- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra #35978 üzenetére
(Valójában a 30 felé még csak 27-et jelent, de direkt azért nem csináltam korábban "A" jogsit, mert tudtam, hogy nem érettem meg rá fejben...autóra is inkább csak 19 évesen csináltam meg. Nem is értem azokat a szülőket, akik kiengedik a robogóval a 14 éveseket ebbe a forgalomba).
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #35933 üzenetére
igen, motorral csak így lehet túlélni
énis olyan kereszteződésbe amit nem lehet belátni és nem nagyon főút, úgy megyek be hogy csak gurulok, hiába nekem van elsőbbségem...városban meg nagyon oda kell figyelni, van egy olyan mondás hogy ha egy előtted menő autóban nem látod a vezető szemét a tükörben akkor ő sem lát téged
meglett a rutinom
-
válasz
Integra #35851 üzenetére
Sose felejtem el mikor mentem megnézni a motorom vételi szándékkal, és egy faszitól aki korábban megnézte, hallottam hogy 'fura az eleje, olyan bizonytalan, biztos van valami gond a futóművel' és emiatt nem vette meg.
Nos én is mentem, kipróbáltam, tényleg szar volt. Visszakanyarodva a tulajhoz mondom neki rögtön, na nézzünk csak egy guminyomást, mert nekem ez gyanús.
Hát persze hogy fele annyi volt benne mint ami kellett volna, felpumpáltuk és 'jó lett a futómű'.
Én meg örültem, hogy emiatt enyém lett a bringa..Egy ilyen kütyü nekem is jó lenne, beneveznék egyre ha jössz és hozol!
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #35760 üzenetére
nem neztem meg evjaratot, de akkor a 2008 utaniakra figyelek.
gsx annyira nem tetszik - bar bennt van a kalapban - inkabb a bandit a masik variacio. gondolom a honda is dobozolhato.Emvy: ugyan akkora (kicsit kisebb), mint a k7-k9 szerian (ha L0-t vett), szoval nekem is akkora a gyari.
de infok johetnek mindenkeppen, koszi!
-
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #35651 üzenetére
sátrazás?
én nem szarakodtam, balcsinál is sátor, bekéreckedtem egy kertbe, ingyé volt a szállás. szinte ingyen nyaraltam. még kaját is kaptam, cserébe segítettem nekik amiben tudtam
olaszban is így voltunk, megint filléres nyaralás, beszélgetés a háziakkal, jó kaja, igazi pizza meg kávé, nem szállodai szar
ez az élet, és még filingesebb is mint a szálloda, igaz párszor eláztunk de legalább van mire emlékezniés még olaszul is megtanultam valamennyire, persze 2 hét alatt el is felejtettem
-
-
válasz
Integra #35577 üzenetére
Jaja, azt. Egész korrektnek néz ki a dolog, ráadásul egész olcsón volt hozzá a táska, mert aki megrendelte, annak nem volt jó a színe (pont akkor vette, amikor a Honda színt váltott)
Szokás szerint szarrá áztam Pestre menet, de komolyan, lassan már hiányozna ha nem áznék el. Aztán megtudtam, hogy a drága országom drága vámhivatala még kotlik a commanderen, így félsikerrel jöttem haza. Illetve majdnem félsikerrel, ez a megállás nem tudom miért volt.
Holnap csinálok képet a cuccról ha érdekel valakit. -
válasz
Integra #35567 üzenetére
Meg is vettem ma a tankbőrt, meg hozzá tatyót, csütörtökön commander
A gondoskodást egy (utolsó 10km-en) elindulás előtti lefulladással (saját balfaszság), majd "nem fogom megtekerni az önindítót" durcival be is mondta a vas az unalmast. Kis görcsölés, majd betolás után életre kelt, azóta 7/7szer indult. Fingom nincs mi baja lehet, de holnap szétborítom az egészet... -
alvaro
senior tag
válasz
Integra #35567 üzenetére
Hmmm... nemrég olvastam egy hasonló esetről, az itt történt valahol az országban. Nem lett hír belőle, megúszta a tulaj karcolás nélkül, csak a gumit reszelte meg alaposan az aszfalt, amikor a hátsó ülésről a hátizsákot elkapta a kerék, ami persze azonnal blokkolt. De ez a srác megfogta a motort. Én hálát adnék minden elképzelhető isteneknek, ha egy ilyet megúsznék egy gumicserével meg a hátizsák és tartalmának elvesztésével...
Magam részéről azt is hatalmas mázliként éltem meg, mikor kb. két hete ragyogó napsütésben, Etyek szélén, dombtetőn vesztettem el a hajtószíjat, nem előző nap, a 4-esen, olyan vihar közepén, ami állandóan hol az út szélére akart levágni, hol pedig a szembesávban áramló kamionok elé, és különben se láttunk a sűrű esőtől semmit, meg valószínűleg minket se. Akkor otthagyhattuk volna a fogunkat, így meg csak simán visszagurultunk a faluba, feltelegrácsoltam a mestert, aztán ettünk egy lángost, amíg megérkezett a trailerrel... közben szép idő, csicseregtek a madarak, csobogott a kút, ilyesmi...
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra #35547 üzenetére
Én gyalogoltam már 10km-t is motoroscsizmában, és elbírta a lábam (mikor nem először csináltam, az elején bizony feltörte) - bázismotoros cycle spirit csizma. Viszont a vízállósága már elmúlt, enged a talpnál, hasadozik is, pedig alig múlt 1 éves
Azért ezeken az árakon az ember elvárná, hogy ne egyszer használatos vackokat kapjon... bakancsom is beázik már durván, az se volt olcsóbb, de az hány éve húzza már... és persze sokezer kilométer van benne...
Na, mivel mostanában mindenhonnan ezt hallom, ezért meg is írom mindenhol - folyik egy E85 vs injektoros BMW F650 kísérletem. Eredmény: még harmad arányban is pocsékul megy vele, krúzolva nem egyenletes, gyorsítva megtorpan, alacsony fordulaton főleg rossz... már komolyan sajnálom (hogy kellett nyúzni a Pilisben 2 személlyel fölfele, pedig én se vagyok az a rohanós fajta, és ő is lazán szokta venni az ilyet). Egyelőre maradok a hagyományos benzinnél, plusz elektronika kéne a páleszhez... igyekszem, hogy hamar elfogyjon...
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #35545 üzenetére
Fú, nekem még ilyen sosem volt. Valahogy sikerült megtalálni mindig azt a csizmát, cipőt, akármit amiben nem megy szarrá a lábam.
A motoros csizmámban már gyalogoltam fel sok száz métert felfelé egy kilátóhoz és semmi nem volt. Bár most sikerült megvennem életem első cipőjét ami szar, mert fél számmal kisebb mint a lábam. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #35359 üzenetére
Azt hiszem ha kipróbálnék egy ilyen gépet nem bírnám megállni hogy ne vegyek egyet.
Ő már kipróbált pár gépet van viszonyítási alapja,meg a mérések sem hazudnak,teljes gyári állapotban +20Le keréken egy GSXR1000hez,meg a 120Nm alapon,fojtással ez olyan adat amit még nem láttam 1000es kategóriában,hihetetlen. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #35314 üzenetére
igen, ket korpalyan (ami egy 8-ast irt le) kellett a motort (a mankokerekes gixert) addig donteni, ameddig csak mered (mintha a mankokerek ott sem lenne, ami a hangja miatt nehezen nem eszreveheto.
), majd a 8-as palyanak csak a kulso reszen menni (mintegy piskota formaban) es az egyik oldalrol a masikra a felallitast gazadassal elvegezni.
a testhelyzetem pocsek volt (vegig mondtak, hogyan kellene, javitottak a hibaidat), sosem ultem meg sportmotoron, es bar a vege fele egesz jo lett, nem leszek sportmotor-fan.ALI: kiaza robi?
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #35311 üzenetére
széftiből 1-esre mennék. ebből a suzukisból meg arra amin volt robi kolléga. Vagy még mindig félreértjük egymást?
rendőrbácsi
Ja az annyira über mikor én verem neki a kecsóringen, már 2. alkalommal és jön a csíra gyerek CB600-zal, pilot road gyári gumival és karcolja a kipuffot
A simson-t már kipipáltam: [link]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #35311 üzenetére
nem rosszabb a hondas, ezt itt is elmondtak Szabo Attilaek. ok is voltak azon, megneztek, csak kicsit mas elv alapjan okitanak.
ahogy Papp Tibi is irta: az a jo tanfolyam, amelyikre elmesz.es tenyleg az ember a szuk keresztmetszet, a gumik annyit birnak, amennyit en sosem fogok tudni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #35303 üzenetére
mert irtam, hogy megyek. jo, nem fejtettem ki nagyon.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #35287 üzenetére
Te miről beszélsz ember?!
Engem az nem érdekel hogy te azért kapsz fél év eltiltást mert úgy áll a rendszám!
Sőt ha 1 évet az sem! Itthon nem így megy szóval...
ha annyira tökös vagy, hogy túlléped a sebességet, akkor vállald is ha elkapnak és fizesd ki, ne sunnyogjál.
értem, hogy lezárva a vita, hiszen szégyelled magad érte, te is érzed, hogy ez kurvára nincsen rendben és vérciki.. Erre meg csak ennyit BRUHAHAHAHAHAEnnél azért okosabbnak és érettebbnek gondoltalak minthogy ekkora baromságokat írjál!De hát tévedni emberi dolog belátom!
Ja most már vágom! Te aztán qrva tökös gyerek vagy mert nem hajtod fel a rendszámot és kurva gyorsan mész!!! Végülis ez volt a mondani valód!
Ettől legyél továbbra is tökös gyerek!
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #35244 üzenetére
...és akkor mivan? akkor már nem is írhatok semmit?
csak nem értem az minek vesz sportmotort aki nem megy vele pályára. ugyanis utcán nem igazán használható, semmilyen szempontból. életveszélyes ezeken a szar utakon sajnosvégülis nem az én életem, nekem mind1....
nálunk autópályán sem lehet vele száguldozni, ill. akinek sok pénze van annak lehet
Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest