- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szasza.223
csendes tag
Bizony kiröhögtek.
Vörös Barmok mondták hogy tudnak valahol 17 és 22K között + a tömítés 2pappir. Oké hogy új meg fasza, de ennyit csak akkor csengetek ha nincs más megoldás. Most még holnap betámadom a cbr clubos spancit,, aztán ha aszongya akkor megy hegesztőhöz, ismerek egy frankót. Idomokat is találtam itthon utángyártottat,, ha nem javítható szépen akkor új lesz azokból is. Fejidom+plexi biztosan cserés, de azt se láttam ebayen kívül sehol.
laYcSy: tényleg nem,, a dekli törött csak, legalábbis remélem
-
szasza.223
csendes tag
Nem tom pajti, ezt dobta a gép.
Egy jobbos dekli kellene aztán szerkezetileg megvagyunk,, remélem. Nézegettem ebay-t, ez jó is lenne, csak hát lehet nem is szállíanak hozzánk, meg nem is vagyok regisztrálva. Idom fronton szarabb a helyzet,, de aszongyák meg lehet csinálni + a fényezés ugye. Ha nem lenne 110font a posta rámennék erre.
Meg apróságok kellenek még, tükrök, indexek, plekó. -
Topiccsendőr
addikt
madarat? Ott az első kerék. Keréken meg sárvédő. Ha nem offródozol, akkor nem lesz baja a hűtőnek. Az oldalsó hűtőt egy csúszásnál elsőként vágod oda, abban biztos lehetsz. Nem azért rakták oda, mert ott biztonságban van, hanem mert a 90 fokos hengerszögtől nem fértek el elöl. Ezt furcsállom, mert a VTR szuperbájkon elöl van a hűtő. Valószínüleg költséghatékonyabb kétoldalra helyezni az utcai verziónál.
-
Topiccsendőr
addikt
Revüben olvastam GSXR 1000 tartóstesztben, hogy gyilkolásnál télleg 5000km enként gumicsere volt és a lánc valóban nem bírt 10 000-et. De a fogyasztásnál az alsóhangon 7 literrel nem vagyok kibékülve. Mivel nyomatékos blokk, szerintem jóval alacsonyabb fogyival is elmegy. Persze az olvasottak alapján merem állítani, kipróbálni nem volt szerencsém.
-
zsoltee10
addikt
azért ennyire nem lehet durva a helyzet. 8000km egy lánc? gumi se hiszem, hogy 3000 kili. havernak is elmegy a vágott slick gumija 5000 kilit a gixxer 1000-en. az ok, hogy a fogyi sok, de azért nem hiszem, hogy ennyire. mondjuk 6tól indul, az rendben.
ne sarkíts.amúgy sztem szép.
de azért végeztem egy gyors számolást a jelenlegi motorom és a busa között:
Évi 20000km futással (még akkor lefelé kerekítettem):
telj. adó: 16000Ft vs 43000FT
fogyi: 4,5*200*290=260000FT vs 8*200*290=464000Ft
bizti: 17000Ft/év vs 30000
gumi: 65000 vs ~ 180000
lánc: 20000 (egy szett nem fogy el, így arányosítom) vs 50000 (mondjuk legyen elég egy szett)~378000Ft vs 767000Ft. Laza.
Jah, és az enyém volt ugye 1,84M lista áron, a busa 3,1M. hmmhmm...remélem szépen össze rakják a kicsikémet.
-
zsoltee10
addikt
eyg barátom árulja a vfr-jét. Olaszból hozta, minden számlája megvolt, előtte két középkorú tulaja volt. Átfényezték sztem, de szép állapotban van. a Fesszabályzó rakoncátlankodik szokás szerint, de az ki lesz cserélve.
A srácnál 6l körül evett. Injektoros, stb.itt a hirdetés, csak gondoltam megmutatom, mert ez a darab megbízható, nincs tekergetve az órája, és idén már bizonyított.
A srác nem bírja fenntartani.....pedig erre a mocira vágyott időtlen idők óta, hallgattuk eleget....
-
Topiccsendőr
addikt
Nem akarnak tönkremenni az olaszok sem annyira, ez inkább ilyen műbalhé, pl Ducatinál immobilizer-es hülyeségek előjönnek, vagy fesszab, vagy Apriliánál kuplunglevegősödés, vagy önindító szabadonfutó, vagy akármi. Nem kell rákölteni mégegyszerannyit a blokkra, csak Horvátországban egy gurulás közben hívnál trélert? Inkább meggyújtanám.
mod:
Belegondolok, mi vagyunk fordítva bekötve, mert ki az isten megy el egy csillió dolláros motorral túrázni, ami még sportmotor is. Szóval ezek a diszkómotorok. Tudod, mindenki kólát iszik, te meg a traubit. Erre való, semmi másra. -
Topiccsendőr
addikt
Amellé kell venni egy japánt, az biztos. Szép motor az MV, meg ők kezdték először szériában tolni a változó hosszú szívócsöves befecskendezést... de ha előjön valami sztárallűrje én felgyújtanám négy milláért az biztos. Nem is értem az olaszokat. Hihetetlen újítók voltak mindig a motorkerékpárgyártásban. Tulkép ők csinálták az első digis befecskendezős motort. Rengeteg dolgot ők csináltak először a japánok előtt. Aztán mégis elnagyolják a motor többi részét. Vagy egyszerűen a beszállítók olyanok, mint nálunk. Teljesíthetetlen dolgokat elvállalnak. Ha sok pénzem lenne monnnyuk, akkor inkább Ducati, de ott lenne egy japán hatkilós a garázsban, ha hisztizne a kis szemét.
-
Orbb
aktív tag
Igazából itt a minőségre akartam célozni,h HONDA-HONDA
Az biztos, h szét hajthatattlan
Sokan mondják, csak pl az én 93-as NC30-nál is figyelni kell nagyon az olajat,(minden Hondánál)-meg, hogy elérje az üzemi hőfokot!
és igy állítólag nem lehet baj!
Nekem a VTEC-váltás nagyon tetszik, igaz csak autoban éreztem, motoron még sajnos nem, de marha kiváncsi lennék!
Az ujjaknál meg már egyáltalán nem lehet észrevenni!
Főleg, h az egyetlen moci amibe beletették a japók -
bajnokpityu
félisten
2005ig 6200n váltott,ahol a 2 és 4 szelepes teljesitménygörbe metszette egymást.
utána 6800nál váltott,ahol a nyomatékgörbék metszik egymást,igy finomabb lett a váltás.tesztek alátámasztják.én meg csak régit próbáltam,az rántott,én főleg itt használom a CBRt is meg azt a VFRt is,engem kegyetlenül zavart. -
Orbb
aktív tag
2001-után már mind láncos...
műtét nincs vér nélkül, az SV-is láncos, báttyámnak nem rég ment szét...(vezérműlánc)
fostalicska VTEC-blokk...
Gondolom annyira megbízhatattlan, mint a 200.000-300.000E Km-ereket futó összes vtec blokkalt szerelt auto...
Az megint más, h a hirtelen fellépő "váltás"miatt kanyarban hirtelen gázra nagyot léphet...
de állítólag ezt már kiküszöbölték -
Orbb
aktív tag
Engem a 400-asod "fütyülése" nagyon is érdekelne
És jah a linkelés sokat segítene...
Nightmare:
Amugy ha haza értem linkelek én is 1 vidit, azért számomra nem fütyülős, hanem morajlik 1 normális dobbal
A fütyülés pedig a fogaskerekek miatt van...
A hang alatt gondolom a dob által keltett duruzsulásra gondolunk
Akkor neked LIBA SOR kell
Az visít -
Nightmare
senior tag
Pont az a vinnyogó akármicsoda hang nem tetszik...
Amúgy a zsernyákok jól nyomják, lehetne mit tanulni tőlük...
Orbb...sokféle motorhang van. A CBR-é amolyan fütyülő, a gixxernek olyan semmilyen, a VFR-nek nyávogós. Nekem ez a fütyülős jön be, pláne mikor húzok neki egy kövéret, és csak úgy süvít
Én egy szóval nem mondtam, hogy a sor4 rossz...csupán a VFR-é nem jön be. -
Nightmare
senior tag
Ezért írtam azt, hogy ott megyek, ahol nincsen senki. Általában fel vagyok készülve sokmindenre. Valahogy úgy állok hozzá, ha látok valakit...az kiugorhat, elémjöhet, így már jóelőre felkészülök. Persze van amire nem lehet.
VFR...? Nem tudom, a külseje még valahogy, de a hangja valami nagyon szar...számomra. Úgy 1 hónapja láttam valahol, mellettem...nem nyűgözött le túlzottan...
jasszer: csak nem azon a GS500-on. A szervízbe, ahová viszem a motort, ott javítják azt is. Mármint a suli oda viszi, ha van valami baja. Még kérdezte is a srác, hogyxan tudtunk azzal levizsgázni...
A Tied biztos jó állapotban van...vagy az aki vigyáz rá, de amivel én vizsgáztam az egy szar volt...sulis motor, nem vigyáz rá senki. -
Integra
titán
alapvetően nem.
de ha valaki menő csávó, merem feltételezni tud is motorozni. ideális esetben.
ez magába foglalja a sebesség helyes megválasztását az útviszonyokhoz.
azért 4 helyen nyílt törést szenvedni..
ő gondolom betartott mindent és figyelembe vette az időjárást és a hőmérsékletet is..
főleg ha a véletlen magától felhajlott rendszámtáblára gondolok.. -
Nightmare
senior tag
Megcsináltam.
Kicsit izgultam, de a végén nem volt nagy durranás. Leengedtem, majd átmostam desztilált vizzel, feltöltöttem...olyan -30 fokos fagyállóval, elindítottam...majd izgultam. Elvileg mennie kell...aztán megijedtem, amikor elkezdett párologni az a büdös folyadék...ami szerteszéjjel folyt. Mikor elindult a hőfokmérő, akkor megnyugodtam. Már csak egy ponyva kéne, és el van télire intézve. -
rebel56
tag
Pár dolog még a Tüzi által leírtakhoz, ami nekem bevált:
Ha bizonytalan eredetű folyadék volt benne, érdemes lehet első alkalommal átmosni a rendszert egy "Radiator Flush" fantázianevű szerrel, ami feloldja a lerakódott felesleget, ez a tömítéseket se bántja egyes házi praktikákkal ellentétben.
A hűtőfolyadék-leeresztő csavarnál lévő tömítést kár lenne visszarakni, pár forintból pótolható.
Márkatársaktól érdeklődj van-e teendő a légtelenítéssel kapcsolatban. -
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
Még valami...az első teleszkóp annyira el volt állítva, hogy nagyon. Valszeg okos kollégáim játszottak, de emmá nem vicc.
Azokat visszaállítottam.
Ez szerint
CBR600FS/Sport 2000-2001Gyári beállitás
Hátso futómű
Előfeszités: 3-as pozició ( a lehetseges 7-ből )
Húzófokozat: 1-1/2 fordulat vissza a max-ból
Nyomófokozat: 1-1/2 fordulat vissza a max-bólElső futómű
Előfeszités: 4 vonal látszik az állitócsavaron
Húzófokozat: 1-3/4 fordulat vissza a max-ból
Nyomófokozat: 1-1/4 fordulat vissza a max-bólBeállitás pályára és utcai használatra
Hátsó futómű
Előfeszités: 6-os pozició
Húzófokozat: 1/2 fordulat vissza a max-ból
Nyomófokozat: 1/2 fordulat vissza a max-ból
Guminyomás: 31 psi ( pálya )Első futómű
Előfeszités: 1 vonal látszik az állitócsavaron
Húzófokozat: 1/2 fordulat vissza a max-ból
Nyomófokozat: 3/4 fordulat vissza a max-ból
Guminyomás: 29 psi ( pálya )A hátsóhoz nem nyúltak, viszont ott nem tudom hogyan kell az előfeszítést állítani. Ott van valami tekerentyű, aminek asszem 7 fokozata van, de hogyan kell piszkálni? Nagyon nem mertem, de sztem húzni gyomni jkell, majd tekerni, esetleg fordítva. De pontosan hogyan?
-
Gaboman
nagyúr
Ezt nézd meg,az agnormális embere!
XR650R Turbo1
XR650R Turbo2 -
szasza.223
csendes tag
Na neeeem, vigyázva lesz, meg le is lesz fözsve, de az már lehet csak tavasszal.
Enyém meg nem az igazi, elcsukott gáz után finoman ráhúzva ránt egyet a cuccos, nem olyan finom mint a tiéd. Karbiszipucc meg szinkron kell nekiA Tiédnél egy anomáliát vettem észre hazafele jövet,, előzés közben teligáznál elcsuklott a drága. Ilyen 150körül 5.ben. Kisebb fokozatokban nem tapasztaltam,, meg azóta se csinálta, csak gondoltam megosztom ^^
-
feca81
aktív tag
tamogatom tuzit.nekem mindossze 200km-en keresztul volt hozza szerencem kolcsonmotor szemelyeben,de amit nyujtott,soha nem felejtem el. nem csak az egyetlen 125-os 4T motor,de a maga nemeben egyedulallo. keveset fogyaszt,egy kiforrott blokkot kapott,es meg viszonylag jol is nez ki! a maga kb 120-as vegsebessegevel (legalabb is en ennyivel mentem vele a 95 kilommal) minden tekintetben tokeletes kezdomotor. meg lehet tanulni rajta a nagymotorok alap tulajdonsagiat. ertem ezalatt a kuplung, a valto,es a gaz hasznalatat.elnyuni szinte lehetetlen. nem azt mondom,h ez kitart eleted vegeig,de ezen megtanulsz motorozni,az biztos. tokeletes tanulomotor.
-
ALI_G
veterán
hát az a baj, hogy én eddig csak két "normális" gumit próbáltam, egyik a sajátom, pilot road, ebbe 16000-et tettem eddig, szóval mondhatni ismerem, de végleteket nem tudom, persu már félig talpasra kopott állapotban tudta kipróbálni. Utólag azt mondta, hogy nem volt valami stabil, amit én most éreztem 14000 km után a hegyekben, hogy olyan 2,6 os hátsó nyomásnál és láthatóan talpasra kopott állapotban nem volt stabilitása...nagyon nem. Viszont most legutóbb 2,0 - 2,2-nél olyan volt mint régen pedig nem 30 fokban mentem vele.
A pilot sport enyémhez képest érezhetően jobban tapadt, persu a pilot powerre esküszik, ami biztos még inkább tapad, ráadásul ő 2ct-t vett és jóval jobban ki tudja használni a gumi és a motor adottságait.Lényeg, hogy egy szinttel tovább akarok lépni. Pilot sportban gondolkodtam eddig,kb. 60 körül megkapnám, 2ct vmivel biztos drágább, de azért gondolkozom abban is. Power hamar elfogyna nekem, mert használom 2 személlyel, úgy meg aztán eszi még ezt is
Miért nem tesztelik ezeket a gumikat?
zsoltee10: 10 éves lettél?
happy borz déj!
-
bajnokpityu
félisten
kezem annyira fagy le,hogy a minus10es ETZs témában még kesztyűm sem volt.10km-re lakott párom,annyit kibírtam. nyakam nem zavar,jó vastag a bőrom a pofám környékén
inkább a za baj,h előző CBR egyáltalán nem indult be 5 fok alatt 2 hét állás után,és az üzemi hőmérséklettartományt sem volt képes elérni. igen,ilyenkor jók a kétüteműek.
-
szasza.223
csendes tag
ááá,, szar lehetett mikor elgurultunk
De látod még, megígértük. =) Majd jönnek a képek a fényezésről meg a kipuról.
Egyébként gond nélkül hazaértünk, itthon aztán jött a telefonban említett ::vigyetekvisszatüziheez
:: rakoncátlanság. Alig tekert az önindító aztán zizegő cicergő hangot adott vmi (tolni kellett) ,, meg ha menetközben ráböktem a refit még a gyujtás is elment egy pillanatra. Nem értem a dolgot mert ha szar is az akksi, 140km alatt azért ment bele kis tőttés. Márha nem a töltés ment el, mert én arra tippelek. Még tegnap átdobtuk az én akksimat, azzal tekert-indult szépen, de ettől még lehet hogy nincs töltés, nemtom.
Am. engem elvarázsolt,,, a futómű, a rántásmentes gázreakció, az a blokk hang.... az enyém sem egy szakadt valami, de rozzant csepelbicikli a tiedhez képest O.o
-
szasza.223
csendes tag
Oké,, ha ráérsz hétvégén leugranánk megnézni haverral. Aztán ha meglesznek az idomok el is hozzuk sztem. Beszélek a sráccal hogy mondja 100%-ra a dolgot, aztán le is foglalózza biztos. A fényezés ára mitől függ? Egy sima metalfekete szín kellene mindenhova. Olyan mint az enyém =)
-
szasza.223
csendes tag
Hmm ezt nem tudtam, így annyira én se tudom, de persze találják meg a gépét. Mondjuk érdekes hogy pont ma mentem haverral gépetnézni, és bizony próbakörkor tőlem is elkérte a személyimet a tag. Más dolog hogy nem hoztuk el a 400-as Zizit. Ezzel kapcsolatban kérdem: Hogy áll a CBR project? Könnyen lehet hogy tudnék rá vevőt!
De jó lenne pár kép a jelenlegi állapotokról, persze csak amennyiben tényleg eladod. Jó kezekbe kerülne,, tudom ez számít! =) Pár száraz adat is jöhet, gumikba, olajakba, szűrőkbe, láncba mennyi van kb? Műszaki? Irányár? =)
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest