban.szerintem. -
válasz
Topiccsendőr #11844 üzenetére
Tesó. Figyeld az postolási időket
-
válasz
Topiccsendőr #11839 üzenetére
800as fordulatot ír. Kíváncsi lennék milyen terhelést kapnak szerencsétlen csapágyak a két holtponton.
De amúgy 125db. woff woff woff -
válasz
Topiccsendőr #11840 üzenetére
Jól van, nyugtáztam
Én meg NR-es vagyok, vagy MV-s, vagy GT-R-es, csak nincs rá pénzem.
Amúgy meg kanos, és ez legalább ingyé' van -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #11838 üzenetére
Én is azt ajánlottam neki hogy cserélje mindenképpen. Hol lehet utánna nézni hogy milyen láncszett kell a két tipushoz? Alkatrész beszerzésben esetleg valami segítség, hogy hol érdemes??
Más: Fzr-em újfent kidobálja a 2.-at.
Léptető villa csere, vagy más lehet a gond? Ha ez, gondolom meg kell bontani a blokkot, akkor viszont az egész blokkot szét kell borítani, mert ha jól emlékszem van 2 csavar amit másként nem lehet oldani, csak ha a hengersort is leveszik.!? Jól sejtem?
-
válasz
Topiccsendőr #11787 üzenetére
De nem kicsit. Néztem most két 400ast neten, 690ért olyat adnak, hogy keeegggyetlen
Nem mondom, hogy az enyém csodaszép, de amikor ilyen full barack színre van fújva a gép, akkor az azért odaver
Jáájjj...
Ha tudtok eladó erion 929-et, akkor szóljatok.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11794 üzenetére
Ezt ki nem deríted már, hogy ki kókányolta össze.
De mindenesetre ezt a honda rovására írom. Jegyezzétek meg ti is. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11792 üzenetére
na ná, hogy kókány
honnan veszem észre, hogy van fals is? Dadogna akkor, nem? mármint ritkán. Július elején úgyis megy szervízbe, csak még 800 km-t bírjon ki -
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #11753 üzenetére
átiratás?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #11750 üzenetére
Olyan érzésem volt, hogy ültetve van
de biztos a centrifugális erő miatt van
Egy szezon hány versenyből áll?
Utánfutóval viszed a vasat? -
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #11746 üzenetére
Kormány? Telók?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #11720 üzenetére
az a szoszi, a hatterben rozsaszin felsoben. hozzaerto lehet.szeretem,ha egy no szereti a motorokat
-
válasz
Topiccsendőr #11713 üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Sirály ez a versenyzés
Mi az ami nem széri a gépen? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11722 üzenetére
nem használod? Tán az sem trendi?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
tucc élni
-
ALI_G
veterán
válasz
néha a kanyart is betudod azért venni:
jól látom, hogy a dobfék füstöl?
-
zsoltee10
addikt
válasz
hehe, itt már csúszott a gép, nem?
Tüzi: 500k? Végülis azt nem mondtad, hogy mennyi km van benne.
Azt tudjuk, hogy műszakilag kifogástalan, a lámpakapcsolót leszámítva.
Africa tényleg fasza gép, nekem is tetszett régen, kár, hogy nincs utódja. A Varadero sztem nem tekinthető annak. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11695 üzenetére
nem lehet mindenki dizájner mint maga
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11695 üzenetére
vagy igy:
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #11676 üzenetére
de első inditás után elaludnaa lámpa.szervizek is üresen testték be minden járművembe a szűrőt.
ja,aerox ma is elhintette a gyertyát.és kipróbáltam,lötyögő gyertya mellett járt a motor!!!!
hogy a picsába? -
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #11676 üzenetére
Minek rakjon a szűrőbe olajat? Nekem se szoktak a szervizen. Mondjuk eleve nem értem, hogy hogyan lehet fullra tölteni a szűrőt, amikor vízszintesen kell feltekerni a blokk elején.
Sosem töltik fel a szűrőt. Csontra leengedik az olajat, szűrő fel, motor vízszintbe, felső nívóig feltölt olajjal, indít, ha lámpa elalszik, akkor kész. eddig mindig elaludt, és soha nem volt gondom olajszinttel, vagy nyomással. -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #11565 üzenetére
na azert!a negyedlityos az enyem!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #11564 üzenetére
jah nem, nyolcadliterest.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11552 üzenetére
rájt
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11544 üzenetére
he? Ott is van vmi versenypálya?
De egyébként is csak arról volt szó, hogy beugrunk kakucsra vasárnap délután.De már kanyar hiányom van nagyon, de persze ma esik reggel óta.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
fakingshiét,
akkor megen tolódik...
úgy látom idén ismét nehézkes lesz megtalálni a mindenkinek megfelelő időpontot -
feca81
aktív tag
válasz
mikor nekem jo motorom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #11524 üzenetére
hja, a bódis mint gyártó jól tolja.hogy pár beszállitóját átvágja, hmm, hát ez van,valamiből meg kell élni
ha ez nem tecc,más magyart én nem vennék...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11533 üzenetére
olvastam a Bandit fórumon valami elektromos folytás kiktatásról,
de mivel össze-vissza kellett volna mindenféle vezetéket vagdosni,
és utána írta a srác hogy kb. semmi extra különbséget nem érzett
azt mondtam hogy hagyom a toszba, elég lesz az a bő 110 gebe is -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11532 üzenetére
akarsz róla beszélni?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11524 üzenetére
én azt hallottam Bódisék azért minőségi koppintást nyomatnak
csak győzd kifizetni -
válasz
Topiccsendőr #11527 üzenetére
herr General a tudod kid kedves barátom
amúgy majd kiderül milyen lesz, jövő héten felkerül. meg lesz heggesztve az összekötő, valami konzol is lesz fabrikálva hozzá, aztán kiderül mit szól vele a szekér -
válasz
Topiccsendőr #11525 üzenetére
de akkor sem olaszt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #11463 üzenetére
Semmi különös nem volt vele,gyárilag volt benne egy hibás alkatrész mint késöbb kiderült,mégpedig a henger alsó tömítése,ezt orvosolták azon kívül semmi gondja nincs,vagyis nem volt.
Élményre meg kimondottan szine egyedülálló ebben a kategóriában. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #11459 üzenetére
Magában a strapát bírta de szervízégénye a horror.
-
válasz
Topiccsendőr #11457 üzenetére
"manapság sajnos az új japánok is azok."
Jaja... ezért is gondolkodok egy AfrikaTwinben, vagy egy 2000-es vfr-ben... azokban még a benzin hajtja a motort, nem az elektronika
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #11457 üzenetére
Eddig legalább 20emberrel beszéltem akinek ilyen gépe volt vagy volt hozzá szerencsélye,sok gondról nem tudtak beszámólni.
En nem egy kihegyezett gép ahol tényleg 500-1000km-nél olajcsere van és 10000km-nél meg dugattyú és gyűrűcsere is.
Olyasmi mint az én MT-03 csak más érzés vele menni,igénytelen egy motor mind a kettő. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11446 üzenetére
vasárnap gurulhatnánk egyet sztem...
holnap pontosíjjunk! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #11450 üzenetére
Ezeknek nem olyan az ülésük mint a verseny Supermociknak ami 15cm széles,
Az SM610-nél főleg a 2008-nál már sokkal puhább,szélesebb,kényelmesebb.
Mondom ez kimondottan a közutra tervezték,hogy azt az érzést adja mint egy supermoto csak mégis jóval kényelmesebb legyen. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11446 üzenetére
na. szervezkedjetek csak, en nem igerek semmit
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11435 üzenetére
de
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11426 üzenetére
pénteken nézzünk rá a diagramra, oszt eldöntjük,,,
lehetne már valami mert még ki sem próbáltam az új bukkerem -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11428 üzenetére
elnéztem, úgy olvastam kunmadaras.
bocs, 1kor vizsgázok és már kifolyt az agyam a fülemenkakucsra megyek én is, amint elszakadok szegedről.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11424 üzenetére
nem te mondod mindig, hogy ilyen helyre nem jössz?
ezen az időképes képen nektek is máshol jelenik meg mindig a "banner" felirat? akárhányszor frissítem, mindig mást takar.
Egyébként én úgy szoktam, hogy lementem az aktuális képet, majd feltöltöm valahovaaz időjárásra visszatérve, ezek az előrejelzések elég megbízhatatlanok pár hete. Múlt héten is esőt mondott csütörtöktől-szerdáig (ma), ehhez képest csak pénteken esett egész nap, többi nap itt-ott 10 perceket.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11390 üzenetére
majd eltorik, ha visszateszed a gyari idomokba
jo sok idod van, ha most is motort hergelsz. en persze nem dumalok, holnapra szabit veszek ki es kimegyek a strandra Parommal
holnap oil meg fekbetet-csere -
fejescsv
csendes tag
válasz
Topiccsendőr #11344 üzenetére
úgy érted h maga a sisak biztonsága,védelmi képessége alapján 25k-t ér?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #11334 üzenetére
ki,igen.2001es szin.2002ben is árulták,asszem.hogy még ez is a feszitővisszahivásos-e azt nemtom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #11318 üzenetére
hubazz.milyen sportositó átalakitás van rajta?fékcső,léxűrő,okos fékbetét?vagy nagyon ócsón vette,vagy elég sportos volt a csávesz
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #11331 üzenetére
meg, mindjárt regelek is egy oldalt magunknak
-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr #11310 üzenetére
Megnézem, csak most eszek még, kb fél óra múlva.
Metzeler...ha jól emléxem
-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr #11306 üzenetére
Minden tipp topp állapotban van rajta, láncfeszítő új (megnéztem), gumi simán jó, alig használt, fékek jók, most lett leműszakiztatva. Mentem is vele.
Szuper, tényleg. A tanulómotorom egy Suzuki gs500 volt, se annál már 60 is veszélyesnek tűnt. Ennél még a 100 se. Érdekes. A lényeg, hogy most nagyon boldog vagyok, január óta erre vártam -
válasz
Topiccsendőr #11302 üzenetére
jóvan na, csak hülyülök
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #11302 üzenetére
Arra arra!
Rosszul fogalmaztam valóban.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11279 üzenetére
viszont csúnyán otthon volt...
kb csukott szemmel, babettával -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #11295 üzenetére
40 000 van az órájában, de ki tudja. Féktárcsák nincsennek irreálisan elkopva, igy akár még igaz is lehet. Sérülés volt, de lehetetlen olyan motort találni amivel ne pereceltek volna. Nem sok R6-ot halottam még, ezért nem tudom milyennek kellene lennie.
Nem szeretek tanácsot adni, hogy vedd meg! vagy sem, de megkértek nézzem meg, és nekem egy kis surlódó lánchang csapta meg a fülem, persze bizományba van leadva igy multjáról semmit nem tudni. -
válasz
Topiccsendőr #11290 üzenetére
Figyelj, értek hozzá, de most pl.: veszel egy Cagiva Mito-t, és a Mito-k 90%-át 16-17 éves kölykök ütik-vágják. Szerinted ennek mi a vége? Hát hozzám kerül, na akkor új henger, dugó,... Mikor kész szólok a gyerek apjának hogy kész a moci és "x" összegbe kerül. Pár hónap múlva gyerek megint széthajtja a gépet, és az apja megint hozza hozzám csináltatni... Na én több Mito-t, RS-t, Tzr-t,... láttam széthajtva mint Cbr-t, én ezért tartom megbízhatóbbnak a Hondát. Lehet hogy én csak szösszeneteket írok ide, de két okból nem írok többet, az első, az hogy ha leírok v.mit, akkor 3 nap múlva megint megkérdezi valaki, mert nem érti vagy nem ért hozzá és hülye de beleszól, a másik az az hogy kopik az újjam és a billentyűzet. Motorokat és számítógépeket szerelek. Ja, és tisztában vagyok az alap dolgokkal, sajnálom a plexit, és ne idegeskedj, mert az én szoktam!
-
válasz
Topiccsendőr #11265 üzenetére
Igen, szerelem az előbb felsorolt típusokat!
Igen, könnyen szét lehet hajtani a Mitot-t, ha nem raksz bele elég olajat és hidegen huzatod, mert havernál ennek volt kitéve! Azelőtt egy vadi új Aprilia SR 50 Factory (DiTech) robogója volt, és annak le kell szedni az első műanyagot hogy tölts bele olajat. Hát ő ezt a folyamatot kihagyta (minek olaj a motorba) és elfűstölte a hengert.
Én nem hasonlítottam össze a Cbr-el, csak beszóltak hogy ez, meg az jobb a kis Cbr-nél, és én válaszoltam!
Te is szeretsz beszólni másoknak mi, mert elég lekezelően írsz nekem? Hidd el én elég sok motort keltettem életre és a Japán "telekütyüzött" gépek még mindig jobbak mint az olaszok! Miért te milyen gépben bíznál meg?
-
válasz
Topiccsendőr #11279 üzenetére
Jaaa, most olvasom... rossz hsz-t olvastam vissza.
Pedrózsi spanyol, így nem meglepő. Én nagyon örülök neki, remélem marad ez a formája a srácnak
Honda vb-t akarok -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11285 üzenetére
nem teged feltunk, a motorodat
mindegy, amig r6-ot gyartanak, addig a bontoban is lesz belole sok -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11282 üzenetére
megiscsak inkabb vegyel egyet
ha ezt elkefeled, akkor mar gyari plexid sem lesz.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #11282 üzenetére
Ami nem megy, erőltesd.
-
válasz
Topiccsendőr #11267 üzenetére
MIttudomén, ne engem kérdezz, de télleg új blokk van benne...
150es kis cibber már régóta hasít a távolkeleti piacon, mert ott 150ccm a kategória-limit, itt meg 125. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11268 üzenetére
vegyel bele a szatuna-nal
ezt a felgyujtos dolgot ismerem, jartam mar enis igy godzillaval. lenyugodni, uj szerszamokat szerezni, nekiallni ujra. ez van.lAyCsI: arany a szived
ALI_G: ha egyszer le kell tennem az yzf-et, nekem is nagyon tetszene egy k1200s. de ennyi penze se anyamnak, se apamnak...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11268 üzenetére
nopara... menetszél rulzz
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #11262 üzenetére
az uj ninjaba fix,h az van.ha jol remlik valahol olvastam,h a 250-est foylamatosan gyartottak zzr neven amcsiknak.es ezt vezetik be europaba.csak zzr helyett ninjanak neveztek el.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #11070 üzenetére
Ha egy kép alapján látom, hogy igénytelen a motor mostmár fel sem hívom. 0-ra koptatott gumik, széjjelnyúlt lánc, agyonmatricázás
az ilyen motorok nem kapnak törődést
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #11070 üzenetére
siman meglehet,csak kicsi a fantaziad.mi is meg tudtuk volna csinalni 20ft-bol ezt a szelepjavitast. ki a szelep,ki a minden,es ledugozni annak a szelepnek a helyet egy dugoval,v behegeszteni,v nem tom
es akkor mar csak 15 szelepes gepem lett volna
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #11048 üzenetére
Néztem h az-e, de nem akartam elhinni... komoly az illesztés a villát takaró lemeznél, meg a "fejidomnál" is. A kormányrudat is vszeg a Kendács Zrt. szállította, egészséges íve van. Sztem nem szeretném tudni h mennyivel kotortak ezzel a géppel...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11045 üzenetére
jónéz ki
kicsi Niki is ilyenen edződőtt... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11040 üzenetére
végül is nem nehéz kikutyulni, katonaságban nyomattuk
csak egy kis naftin, palmitinsav meg benya kell hozzá... ja és nem árt tudni az arányokat -
Froclee
őstag
válasz
Topiccsendőr #11041 üzenetére
Nálam még mindig ez a nyerő
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #11046 üzenetére
Én a "plexin" akadtam ki. A srác elszánt tekintetéből és a hónaljig felhúzott gatyából úgy tűnik h vmi sebességi rekordot akartak dönteni ezzel a vassal. Fasza lehetett h szélárnyékban semmit sem lát előre...
P.S.: profi a műterem, a világítás, meg a támaszó faék is.
MOD: amit linkeltél az valóban tetszetős, nemtom miért nem találtam meg ezt a modellt.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #11041 üzenetére
Jah, az újonnan kaphatókra gondoltam, a régiek közül tudnék szimpatikusabbat is találni.
Vazzzze...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #11032 üzenetére
Tudok ocoé tonnás napalmot,
érdekel? -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #11024 üzenetére
most hivott dzsamaha. juni 10, 12:00 hring. tesztnap, zartkoru. r6-ost kertem
ha nekem nem jo, elmegy vki helyettem?
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #11001 üzenetére
Várjuk a sztorit...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #10993 üzenetére
sztem én vok rosszul bekötve.én meg azt vallom,h első hónapban akármi megtörténhet,utána kisebb az esélye a buktának.olyan vok,h eleinte kipróbálom mit merek a gépen,v mit tud,utána úgy közlekedek,h ennek tudatában vok.csakhát eddig eljutni elég balesetveszélyes
nekem második dolgom az ETZ után a 100lovas cibbernél a nyélgáz 1ben majd 2ben volt.akkor kissé magamhoz tértem,de ezalatt akárki elém jön,szevasz.nem csaj miatt volt,nem haverok miatt. egyedül voltam,és ennyi.és sorolhatnám az ETZs kalandokat,akkoriban még kevesebb félelelmérzetem volt.
kicsi robinál fogalmam sem volt hogyan kanyarodik,majd az első kanyar eldönti.gatya póló,nagydöntés,kétkerék megcsuszik.és ahelyett,h visszavettem volna,köv körforgalomban 100méterrel odébb azt próbáltam,h meg lehet-e csinálni a gumi szélét.(már tudom h nem)és a kérdésre válaszolva:sosem éreztem,h tudok motorozni...
csak azt,h utólag: ezt a kanyart még 10el többel is be lehet venni,és már megint túl korán fékeztem. -
jasszer
őstag
válasz
Mindenkinek: Ki mikor érezte először úgy h tud motorozni (és aztán mégsem --> pacsálás saját hibából)?
-
Nightmare
senior tag
válasz
Ebben is van valami, igazat kell adnom Neked.
Az elején mindenki óvatos, úgy érzi, hogy megy neki, aztán többet vállal be. Akkor ezentúl én leszek a motoros topic dragonfx-eAki ismeri az autós topicot, az tudja miről beszélek.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #10979 üzenetére
de abbol mar istenesen be lehet rugni
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #10975 üzenetére
literenkent 88 Ft.ha minimum vasarlas 10.000Ft, az kb 32 liter *88 =2816Ft
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #10955 üzenetére
asse tudom már hogy megyek haza pénteken
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #10975 üzenetére
88 Ft/liter. AGIP kútnál, tegnap ott 309,9 Ft volt egy liter. És kerek 10.000 Ft-ot kell tankolni, erre van a kedvezmény. Persze ha többet tankolsz, annyi, hogy fölötte ki kell csengetni a 309-et, de egy kocsinál 8 liter + üzemanyaggal számoltam.
nemtom mit csináljak magammal, még pénteken lesz még egy vizsgám, annak meg kell lennie már, mert sose végzek.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #10973 üzenetére
a matrica ingyenes.aztan mar csak tankolni kell.rajtad mulik mennyiert.hallgatod a radiot (mindig ezt teszem), bejelentik most itt es itt,ekor es ekkor osztjak ingyen,odamesz (ceges kocsi RULZ
),megkapod a matricat,felragasztod a szelvedore, megmodnjak mikor kell elmenni tankolni,elmesz es tankolsz. azt tudom elkepzelni,h bejelentik az idopontot,ott lesznek millioan tankolni,es lejar az ido. aztan mar ha a sorba nvagy,ugyse allsz ki. de ha mindenkepp tankolnod kell,akkor teljesen mind1,nem ez a legdragabb kut szegeden.
mod: ne kerdezd hol eri meg a benzinkutnak,nem tudom,es nem is erdekel.tuti van hatulutoje,de meg nem jottem ra.
amugy nem egy honap,hanem 2
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #10955 üzenetére
LOL
azért csak összejön már idén a dolog eccercsak -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #10938 üzenetére
Jol hangzik!
Sztem olyan 1-2 körül ütközhetnénk akkor valahol...Valaki jönne még?
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr #10938 üzenetére
Csak 200 km, én szívesen segédkezem a szervezésben, mint eddig is. Az lemúlt 2 napban mentem 500 km amiben kb 10 kanyar volt, elég kockás lett a gumim. Na mind1
Szerintem a szlovákok felé nyugodtan mehetünk, elfogadják a forintot (1 korona 8 magyar forint) és mindenhol beszélnek magyarul (határ mentén amerre mi mennénk) Egyébként a szlovák oldalon kb 50-70 km töltenénk.
Szerintem jó hogy ha az M3-as kivezetőjénél találkozunk (javaslom továbbra is a póluscenter parkolóját, mert ott lehet enni, inni, tankolni, pisilni stb indulás elött.
Indőpontot meg mondjatok ti, asszonnyal csatlakoznék én is
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #10925 üzenetére
Szombat gút,
idő-hely?
sztem kora délután jo lenne,
hely meg nekem tökmind1 -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #10925 üzenetére
csesszétek meg annyian vagytok már, hogy még én is menni akarok! de tanulnom kell
mondjatok egy pontos időpontot, mikor kéne ott legyek a találkán, és akkor merre megyünk? -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #10926 üzenetére
nem, a retro hive vagyok, 748s piros,semmi matrica, homogen egy szinu oszt' kesz
a 999 meg hatalmas nekem,soha ne mfogom ratenni a seggemet azokra a gyilkosokra -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #10910 üzenetére
...such a perfect day
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #10912 üzenetére
Nem viszem. Csütörtökön kezdenének hozzá LOL. Akkor meg tuti lemaradnék a hétvégéről. Ha ekkora áldozatot hozok, (nem használhatom 8 000 alatt, úristen, most mi lesz) akkor remélem mindenki jön. mint a dalban: jöhet jééééégeső, zivataaaaar!
-
válasz
Topiccsendőr #10909 üzenetére
LOL
10910-re meg:
Megyek is -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #10909 üzenetére
kerdezd meg tole
legfeljebb kivagja magat, h 'azt nem, de az anyamtyukjat elmondom, jo?'
dzsamahasok engem is hivtak, mondtak ha lesz rendezveny ojroringen majd ertesitenek. mondtam nekik levelben, ne hivogassanak, mar banom h elarultam telefonszamomat. azota semmi.
jah, fzr: ha kesz lesz, muszaj lesz kiprobalnod. meg fogod erezni te is azt, amit a barati korben mar tobben: nehez, meg dolgozni kell rajta, meg nem kapja az elejet, meg fura ulespozicio, de ALLATIJO! -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #10820 üzenetére
ne idegesits,megorulok addig!
mod:nem birnek megegy evadot ki motor nelkul
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #10832 üzenetére
jaja, durván kellett menni, hiába swift, valamit azért fog az a kasztni is.
-
válasz
Topiccsendőr #10829 üzenetére
Nem akartál visszajönni? heeee? Hát, hogy képzeled már ezt??? Teee szeméééét
66éves suzukis soffőr Szerencsére ma nem voltam szolgálatban
Ezt különben nem hiszem el, hogy valamiféle módon 55 év felett nem lehet szigorúbb orvosi alkalmassági bevezetni. Ha meg pénzért engedik át a fazont, és balesetet okoz, akkor az orvost is igen komolyan megráncigálni. Nem igaz már. Lassan nem merek kimenni itthonról
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest