- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman #18594 üzenetére
Látványos, látványos, csak éppen féket húz kanyarban.
Kakucson Mz Kupás bajnok és az ott edzést tartó szupermotósok közt 4másodperc különbség volt a supermotók javára. Az MZ széria, nem slick gumik vannak rajta, és 17 lóerő 140-150kg. Edzettek azon a kicsike pályán és bizony egy GSXR 1000 K5 el - ami jóval nehezebb a supermotóknál - tartotta a tempót velük, még be-beszúrt nekik egy csóka.
Az OB- ok mennek 0 35-öt, ha jól emlékszem, de ez nem biztos. Kiskökény a tavalyi apriliával. Namost ezek után inkább a pilóták közti különbséget láthatjuk két különböző súlyú, erejű motor közt... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman #18575 üzenetére
Igen ez inkább a sport és a supermoto közt van, épp ezért erősebb egy supermotónál, de kicsit nehezebb. Viszont. Úgy lehet vezetni, mint egy szimpla sportmotort. Túlzottan nagy különbség nincs egy supermotó kanyarsebességéhez képest mivel ha úgy veszed az íveket, mint lóerőszámban kisebb egyhengeressel akkor a kanyarba befékezel, lassan mész be, gyorsan jössz ki, míg ezzel gyorsan mész be, és egy kicsit nehezebb kigyorsítani. Egy dögnehéz Subaruval nem érdemes összehasonlítani, mivel ez az autó egy XBow al van egy súlycsoportban. A sarkítás annyi, hogy a végén még vár is az autós a motorosra.
Összeeresztették az RC8 at az X Bow-al nem tudta megverni az RC8 csak 4 tizeddel. Az XBownak az összes kanyarban útban lett volna az RC8. Ha egy kicsit izmosabb az X Bow, le is nyomja. Ez van. 4 kerék jobban tapad. -
NINJA_V
tag
válasz
Gaboman #18575 üzenetére
Itt van ez [wr vs imprezza] !!
-
Detox!
senior tag
válasz
Gaboman #18388 üzenetére
Akkor most belenyultunk.
Hétköznapi' használat is lesz majd, szóval ja nem kéne üzemórás.
Mennyire lehetnek hosszúak a fokozatai? Ugy értem ne olyan "crossmocival dombotmászós gázfröccsös" legyen, de azért emelje az orrát 4.-ben is!
szerk.: hát ja, azért a Tiédet se kell szarrá forgatni hogy felugorjon
-
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
válasz
Gaboman #18176 üzenetére
Igen, meg mer cép meg menö, gyerek vagyok még.
Jó dolog a sebesség, de nincs hol menni. Kevés a jó út, még kevesebb amin igazán merek hajtani mert ismerem. SM-nek nem kell nagy hely, és igen a nyomaték, az azonnal jelentkező bődületes nyomaték. Városba nincs jobb mint SM, és én sokat megyek városba. Japlusz teccenek és eljutottam oda h lexarom ha a tyúk nem fér fel mögém. Az a 160 elég, legalábbis a föutcára!
Stilus,, hiába minden észérv, az agyam nem bir a szivemmel, érzem hogy sm az én világom. (szeretek zebra előtt keresztbecsúszva riogatni
) . Szted mit kellene vennem elöször?-ugyértem felszerelést. Csizma fontos ahogy észrevettem, legalábbis a tisza sportcipö sarka nemigen csuszik.
Mattfekete mad max bringa, nyitott kipuval, piros vagy narancs felnikkel, xfun (vagymi) fejidommal. Én már látom *beleborzong*
-
Detox!
senior tag
válasz
Gaboman #18170 üzenetére
Na aazaz.
valami ilyesmi lenne a főcél (húzok a Husky felé),, csak hát előtte össze kéne dobnom a CBR-t, egyrészt hogy eladható/cserélhető legyen, másrészt mert összetörtem.
Egyébként,, csak kicsit japánabb gép nem lenne?
Szal csippantom az osztrák meg olasz gépeket is,, de mennyire van ezekhez alkatrész? Mondjuk legalább europaiak (asszem), szóval csak van alkatrész!? Ami még érdekelne az a szervizigény,, -igérem nem fárasztalak tovább és megnézem a fórumaikat
- mennyire nyügösek ezek? Olajcsere 5enként, vagy tankonként egy litert esznek? Szóval mire számítsak,, gumma gondolom arra se occcso.
-
Detox!
senior tag
válasz
Gaboman #18166 üzenetére
Akkor a linkelt DR is kiesik,, 160kila sok ilyen magas súlypont mellett. SM kéne mindenképp, valami könnyü bringa 40le-tól., lehetöleg 4T mert szelidebb. Árba ilyen félmillióig, CBR helyett gondolkodom, szóval papírok is kellenének. Semmi komolyra ne gondolj, utcai "fight"ra kellene, döntögetni duhajkodni.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gaboman #17827 üzenetére
én szerintem,de ez csak találgatás-semmi tényszerű:
ha tényleg nem szabad megfagynia az olajnak,akkor most úgyis áll,tavasszal meg úgyis friss olajat kap,akkor inkább tavasszal cseréld le,ne károdoshatjon az olaj télen álltában.és addig ne inditsd be,max gyújtás nélkül forgasd meg a főtengót 1-2 alkalommal.azt a pár km-t amig elmégy a szervizig,meg kibirja tavasszal.
-
válasz
Gaboman #17827 üzenetére
Szerinted az a pár ezer forintért megéri, hogy az üledékkel szennyezett olajjal álljon a motor télen? Inkább rakd el tiszta olajjal. Nem kell csúcsszuper olajat rakni bele, valami kommersz is jó, amit tavasszal leengedsz, és megy a fűnyíróba, vagy nem tom. Én legalábbis így csinálom. De általában jó olajjal rakom el, és tavasszal nem kell görcsölnöm, felülök, és megyek a dolgomra.
-
zsoltee10
addikt
-
válasz
Gaboman #17723 üzenetére
Tesó...
"Mert a szegény búcsú hogy az elmúlt évben nem ment egyszer sem a mozdony erre,te ugyan úgy mész ott és hoppá szemben találod magadat ott haladó karbantartó mozdonnyal,vagy éppen javítást esetleg,táblakarbantartást végző személyzettel!"
Nem tudom miért kerülte el a figyelmed az az ordítóan nyílvánvaló tény, hogy (a fenti esetben is) az úttestbe épített sínek kb 2 métert lógnak ki mindegyik irányban, és nincs pálya, amin vonat közlekedjen. Ha csak nem barhiból ráemelnek egyet daruval, vagy helikopterrel.De mondok egy mai példát.
Telezöldes kereszteződés. Fordulnál balra, ugye bemész kereszteződésbe, várod amíg a szembe forgalom elmegy. A Te sávod is, és a szembe jövő is besárgul, lefullad az autó. Lekapcs, bekapcs, egyes, gáz, de már pirosban vagy, valszeg a kamera is megleste a rendszámot. Ez esetben is jogosnak tartanád majd a bűntetést? Amikor a KRESZ úgy írja le a telezöldes kereszteződést, hogy egy kocsi bemehet a kerszteződésbe? Hm?Gondolkodjunk már kicsit.
Amúgy ha egy ottfelejtett 20as táblánál 40-el mész, az már 100%, azaz 300ezer. Szerinted ez normális gondolkodás? Ha igen, akkor kérlek jelezd, és fejezzük be a vitatkozást. -
NFree
addikt
válasz
Gaboman #17719 üzenetére
Ne haragudj de nem értek veled 1et, lassan 15éve közlekedem lakott területen ált ahol lehet megyek mint a meszes, ahol viszont nem látom, be az előttem lévő utat rendesen tempómhoz mérten ott lassabban, és sajna hogy vannak 30 as meg 40 táblák, az olyan idiótáknak való akiket én közutra se engednék, elég sok kilóméter van mögöttem, szakmai ártalom, voltam egy kis városkában a dunántúlon, ahol szinte minden 1es sebktáblát betartottak mégis minden nap volt baleset vagy kettő, amikor meg leesett az eső meg a hó nah akkor 5-6 dőlés borulás stb. mi meg egész nap tapostuk 1000-el, hogy épüljön az m7.
Úgyhogy elmehetnek a francba a trafival meg minden egyébb baromsággal a hatóságok, inkább építenének több utat, hogy legyen hol kölekedni meg haladni.
sajna ez nem az az ország ahol az emberke megkeresi a kis pénzét 8 órában utánna ráér, itt rohanni kell egész nap, másképp nem eszel. -
válasz
Gaboman #17719 üzenetére
Nekem nyolc, érted
Majd meg fogja mindenki kapni a papírt, ne félj. Jó malom lassan őröl
Nem mintha örülnék neki, de szerintem Te sem látod át azt amit mondtam. Nem az a baj, hogy aki lakóövezetben 80al megy azt megbűntetik, hanem az, hogy ha _nincs értelme_ a sebességkorlátozásnak, akkor miért trafiznak. Megmondom miért. Mert fejősmalacnak tartanak. Ennyi. Amilyen vasúti átkelőn átmentél, gondolom azon van vonatkozlekedés.
erről pofázok
Meg a többi, teljesen értelmetlen, csakis a kaszálást szem előtt tartó dologról. Nem a bűntetéssel van a probléma, hanem az egész rendszerrel. Nem veszi figyelembe milyen anyagi helyzetben vagy, nem veszi figyelembe a körülményeket, nem csinál semmit, csak pénzt szed. Ezzel van a probléma, érted már?
Engem még nem trafiztak le, szóval nekem kárt nem okozott még ez az eszetlen rendszer, én csak azokat sajnálom, akiknek igen. Miközben filléres problémái vannak, minden százast beosztanak, kapnak egy 150ezres csekket. Te ezt nem érzed aránytalannak? Csak egy icipicit. -
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman #17719 üzenetére
ehh, mázlisták.
barátnőm közeli rokona pihenő és lakóövezetben 30-cal ment 20 helyett.
50.000-es csekket kapott. köcsög rendőr aki odaáll, vagy aki oda állította. paraszt banda amelyik ilyet csinál.
fogják meg a pappert aki tegnap majdnem elcsapott zebrán, esküszöm, volt vagy 60 éves egy baszott nagy audiban és úgy leszart mint állat. tarkónlövést neki -
válasz
Gaboman #17714 üzenetére
Szerinted az, amikor direkt (!) rövidre hagyják a sárgát azért, hogy minél többen belefussanak a pirosba, az korrekt? De nem is ez a baj, hanem, hogy magasról szarnak a panaszokra... Ez a baj. Amikor a trafis rendőr beáll a fantom vasúti átjáróba (ami két szál sín az aszfaltban hagyva) csak azért, mert ki van adva neki, hogy x*százezer bírságot be kell szedni az korrekt? Az útkezelő az korrekt? A jogalkotó korrekt? A rendőr korrekt, hogy végrehajtja, de reggel leesik a sapka a fejemről a főút mellett miközben a buszra várok, akkora a menetszél, de azokat miért nem trafizzák?
Korrekt dolog az, hogy 3 gyerekes suzukis családot (anyu-apu szalag mellett 3 műszakban) ugyanúgy megkaszálják 300k-ra, mert egy fával-bokorral-madárfészekkel benőtt 20-as táblát nem vett észre, mint a 20milliós mercivel közlekedőt, miközben _semmi_ nem indokolja a 20as táblát, csak "ottfelejtették"...
Az korrekt, hogy engem annó 5ezerre bűntettek Babettával, mert bukó nélkül _tekertem_, így pedig biciklinek számít, arra meg nem kell bukó? He?Ugyan kérlek...
Én kevés dolgot állítok, de ez egy gerinctelen ország, és akinek kis "hatalom" kerül a kezébe, az máris fölényeskedik, gőgösködik, stb. Ezt állítom. A hatalom pedig korrupt. Az abszolút hatalom pedig abszulút korrupt. Ezt is állítom. Alap felfogással vannak problémák. Semmi rendszer nincs az emberek gondolkodásában, semmi fokozatosság, semmi ész.Az a baj, hogy nincs gombnyomásra színváltós festék, tuti azzal festeném le a motort, aztán adnék nekik.
-
válasz
Gaboman #17712 üzenetére
Itt azzal van a baj, hogy nem balesetmegelőző szerepe van a trafiknak, hanem egy lassan különálló adóforma amit minden közlekedőről lehúznak, és ebből tartájk fennt a rendőséget. Ezért van a Zéró tolerancia is, mert az emberek elkezdtek gondolkodni, és lassabban mennek. Nem volt elég bevétel, puff, Zéró, jönnek is a 300k-s csekkek, mert a 2.7sec-es sárgából becsúszol a pirosba. Íme, megint van bevétel, lehet fenntartani a rendőséget. Ennélkül az egész politika összeomlana 12 óra alatt...
Statisztikát meg olyat írnak, amilyet akarnak. Mind bűnügyit, mind balesetit. Tapasztalat, autónk bánja.
Innentől meg jó időt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gaboman #17407 üzenetére
mint irtam,cimborám 954es CBRjét vitte el.olvasd el amit irtam,mielőtt kérdezel,lehet h előre sejtem a kérdésedet.
neki egyértelműen megérte.csuklás,rántás,egyéb injektoros bajok teljesen megszüntek.
én csak PCzett állapotában próbáltam ezt a gépet,és tényleg durván jól működött az a gép.alapjárat alól, rántás,csuklás nélkül pörgött 10ezerig(eddig próbáltam,nekem városban bőven elég volt).azért 50rugó körül számithatsz,mert: drága a pad,és mint irtam 500fordulatonként,6 gázállásonként végig kell menni az egész térképen,egyessével kipróbálni a befecskendezett benya mennyiségét.meg hát ez eléggé egyedi szolgáltatás.
csinálják az országban kevéssé precizen többen is,de az az abszolut kidobott pénz.
-
NINJA_V
tag
válasz
Gaboman #17373 üzenetére
Azt így nem lehet általánosítani hogy most a kisebb vagy a nagyobb rossz. Meg ugye két fúvókáról beszélünk. (Ha szegény nagy az égéshő, összevissza durrog stb, ha meg túl dús, taknyolódik, kormolódik, nem forog ki stb..) Azt mindig az adott "konfiguráció" szabja meg mit kell bele rakni, milyen cső van rajta, nyitott szívórész, motorba bele lett nyúlva, sok mindentől függ. Gyertyakép alapján úgy is kiderül mit igényel. Egy olyan motoron ahol javítottak a töltéscserén ott logikus hogy kicsit nagyobb fúvókákra van szükség, persze egy bizonyos határig. De ez is függ attól hogy milyen volt az eredeti keverékképzés...szóval elég bonyolult. (2T-nél meg főleg, van amikor egy tuning rezónál túl sokat kap egy gyári főfúvókával ). Az viszont elmondható hogy a mai injektoros motorok kicsit el vannak dúsítva, egy fékpadi beállításnál, sokszor szegényítik őket. (pl mt-01-nél fogyasztás csökkenés is észrevehető!!!)
-
Zsubi
őstag
-
válasz
Gaboman #17341 üzenetére
Azért csak óvatosan azzal a gyorsított gázáramlással. Gyorsabban áramló gáz jobban melegszik, és útjában van a szelep...
mod: ehhez szerintem hozzá kellene hangolni a gyújtást, a szelepnyitást, de még a benzinellátást is, hogy többet kapjon, ne égjen el annyi, és a lecsapódó anyag elpárolgásával hűtse amit kell neki.
Bár nem értek hozzá. -
Kevo
tag
válasz
Gaboman #16799 üzenetére
Nekem is a bisztróba mondták hogy most akkor megijedjenek mert rablótámadás lesz -
Erről jut eszembe: az idényzáró motorozás alkalmával tértünk be egy kis falucska bisztrójába. A bejárat kb 185 cm magas volt és elég keskeny, na már most én 190cm magas vagyok és elég széles vállú. Mikor lehajtott fejjel, kitöltve a teljes ajtót teljes harcidíszben beléptünk a levegő is megfagyott, csak nézett riadtan mindenki, mint a slag
Mikor illedelmesen köszöntünk és kértünk egy kávét tisztán látszott az arcokon a megkönnyebbülés
NFree: üt, mint KoKó, mi?
ALI_G: szeintem hónapokig simán eláll.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest