Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #14766 üzenetére
van neki honlapja? Mi a neve? Délutáni jegy van mint kakucson? Hány méter hosszú? kérdezzek még?
-
válasz
Topiccsendőr #14768 üzenetére
Én elhiszem neked, de azóta se jött elő a piros lampion a műszerfalon. A múlt vasárnapi esetet kivéve :S
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #14731 üzenetére
kecsun gokart pályára fel lehet menni mocival?
az egy fokkal közelebb van mint kakucs. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #14732 üzenetére
persze.
meg asszem mar irtam vmikor h tavolrol remlik olyasmi (es alltam mar olyan mellett, aki hallotta h) h tervezesnel a kopo megoldas helyett a blokkban olajfogyaszto megoldast hasznaltak. tehat csokkenteni tudtak a kopast, cserebe olaj fogy. semmi konkret reszletet nem tudok es konnyen lehet h ez csak urban legend, a yamahasok ezzel vedekeznek
de otletnek nem rossz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #14613 üzenetére
Én is mentem annó az RC600-al túrázni,ismerősön jött akinek KTM GS250-es 2T van,és elmarad valamennyire mert nehezebben veszi azért a lapon alacsony fordulaton,több váltogatás,több idő.
Kigyórsításkor mindig leszakadt rólam ahogy kiértünk egy kanyar végéből.
Persze azt meg kanyarokban volt könnyebb kezelni a könnyű súly végett. -
sowi
őstag
válasz
Topiccsendőr #14586 üzenetére
nem, ez a gsx1400, az inazuma 1200as volt
-
szasza.223
csendes tag
válasz
Topiccsendőr #14514 üzenetére
Okéka,, ez az első 4T-m meg komolyabb motorom. Protektoros bőrrucit is csak láttam eddig, pont a 20K-s kordurám mellett lógott az üzletben =) Ezeket nekem mondták vagy olvastam, buknom is még csak terepen sikerült.
badabad: nem nem vagyk szőke, de ha nagy dudáim lennének nem röhögnél mi? =))
Ja megvolt.., Leforgattam a 6.-kat is! Dehogy ezt este 11-kor, egy puncival a hátsó ülésen csináltam,, arra nem vagyok büszke... Körülnéztem itt: itt és ha elénkugrik valami vagy rutintanalanságból elbaszok valamit, mi is lehettünk volna a következő cikk.
DE amik így lejöttek: nem olyan rémísztő a mutatvány mint gondoltam, de sötétben inkább a 100felé konvergálom a tempót, 200-nál már kevés az a bevilágított 200m. Ami megnyugtató volt, az a moci nyugodtsága, pedig szar volt az út, de nem dobált stb.
A menetszél nem volt olyan karc, és a 8K-s lidlis bukóm is a fejemen maradt, plekó mögé is csak flessből bújtam. Mondjuk a pulcsim kapucnija az leszakadt....Más: Nem tudom mennyire kopósak meg ragadósak a gumijaim,, elöl Continental Road Attack, hátul Dunlop D220 ST . Valakinek esetleg tapasztalata velük, vélemény?
Emvy: közel vannak a gyökereink, nekem Szombathely a bölcső =)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #14516 üzenetére
Annyira nem vág földhöz az ára.
Sokan ajánlották nekem is annó hogy ezt tankoljam(csak már nem tudom hogy miért is)
Azt valahogy azóta csak ezt teszem bele. -
szasza.223
csendes tag
válasz
Topiccsendőr #14512 üzenetére
Lehet igazad van, de a protektor az csúszik,, ha meg a bőr része ért le a cuccnak,, huhh télleg gáz.
Am szted? CBR 400 + 95-ös V-Power? Mennyire ok ez a páros, kell a magasabb oktánszám? Meg van egy "high beam" nevű visszajelzőm,, na az nekem néha ég néha nem. Ahogy nézem valami olyasmi lehet hogy felhord a lámpám? Eléggé megfosatott, nem tudtam mi a beam, fostam hogy elmenőolajnyomásjelző heh -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #14472 üzenetére
en ugyanigy vagyok a 748-assal
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14476 üzenetére
mint a tinik a suliban:udvarolnak
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14472 üzenetére
émmeg a 916os sorozattal vok igy.
de ezt már beszéltük.egy piros-fehérre szűk lesz a gatyám
londonban láttam utóljára ebből a szinből egy orginalt 916ost.aztán odajött a gazdi: egy 22éves szilikonos kiscsaj.koppantunk nem kicsit. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14467 üzenetére
jóvanna,késő van már
nem muszály elhinni,de kizártnak tartom,h egy szervizes hazudna.miért tenné?minden szervizét ő csinálta annak a konkrét motornak,most valami 110ezernél jár,és minden lapkaellenőrzésnél intervallumon belül maradt,igy nem cseréltek lapkán.
nekem F2esben 48ezernél 15 évesen bontottuk meg,minden lapka gyári volt,és minden maradhatott volna,intervallumon belül volt.haverom VFR RC36-2esében lapkázva 140ezernél.70ezerrel vette,sosem volt közben ránézve.16ból ki lehetett sakkozni felét.
annak a cimbinek,akinek gondjai támadtak a szelepeknél,neki is a mi túratempónkkal 4,5 volt a fogyija.közben én 600asom 6,5öt evett.kapott dyno fúvókákat,meglett amugy neki is a 6 onnastól.de 3adikban emelte elejét simán gázra.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #14466 üzenetére
Énnem rovom fel hibának, csak a sztereotípiát ismertettem. Több embertől hallottam már, hogy húúú, yamahát nem, az zabálja az olajat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14449 üzenetére
nevetséges ára van.
a régi 916,996 sorozat jobban tartja árát mint a 999 sorozat.916 os sorozatból nem láttam szépet ennyiért. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14445 üzenetére
inazuma 1,4 1,3 misi alatt? wow.ujabb jelölt a pixisben.
beteg vok,de nekem inazuma ezerszer szebb mint a bandika.van havernak CB1,3a,de nem eszik többet mint a CBRem,sem gumiból,sem benyából.komolyan.olyan finoman jár,és nincs kedved atomra húzni a gázt,mint CBRen,igy könnyű.CBRem meg nekem túrásan (110-140) is 6 fölött eszik.mondjuk 180nál sem kajázik többet 6,5nél.
-
zsoltee10
addikt
válasz
nem lehet eladni nagyköbcentis vasakat, ennyi. Még a 600-as kategória úgy-ahogy tartja magát, de a nagy dögök értékvesztése brutális. Ezektől mindenki szabadul, a 6 literről induló fogyasztást nehéz finanszírozni, főleg, ha csak hobbiból tartja az ember. Nekem nagyon bejön pl. a CB1300, de mindig eszembe jut, hogy mennyivel kerülne többe a fenntartása az ER6-nál évi 20+ ezer km futással.... Az hagyjám, hogy minimum másfélszer annyit eszik, de a gumiból legalább kétszer, de inkább háromszor többet eszik ugyanannyi idő alatt, láncról nem beszélve. Szóval húzós egy ekkora dögöt fenntartani, viszont, ha csak évi 5--6ekm-t mennék, meggondolnám, szinte egy az egyben ki tudnám cserélni.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
kkor inkább bandit szvsz,
Inacumának sztem halál gyopárul néz ki az a nagy buta cipó tankja -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #14443 üzenetére
butifúl
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14376 üzenetére
srácok!
erősen filózok,h milyen tipusok vannak,amik erősek közepes fordulaton,utasnak kényelmes,szép.és elérhető 1-1,2 misi körül.teljesitmény nem fontos, szélvédelem egyáltalán nem, széles kormány, jó futómű,fék szükséges.
elsőre z750 ugrott be,de ott az a baj,h nincs kapaszkodó hátul,tankot meg nem éri el az utas.
esetleg yamaha Bulldog?ezt a műaggályoskodó témát zárjuk le,ne legyünk álszentek,és ne válaszoljunk a kihivó magatartásra, mert assziszi elérte célját.
inkább segitsetek,és linkeljetek sok képet
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #14403 üzenetére
nem tudok rola.viszont hallottam,h megszuntettek egy pszichiatriai intezetet,es a lakoit elbocsajtottak
-
S W A T
senior tag
válasz
Topiccsendőr #14381 üzenetére
Amikor kérdeztem még nem fényezte itt magát valaki hogy de ő 150-el megy ott ahol a határ 130.....
senkinek sincs joga hozzá, viszont néha úgy hozza az élet hogy muszáj...
tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy te mindíg hundertpercent betartod az
előírt sebességhatárt... néha mindenkiből kibújik a kisördög, főleg ha motoron ülnormálid épeszű emberből nem...... egyébként az hogy más emberek életét veszélyezteti az nem csak az ő dolga...... a sajátjával azt tesz amit csak akar de a másikéval nem .
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #14376 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nekem a mesék kimaradtak az életemből, lehet ezért lettem őrült motoros,
és lehet hogy kb egyre gondolunk, de nekem meg az ugrik be hogy az ilyen észosztós-kötözködős, megmondom mi a tuti emberek, még az életben nem dugtak egy jóízűt!
Na mod megint. Látom mindent leirnak előttem, mást is előzik meg az autópályán nem csak engem.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #14326 üzenetére
ááá, lekell szarni
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #14322 üzenetére
itt veszelyes alatt nem feltetlenul a magunk altal okozott veszelyforrasra gondolok,hanem a tobbi kozlekedesi resztvevo altal okozottra.akik nem figyelnek rank.a legtobb baleset ugy tudom nem a motoros hibajabol adodik
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14322 üzenetére
ezzel vitatkoznék.szomszéd néni 104évesen maga sodorta a spanglit
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #14319 üzenetére
+ meer van olyan keves aranyunk az olimpian.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14311 üzenetére
no,2 perce irtam,h idén nem volt komoly baleset.most irkálok haverral,ma lezúzta a fészert
szerencsére neki maradandó baja nem sok lett.tapasztalt ügyes srác,esőben 50el -
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr #14154 üzenetére
Értem...köszi
Árt a váltónak, motornak, ha kuplung nélkül váltok? Fölfele könnyebb, lefelé nehezebb(nem nehezebben megy, hanem ügyesebbnek kell lenni) egy kicsit. Néha jobban sikerül kulpung nélkül, mint vele...
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #14264 üzenetére
Falnak menésről jut eszembe... Némi lelkiismeret-furdalásom van: reggel jöttem melózni, csorog a Gyorsforgalmi kifelé menő sávja mert elakadt egy Twingo, a befelé tartó úgy-ahogy halad. Megáll a szembejövő sorban egy dobozos kisteher, jóval mögötte érkezik egy motoros srác, integetünk egymásnak, utána előzök két autót, majd csattanás. Nem tudtam kivenni a tükörből, de sztem elbambult és ráment, visszafordulni és segíteni nem volt lehetőségem (mondjuk tilos is, meg életveszélyes), elég szar érzés volt hallani a puffanást...
-
válasz
Topiccsendőr #14264 üzenetére
Fúúúú, Te vénséges vén csont... Na haggyá' mán a hülyeségeddel dikk
Akkor fogsz naked-re ülni, amikor én csopperre
mod: bár ez utóbbira talán még kevesebb az esély... -
Kevo
tag
válasz
Topiccsendőr #14220 üzenetére
Ez egy vicc!!!
Az, hogy összességében ronda, egy dolog, de pár részlet egyenesen botrányos: az első lámpa idétlenül kicsire sikerült, szerintem nagyon bután néz ki, de ami nálam felteszi az i-re a pontot, az a két ormótlan szürke fordulatszám/sebesség-mérő (gondolom ez lehet)...a jobbra-balra lógó kábelrengetegről már nem is beszélve...az indexek meg...jó ég...az már csak hab a tortán. A Harley eddig is fosokat gyártott, de ezzel alulmúlták önmagukat.
Mod: na, ezt überelje egy Harley
[link]
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #14220 üzenetére
fordított első teló, lehet akarnak valamit
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14217 üzenetére
x évnél öregebb járműnél avultatás is játszik.buzukim mikor 8 éves volt,akkor közölték,hogy vagy utángyártott alkatrészeket kapok,vagy beszállok a gyári ujba.állitolag 5 év után ennyire avulnak az alkatrészek a számitás szerint.
hja,ma jöttem fel 4esen kocsival,ennyi kocsit még péntek délután nem látok...
-
válasz
Topiccsendőr #14218 üzenetére
Nem gyengén! 25fok alatt érezhetően jobban megy a motor. 30 fölött meg erőlködik...
Szal esetleg megérné játszani a keverékcsavarral, de... -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #14204 üzenetére
remélem kint vagytok kakucson
én most megyek mocival vendégsígbe! -
válasz
Topiccsendőr #14205 üzenetére
Gyárit le kellett vágni sajnos. Egyrészt, mert ami volt gyári felfogatású házi dob, az sajnos elkezdett szétégni. Mozgott, csörgött zörgött már... Így a gyári csövet majdnem tőben levágtuk, aztán savállóból lett hegesztve cső rácsúszó cső. Ezt majd még be kell fejezni, csak avi-val hegesztő ismerősöm jövő héten ér rá. Aztán még fülek, meg rúgó, meg polír, és kész. Ja, meg egy tartókonzol
kösz ^^
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #14170 üzenetére
elmult 4 napot motoron töltöttük Párommal.holnap pont nem lesz jó nekem...de utána a héten szabin vok.
és jelentem felnőttemudatosan finoman vezettem,semmi majrécsikkiller stilus
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr #14202 üzenetére
Én is jó rég voltam, idő közben összetörtek a városban.. Nem egy galamb, hanem egy fehér iveco jött nekem, de szerencsém volt mert marha lassan mentem így fel sem borultam, kaptam lapot is és már a biztosító is írt, hogy vihetem a számlát, viszont a fejidom eltört, már megint és ráadásul ugyan ott. Na mind1 majd megint összerakják, csak szeretném a kellemest a hasznossal összekötni és olyan szervízt keresek ahol még hozzá tudnak csapni egy folytószelepszinkron és szelepellenőrzés munkadíjat, tud valaki ilyet?
új szerelem:
Persu, holnap reggel olajat cserélek, meg gyertyát olyan 8 felé aztán talán ráérek, de előbb nem, viszont ha van kedved én este megyek balcsira a 7esen (izgalmas útvonal....) ha gondold elkísérhetsz
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #14201 üzenetére
Nekem az sajnos korai, de 21/22-én a reggeli Kakucs áll részemről, ha valaki ráér...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #14189 üzenetére
hátjo,
pedig jo lett volna valami...
bár sztem ha felcsapatnánk valamerre a hegyekbe ott csak nem lenne dugesz7vége nekem sajna kiesik, meg az utána következő 2 is...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #14186 üzenetére
no,
akko holnapi projekt stornózva?
gondoljátok hogy már délelőtt megindul az áradat -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #14186 üzenetére
Szerintem Pesten most sehol nem erdemes, enis megyek ma este 5 napra Bukkbe.
Hidakon mar dugo van, meg le van zarva a fel varos (ahol nem, ott meg fel van turva az ut) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #14170 üzenetére
ha nem megyünk valami irtózatosan nagy távot, sztem benne lennék...
(sajna még csak eztán jön a nyaralás és nem állok valami túl jól én sem)
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #14169 üzenetére
Jah, elfelejtettem bevésni hogy időközben átírták a beosztásomat éjszakára (előző napra)...
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #14152 üzenetére
Huszadika nekem esélytelen, éjszakai műszakból mennék, elaludnék a sóderágyban...
Öttencsön
Aki jönne reggel, pályanyitásra 21-én vagy 22-én Kakucsra az írjon. Kinek melyik nap lenne jó / jobb?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Hát én tegnap egy akkorát mociztam hogy huhuhuuu!!!!
Indultunk Bcsernyéről-Kisbér-Tata-Komárom-Kisbér-Bakonyszombathely-Bcsernye-Kisgyón.
Egy volt csak a baj hogy ketten voltunk,jó lett volna többen menni. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
mi lösz huszadikkán?
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #13919 üzenetére
Szopó. Akkor az egyszerűség kedvéért bevések pár időpontot, ami nekem vszeg szabad lesz. Rájöttem hogy egyedül nincs kedvem kimenni.
Tehát, aki kijönnie velem Kakucsra, az az alábbi napokkal számolhat, mindenképpen reggel, nyitásra szeretnék odaérni:
Aug. 20., 21., 26., 27.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #13902 üzenetére
Szívesen mennék, de a vasárnap nekem esélytelen, a hétfő reggelemet még át tudom alakítani, ha akkor is ráérsz.
-
DNS_65
senior tag
válasz
Topiccsendőr #13907 üzenetére
Persu, hol próbáltad a 650-est, kakucson v máshol?
Csak azért kérdezem, h mennyire alkalmas pályázásra ez a moci?
Elvileg teljesítményben hasonló a ZXR400-hoz(az 65 ez 70 körül).
Kanyargós pályán lehet h jobb a V2 az alulról jövö nyomatékossága miatt
Csak ugye sor4 vs. V2, meg a futómü a kawán sportosabb, meg az üléshelyzet is...
Bár az SV csak újabb konstrukcio, kevesebb lehet a baj vele, nem? -
Kevo
tag
válasz
Topiccsendőr #13907 üzenetére
Sok minden, pl. visszaváltásnál rángatás nálam minden bizonnyal a rutinatalanságból ered (ugye 2 hónapos jogsi), de hát mivel tapasztalatokat kértek, hát azt írtam
Mint látom, azért sok mindenben megegyezik a véleményünk (ez jó, mert ezek szerint nem én vagyoktúl elfogult), pláne az utolsó mondatot illetőenKöszönöm az észrevételeket
-
válasz
Topiccsendőr #13902 üzenetére
Alival beszéltem, hogy kellene majd valamikor közösen összeröffenni. Btw nekem most Vasárnap kizárva, holnap csoport-terápia (
), aztán Vasárnap józanodás. Utána meg füvezek
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #13857 üzenetére
Köszi az infót. Sztem belövök egy hétköznap reggelt (mondjuk nyitásra odamegyek), mert a tervezett jövő hétfő vszeg bukó.
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #13801 üzenetére
biztos voltam benne hogy van a földön olyan elvetemült elme aki nekiáll a megvalósításnak!
-
válasz
Topiccsendőr #13824 üzenetére
Ennyire nem vágom ezt a témát, csak feltűnt, hogy "helló, én vok az elülső lengő"
-
válasz
Akira rulz
mod: érdekes. Japánok rájöttek, hogy jobb elől is a lengőkar (Bimota) mint a teló?
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #13806 üzenetére
attól tartok hogy azért ez még nem holnap lesz sajna...
-
stargazer
senior tag
válasz
vaaaaaaaaazeeeeeeee!!! ezazz! valami ilyesmire gondoltam! most egy ilyet olyan nehéz lenne kidobni? nem hiszem. nekem az is jó lenne ha csak kamu műanyag lenne az egész és alapjait tekintve egy bármilyen motorra rá lehetne tenni ezt a ruhát. hát ez nagyon nagy királyság! na látom azért nem vagyok teljesen egyedül a hülye igényeimmel!
a fülke már szinte autós, és mégis motor! állat!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #13734 üzenetére
Mindenki máskép fogja fel.
Tudta ő azt hogy nem véletlen húztam oda a fülének,mert érezte hogy hibás volt.
Nem integetett vagy anyázott,csak ült és nézett ki a fejéből.
Az ilyennek feleslegesen is mondanék bármit is.
És mondom ez már nem az első eset,sok autóst ismerek és köztük van pár aki azt mondja hogy majd a motoros lassít van azon jó fék,hát köszönöm.
Ennyit erről a dologról,lehet ez a nő is ezt a véleményt osztja. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #13698 üzenetére
De SV license a blokk is némi áttalakítással.
Ezt a Nemeth motorsnál győrben meg is kérdezheted ha érdekel. -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13700 üzenetére
hidd el,meglesz
mar ki van takaritva a helye is,megvan hol fog aludni.na nem a szobamban,de alatta
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13695 üzenetére
ezzel a motorral en is mennek egre foldre.de az is eleg,ha csak egyhelyben allok,alapjaraton docog,es neha egy fel mp-re rarantom a gazt.hihetetlen milyen tiszta hangja van a yoshimuranak. mockosu ltetszik
-
DNS_65
senior tag
válasz
Topiccsendőr #13651 üzenetére
Persu, TL 1000 S vagy R verziót próbáltad ki?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13660 üzenetére
na, végre találtam lista árat gummára: [link]
első gumik tapadási sorrendben növekvő.
pilot road 27000
pilot sport 24000
pilot power 29000Csak valamiért hátsó gumit nem találok, hiába állítom be a keresőbe, hogy 180/70 R17, nincs ilyen
vagy rosszul keresem?
Kár, hogy nem írja, hogy 2 ct lenne, gyanús, hogy nem. De 2 CT-set nem árulnának?!?!?! -
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr #13657 üzenetére
Tegnap mentem egy 600-as aztán egy 750-es gsx f-el az SV után olyan kis lagymatag puhácska elalszomazülésben típus, de hosszú túrákra biztos kényelmesebb. Persze én is odaadtam az SV-t a haveromnak, aki nagyon le sem akart szállni
Miért nem hiszitek el, hogy nagyon jó a V2, na mind1 itt egy kis olvasnivaló:Ma elmotoroztam csajommal egy 20 km a strandra, borzalmas meleg van van, a városba csak este lehet motorozni...
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #13660 üzenetére
a sracok kicsit hasonlitanak a keddi edzesunkre. lejott negy konditerminator es nagyon nagy szajuk volt. a sracok fiatalok voltak, erosek, es a mult honapban nottek 8-10 kilot (kiderult a szolidan halk beszelgetesukbol). a baratom mar ekkor mosolygott. aztan a sracok meghaltak a 10. percben (bemelegites kozepe), a 20.-ban (bemelegites vege), es meg soxor. edzes vegen lassan visszatert a hangerejuk, ahogy levegohoz jutottak
namivan, nincsen melo? inkabb aszondmeg mikor lesz verseny, hadd drukkoljunk kicsit.
meg lesz az a ph!-s tabor oszko-n, oda nem gurulunk el? Paromnak mar gurulashianya van erosen -
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr #13653 üzenetére
Ott van, tessék elmenni, és megvenni
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13657 üzenetére
ki esett el? Aki osztotta az észt?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13651 üzenetére
remélem elnézést kértél tőlük
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr #13654 üzenetére
koncepció
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr #13650 üzenetére
akkor ezt csak neked (és a többi olasz motor fannak):
v4 -
válasz
Topiccsendőr #13609 üzenetére
Más téma:
Ebből mire tippelsz? [link] -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13622 üzenetére
ugy erted,nehogy eltoljam MEGINT?
-
ALI_G
veterán
válasz
Feca: ajánlom, hogy még egyszer olvasd el persu hsz-ét mielőtt megveszed! De akár kétszer is elolvashatod!
nekem is ajánlottak anno már nem is tudom milyen masinát nagyobb blokkal. Telefonon elmondta legalább az ürge, hogy kintről vette a blokkot, mert ő esett egy olyat, hogy kavics leszedte a fél blokkot.
na mondom perszeeeeee, én meg repülő vagyoklégy észnél, hogy jöhess velünk túrázni és ne csak a pénzt kelljen megint kültened. Szívesen elmennék veled, de most vasárnap nem jó. De bármikor szólsz, és ugrok. Több szem többet lát!!!
Esetleg próbáld meg NINJA_V-t kis pénzzel megfűzni, hogy menjen veled, ha ő nem szúr ki semmit, akkor annak eléggé rendben kell lennie. -
feca81
aktív tag
válasz
3-an megyunk nem mindenaron akarom megvenni,csak ha ep a hangja.viszunk rongyot,es betomjuk a kipufot
felek kicsit en is tole,de mas is csinalt ilyen atalakitast,es az jo lett.nemetbol hozta ka blokkot egy torott motorrol.ugyanigy gyujtas,trafo,karbisor is. eleg megnyero a tulaj stilusa is.latatlanban kozolte a legaprobb hibat.mintha csak el akarna venni a vasarlasto la kedvem
beszeltem amotor szerelojevel,o is jokat mondott. remelem nem basszak at a fejem,nem akarok szivni. ja a motor vegnyomasa 9,6 volt. -
sowi
őstag
válasz
ez a 600as blokk 400as vazban nekem is kicsit furcsa, de igaza van a tobbieknek, nezz meg egypar motort, nem kell az elso szembejovot megvenni...
-
Kevo
tag
válasz
Topiccsendőr #13537 üzenetére
Szóval easy, ez benne van. Inkább engedd el a f*szba, abból bajod nem lesz. - ha előttem megy, ill. utánam jön én is hagyom elmenni, mielőtt baj lesz. Megelőzni veszélyes, mert rásatuzhat/ráránthat, ha elmész mellette, mögötted meg ha tapad nem úgy fog a féke, mint a motornak és már kész a baj.
u.i.: VALEE VALEE!!!! - ezen besz@rtam
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13537 üzenetére
ez mekkora mar
csak azert kienged,mert ilyen a fenyezesed
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13503 üzenetére
de a méhek agresszívek
és ők sokan vannak.
legyen darázs:
[link1] [link2]egyébként pesten kicsit kiábrándítottak a motoromból, hogy "túl" könnyű vezetni plecsnit kaptam. Az oktató azt mondta, hogy a mezőnyben legkönyebben vezethető és a legkönyebb súlyú is....én kérek bocsánatot vazze
egyébként boci és qpac benne volt a 3 legjobban az oktatáson, így mehetnek ingyen a 3. kurzusra.
én béna voltam, nem kaptam -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13499 üzenetére
és a csivava?
mit jelent a "pratical" ?
Pilot Sport
The pratical sport tire -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #13461 üzenetére
merezittazelit
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #13460 üzenetére
hígul a szakma
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #13469 üzenetére
Hja, én is így gondolom, a csillapítással pedig nincs gond. A másik hasfájásom viszont az, h időnként ropog a kormánycsapágy(?), a múltkor macskakövön pedig olyan hangja volt, mintha kukoricát pattogtatnék, minden egyes kőre érve roppant/koppant egyet. A telóút felét sem használtam ki, ergo másra nem tudok gondolni, vagy lehet más is?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13461 üzenetére
mond "tuono, tuono"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #13459 üzenetére
én is ugy tom...
sőt Rossi gépe is 4szelepes egy ideje.Persu:emlékszem még mivel beszélt le a csikibegés csákó a tuonoról?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #13459 üzenetére
az hát
Hátakkor most mieza szakmai kompetencia világszerte? Hol van a szakmai korrektor? Levágni a kisujját most rögtön!!! Blaszfémia.
Veeeh -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13434 üzenetére
egy oldallal hátrébb vannak az egyéni értékelések, alul meg hogy mi volt a teszt légnyomás. Az miben van mérve
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13423 üzenetére
mar visszaraktuk,es fagyalloval feltoltottuk.tovabbra is csinalja. valoszinu hajszalrepedes va nrajta,ami csak akkor ereszt,ha fel van emlegedve a blokk (hotagulas).hisz mikor inditom,semmi baja,megyek vele 20 km-t es onnantol kezdodik a dolog...
mi is a repedest kerestuk azonnal,de szabad szemmel nem lathato
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13434 üzenetére
ez középen olyan mint a pilot power volt, vagy még keményebb?
remélem jó a link -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #13420 üzenetére
Szerintem nem is lehet,a 800-as versenygépek is lehetetlen még versenyzőknek is.
Nem hiába buknak ők is,mert sokszor elveszítik at uralmukat a motor felett.lAyCsI:Hát persze,nem véletlen vesz valaki ekkora mocit,nem azért fizeti ki rá a lóvét hogy 100-150-el húzza neki.
Ez olyan hogy én is azért váltottam MT-ről SMC-re mert sokkal bivajabb és ki is használom a 2 közti külömbséget. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #13418 üzenetére
mert mit is vettél?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13418 üzenetére
kinyirt? megfozte, kolbasznak
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #13382 üzenetére
iggazi easy rider nyomdász vagy
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13391 üzenetére
igen,ezt sejtettem,marmint a gumi miatt maszott el,de akkor is ijeszto volt.haveormnak mondtam is,h azonnal csere.apropo gumi.itt ajanlott vki olcson gumit?ha igen,kerem keressen meg privben,mert alkalmas az ido a vetelre
mod: a 2x akkora testre ertettem.hihetetlen szeles.szaraz sulya forgalmi szerint 200 kilo.enyem 146,megis 2x olyan szeles.
amit a 250-rol irtal,maximalisan igaz.mar kezdtem elhitetni magammal,h tudok motorozni,de most rajottem,lof.szt se tudok -
válasz
Topiccsendőr #13391 üzenetére
Nekem a Contit is eltekerte kereszteződésben a minap. Pedig új gumi, meg új kereszteződés vót, de póverszlájd befigyelt ^^
Azért kezdem a határait feszegetni a motornak így 4 év elteltévelEgy bajom van. Nincs jobbos körforgalom, így csak a bal oldala kopik a guminak
250es azért volt 40 paci nem? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #13390 üzenetére
Persze!
Erőben nincs vele gond!
Kicsivel azért robbanékonyabb is lesz ha sport rendszer lesz rajta de inkább a hangja lesz mássabb,azt nem akarom hogy órdítson csak hogy még szebb,mély legyen neki. -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #13382 üzenetére
Nyomdaiparban nyomulsz?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #13380 üzenetére
sok a meló mi?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #13315 üzenetére
miert nagypenzueknek valo?
Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest