- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
TayRol #33995 üzenetére
mert egy idiota...
nameg egyik ismerose elojott a nagy szoveggel h o elsonek 750-eset vett es 3 honap mulva cserelte is le 1000-re, mert keves volt neki a 750....remelem emiatt a szuper kijelentes miatt nem fog meghalni haverom....
eleg sokszor probaltuk lebeszelni rola...hat sajna nem jott ossze
-
-
válasz
TayRol #33971 üzenetére
jah most meg nem mondom milyen és a terelők se gyáriak szóval azt is elkel hozni.... ráadásul, hogy panaszkodjak tovább 2 kerbe van a moci annak is a leg végében (szinte vidék
) én meg 16kerbe lakom... tuti valami haverjánál mert a csávó szigetszentmiklósi... kíváncsi vagyok hogy hozzuk össze mert nekem lehet hogy csak késő du jó a többi nap meg késő estig dolgozom... igazából mindegy csak tartanék már ott
Kasza08 ez hatalmas
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #33950 üzenetére
Csak ezt többen sajnos nem értik meg hiába mondod nekik!
Ismerek olyat is aki Simoról ült át R1re,és még nem esett vele,de azért nem ez a ideális választás.
Tapasztalata még nincs sok a motorról és rutinja sincs hozzá,hála az égnek hogy nem esett még vele és remélhetőleg nem is fog.
De aki általában 1000gépet vesz nem azért veszi mert csak lassan akar menni.
Én amikor 625ről ültem át 1000re az is nagyon nagy ugrás volt,és oda kellett figyelni vele még az KTM után is,akkor 125ről még nagyobb odafigyelést érdemel.
Csak egy példa,rossz váltásnál 3ból 4be 210nél feljött kerékre,a szar is meghűlt bennem.
Kanyarból kijövetelkor oda kell figyelni a gázadásra mert a segge kitör és könnyen elcsúszol vele,visszaváltásnál a motorfékre kell figyelni mert megcsúszik abban is..mf: Ne tedd hidd el,inkább néz körül tesztnapokon próbálj ki pár gépet ha lesz rá lehetőséged és meglátod melyik fekszik a legjobban számodra,elsőnek garantálom nem a sportmotorok lesznek.
-
-
-
Boci_83
őstag
válasz
TayRol #33804 üzenetére
Kezdőben is vannak állatok, ha valaki nem fér be a gyorsba, simán indul a lassabbak között, és nem sok tekintettel van a lassú emberkékre. Úgy megy el melletted hogy beszarsz, majdnem lelök a motorról. Nekem ez volt a tapasztalatom. Ám ha épp nem lesz jobb dolgom, lehet kinézek 1-2 órára, nem motorozni,csak leskelődni, meg lepacsizunk...
-
Boci_83
őstag
válasz
TayRol #33794 üzenetére
Nálam a 25 perc olyan , hogy épp hogy belejönnék, le kell jönni. Nálam első 2-3 kör olyan szokom a páylát, melegítem a gumit, keresem a helyem az állatok, és kezdők között. Aztán lehet menni néhány jó kört, majd le kell mászni mert vége a 25 percnek.
Majd 1 órát várni hogy ismét mehess pályán. Ha meleg van gáz, le-fel öltözni egyfolytában. Nap végére kivagy.
Esti motorozás meg addig vagy a pályán amig akarsz, ha elfáradsz kiállsz 2 körre, iszol egyet, tankolsz és már mész is vissza. Nem esel ki a motorozásból, nem változnak a körülmények, stb. Nekem sokkal jobban bejött. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol #33777 üzenetére
Konkrétan magávalránott a túloldalra, nemmondom hogy nagy ember vagyok (80kiló körül), de úgy átrántott hogy átléptem a túloldalra de valamilyen szinten azért lassítottam.
Hála istennek csak az első és a hátsó fékkar/pedál kapott na meg persze a gomba.
Az idomokon és a blokkon egy karc sincs.Tipp kb mennyibe fog ez fájni?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #33751 üzenetére
Én is jobban szeretem a nakedeket,de tény hogy egy,két motornak jól áll a fejidom is.
A Fazerem például nem nézne ki olyan jól fejidom nélkül,legalábbis szerintem.
Valahogy ez így sportos igazán,azzal a darázs fejével(ezüst darázska.)SzalaiG A kipuf könnyen megoldható,én úgy sem vagyok oda a gyári dobokért,rá egy jo kis nyitott rendszert azt helló.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #33677 üzenetére
mivel kb. vasárnap délután van csak egy kis szabad időm, ezért ekkor fogom használni a kicsikét. Élvezem a 35 éves technika duruzsolását, és elképzelem, hogy milyen tájakon hasított mielőtt még megszülettem, talán látta az Alpok összes hágóját, csodálatos erdőkön és mezőkön keresztül szelte a levegőt.
Igazi hétvégi motor lesz, miközben az értéke csak nő. Egyelőre nem tervezem az eladást, hisz még csak most vettem, még a nevemen sincs. Aztán meglátom később, hogy mi lesz a sorsa.SzalaiG: Honda CB360G, 1975-ös évjárat, isten tudja, mennyi km-rel.
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol #33605 üzenetére
Értem én ezt, pont ezért gondolom úgy hogy inkább a drágább önrésszel kötöm meg mert ha bármi van szerintem legalább 250-300k-tól indul minden úgy meg már úgyis a 30%-lesz a mérvadó. SZóval inkább azt éri meg megkötni...
Bár konkrétan 340.000 ft kártól éri meg a 100k- önrésszel kötni... ennél az összegnél van a váltás....
Az 50k-s önrésznek meg 170.000 kárnál...
#33607: ezt is vágom...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #33563 üzenetére
Én csak az tudom hogy ez egy nagyon jó gumi az előzőhöz képest,kanyarstabilitása,tapadása össze sem hasonlítható a két guminak.
Ezt írják róla:
A Dunlop legújabb fejlesztése az ultra magas sebességű hipersportos gépek számára. Minden eddiginél nagyobb tapadás, iránytartás, megnövelt kezelhetőség és stabilitás illetve kiegyensúlyozott tapadás-kopás arány jellemzik. Különösen alacsony tömege segíti a motor irányíthatóságát.Méretek: 120/70R17, 180/55R17, 190/50R17
De tényleg ezt érzem én is mióta feltettem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #33531 üzenetére
akkor majd várunk. tuti lesz 3 milka...
500k-t talán még kapok majd a kawáért.
Egy ismerős most adta el az ő er-6 mociját, hajszálra ennyi km, ugyanúgy ABS, stb. 900k. 42k km-től megijednek az emberek, én se vennék ennyi km-rel idegentől, csak olyan ismerőstől, akiről tudom, hogy kímélte.
-
[Vazz]
tag
válasz
TayRol #33513 üzenetére
Hát vigyázok rá amennyire egy teremgarázsban lehet. De sajnos ha el akarják vinni nem tudok mit tenni
majd csak sírok sokat utána.
Előre dunlop d211 megy hátra pirelli superbike vágottszlikk. Még a srad maradéka amit nem is bánok mert arra már nincs lé egyenlőre. Jövőhéten még egy jópár tízezrest el fog vinni, olajcsere, átírás, stb... Meg még tudnék rá költeni, ha lenne miből. De csórón is bódog vagyok!
-
[Vazz]
tag
válasz
TayRol #33506 üzenetére
Tegnap, rajta ülve, 1,2M-é. SRAD elment egy hónapja haccázé. A csopper meg ott áll mögötte, igaz ez a képen nem látszik.
2007.05 forgalomba helyezés, 13k km, gyári állapot. Azaz minden gyári rajta, talán a tankpad nem, de ennek nem jártam utána. Szervízkönyv, garancia, és még gyári szerszámkészlet is van benne. Elől még a gyári gumi. Ugyan én még mindig kételkedem benne hogy ez mind igaz is, de nagy valószínűséggel az.
Nagyon baba, megy rendesen, csak 10k felett kell tartani a fordulatot. Viszont hangja semmi a gyári dob miatt, ez se gáz csak nem vagyok hozzászokva hogy 80 felett már csak a szélzajt hallom ha alacsonyabb a fordulat azaz utazótempóban közlekedem, egyébként szépen visít. Jövőhéten, kap rendes gumikat, meg fress olajat, aztán mehet a móka. Alig várom már hogy kivigyem kakucsra, vagy bármilyen pályára. Így hirtelen ennyi.Motorozzatok, kibajóidő van ma is (szerintem), egész délelőtt mentem most hazajöttem kajálni de már megyek is tovább.
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest