- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley_
tag
válasz
Viktor0610 #1448 üzenetére
okés köszi
ez lett volna a vége csak gondoltam hátha tud vki vmi okosatthx
-
Acel
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1411 üzenetére
Köszönöm szépen,máskor figyelmesebb leszek
-
skorBooT
tag
válasz
Viktor0610 #1384 üzenetére
A királyi többes alatt a céget értsem?
Ha igen akkor miért csak fekete van? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1373 üzenetére
Hát vaze, nem pont erre hívtam fel a tisztelt kollega figyelmét????
Most ha a motoportálon akadtál ki, akkor az 1.hsz-ből is törölni kéne nem
, mert az is segítségnek számít,hogy ott van a link ahhoz,hogy közvetetten feltörje a telefonját.
moderálva -
Wily
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1368 üzenetére
Köszi.
Valószínűleg vmi ilyen turpiszságról lehet szó, de az fura hogy sony digi fényképező kábellel frankón megy a nokia. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1368 üzenetére
Ok, én nem néztem utána, mert nem szeretem a Nokiát. Viszont az kicsit fura,hogy előszeretettel tesznek olyan megoldásokat a saját kábeleikbe, ami miatt aztán más gyártótól származó darabokat nem -v. csak korlátozottan- lehet használni- A miniUSB az mini USB...most ha ezt elbarmolják valami kis változtatással, akkor bekaphatják.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1358 üzenetére
Igazad van.Mea culpa. Maxima mea culpa.
-
Orgi
addikt
válasz
Viktor0610 #1284 üzenetére
Köszi, így persze eltűnt a felirat végül, csak szerettem volna ezt elkerülni, de tényleg ez volt az egyetlen megoldás
-
wst
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Köszike azt láttam már
De nekem spec olyannak a segítsége kellene aki már találkozott ezzel a problémával és sikerült megoldani
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610 #1269 üzenetére
Attól nem riadok vissza, már egy órája túrom a különböző modder fórumokat, de olyan szinten moderálatlanok, hogy képtelenség megtalálni, amit akarsz.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Viktor0610 #1265 üzenetére
Ahogy vesszük. Ha neked az belenyulásnak számit hogy zenét teszek a telora. Annyi a különbség hogy nem gyári cd-n lévő MPT-vel hanem p2k commander-al...
-
válasz
Viktor0610 #1253 üzenetére
Most kérdeztem meg kolleginától, a 1430-on lehet regisztrációt kérni v. egy üzletben tudod megrendelni a szolgáltatást, személyesen.
-
sss
őstag
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
és ezt hol lehet letölteni?
-
st.hubertus
tag
válasz
Viktor0610 #1106 üzenetére
Ja, csak te közelebb vagy a tűzhöz. Nekem most ment tönkre a Nokiám, 11 hónaposan, remélem gariban megcsinálják. Ha csere lesz, akkor kérhetem, hogy ne ugyanerre a modellre cseréljék? Mert ez nekem nem jött be...
-
szepnorbi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1076 üzenetére
köszönöm szépen sikerült! Örök hála!
A wap már jó!
De az a fajta is kellene, hogy mondjuk ezt a frumot is elérjem a telefonomról
aki tudja hogy kell az kérem segítsen! -
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1046 üzenetére
Köszi a gyors választ.Ez sajnálatos,ha így van..
Először a billentyüvilágítás zugása miatt aggódtam ,3 napon belül vissza is vittem ,de közölték,hogy ez nem minősül hibának. jó...
Most meg ez ...asszem a barátnőm nyert egy telefont......
Mégegyszer köszi. -
Nightmare
senior tag
válasz
Viktor0610 #1025 üzenetére
Nyomj egy választ nekem is
-
Nightmare
senior tag
válasz
Viktor0610 #1020 üzenetére
Oké,mondjuk hogy a live maradjon...de skint és hasonlókat lehet pakolni rá az eredeti szoftjával?
-
Lejszi
senior tag
válasz
Viktor0610 #983 üzenetére
bocsesz
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #972 üzenetére
Szerintem meg el kéne vinni szoftverfrissítésre azt a v3-mat, mert a cimborám v3-jában csak a bejövő mappában 50 üzi volt (tegnap volt a kezemben) és nem panaszkodott a teló, hogy tele lenne a memóriája..
-
robisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #972 üzenetére
Ha torlok az ok egy darabig... na de ne mar... akkor ez most azt jelenti,
hogy kb 10 sms tarolhato max ezzel a telefonnal??? -
FANaticpass
tag
válasz
Viktor0610 #965 üzenetére
THX A valaszt
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #961 üzenetére
Függetleníteni otthon sajnos nem lehet... mindent meg lehet rajta változtatni otthon ami szoftveres de függetleníteni azt nem
Sarki zöldséges rádugja az almásdobozra és úgy független lesz
-
jerry311
nagyúr
válasz
Viktor0610 #959 üzenetére
Hát mert mondjuk minek vegyek 30k HUF-ért telefont, ha vehetek 20k-ért (függetlenítéssel együtt). Anyway, a kérdés arra irányult, hogy mennyire bonyolult a művelet? (sarki zöldséges is megcsinálja vagy csak 1 guru az egész országban
) (a kérdés kb. olyasmi viszonbyan lehet az alapelvekkel mint a bittorrent topic)
-
tsigalko7
csendes tag
válasz
Viktor0610 #942 üzenetére
Sajnos ez van ez a telo kifogott rajtam! mert szeviz cuccom ehhez sajnos nincsen!
most ezután már vicc kategoriába megy
h ha valakinek kérdése van irjon bátran azt is tudom mit nem lehet! szivesen segitek!
mármint ha... na mind1
hali
-
taylorp
senior tag
válasz
Viktor0610 #897 üzenetére
Akkor az nem is búg, mint a V3?
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #795 üzenetére
Viktor0610
A gond az, hogy amint berakom az akksit azonnal bootloader (flash) módban elindul a teló.
Így viszont nem engedi tölteni.
A moto-k már csak ilyen hülyén vannak megkreálva.
Úgynevezett ''flash'' módban nem töltenek, csak ''AT vagy P2K'' üzemmódban. Hogy a franc essen beléjük. Nem hiába írják, minden modder topicban, hogy csak csontra feltöltött akksival kezdjen az ember falsh-elni. Namost én így is tettem, de falsh-elés közben gubanc adódott és leállt az egész. Valószínűleg rossz monstert szedtem le a planetmotox-ról. Mire leszedtem egy újat és újból akartam csinálni az akciót, addigra az akksi modta be az unalmast.Így jártam.
A gond csak az volt, hogy lévén hétvége, sehol nem tudtam feltöltetni az akksimat. Gondoltam itt keresek valaki kelenföldit, aki önszorgalomból berakná a tellájába, amíg a vasárnap délutáni bridzspartiját játssza. És én szépen mgoldhatnám a problémát.
Holnap hétfőn már könnyebben ugrálhatok. Hisz elvihetem a Retek utcába, hogy rakjanak rá egy szoftot, vagy a közeli mobilboltban megkérhetem, hogy töltsék fel az akksimat. -
BaliTHC
tag
válasz
Viktor0610 #765 üzenetére
Királyság, kösz
-
scs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #757 üzenetére
Még benne vagyok, holnap lehet tényleg beviszem. Kösz a gyors reakciót, majd megírom mit mondtak.
-
scs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #755 üzenetére
homályos, életlen, tehát olyan, mintha a telefonnal csinálták volna. Pont ezért idegesít. Megpróbálom feltölteni valahová, egyelőre úgy látom problémám van a bluetooth-szal.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
A függőség nem érdekel, csak a szoft...
Köszi a töltő infókat, akkor megnyugodtam, mert az e398-é az valami szörnyű volt...
Egyébként T-nél milyen színben van? Mert nekem a fekete jobban tettszik!
Üdv. mindenkinek!
TayRol -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #661 üzenetére
Oks, de alapból T-Mobile-os van benne? Mert pl. a Samsungokban még a háttér is ilyen gagyi magenta...
Azért köszi, lehet beruházok egyre, nagyon tettszik, igazából a mérete s a bluetooth érdekel benne. Mostanában már azzal a soft.-al lehet kapni, amelyikben alapból 7.7 mega a memóriája?
Üdv.! TayRol -
SaSee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #647 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az USB-n keresztül való töltést nem értem igazából.
-
_Alex_
csendes tag
válasz
Viktor0610 #499 üzenetére
Új a telcsi, én nem akarok hozzányúlni. Bevinném a Tmobilhoz, ott azt rakják rá? Meg jól jönne a jobb kereshetőség a neveknél, azt olvastam hogy ezt is tudja az új szoft.
-
lapa
veterán
válasz
Viktor0610 #457 üzenetére
tudom, rtfm vagyok csak gondoltam hátha tudja valaki fejből. tanulságképpen leírom, hogy párszor összedugdosva az mpt-vel usb kábelen nagy nehezen benyögte, hogy ''betelt az sms memória''.
nagy törölgetések után már az ébresztést is lehet állítani meg ilyesmi. elég lol, hogy a telefon nem írt semmit ez ügyben.
szal a kód hála istennek mégse kellett... -
lapa
veterán
válasz
Viktor0610 #455 üzenetére
egy megvolt. a másodikon filózom most én is. köszi, reméltem van vmi varázsgomb vagy ctrl-alt-del...
upd: bocs ez láma lesz: mit írjak biztonsági kódnak?
[Szerkesztve] -
Celithrandi
addikt
válasz
Viktor0610 #435 üzenetére
értem, meglátásom szerint ot nincs semmi baj a hangnemmel hogy leszaroztam az sms webeket, de hát te tudod
-
Celithrandi
addikt
válasz
Viktor0610 #431 üzenetére
ahelyett hogy kioktatást tartasz a magyar beszédről inkább írhatnál valami okosat
szvsz -
THomas007
senior tag
válasz
Viktor0610 #431 üzenetére
Kezd elegem lenni ezekből a topicokból,mindenki csak követelődzik,hogy ez kell meg az...
[Szerkesztve] -
outcast^
csendes tag
válasz
Viktor0610 #422 üzenetére
Na úgy néz ki 1 reboot csodákra képes. A pc felismeri a modemet de MPT még mindig nem latja telót... sőt ha rádugom a kábelre elkezdi tölteni na erre varjál gombot
-
rakan
csendes tag
válasz
Viktor0610 #411 üzenetére
Már én is megtaláltam, köszí! -
rakan
csendes tag
válasz
Viktor0610 #409 üzenetére
Szia!
És hol láttad ezt az aksit? Mert én még nem találtam sehol, a gyárin kívül. -
Zsoci
tag
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
Ennél azért már régebben van mobilom.
Akkor részletezem:
Adott a telefonkönyvem : kb 300 név gyakran több számmal nevenként.
Azt hogy össze-vissza cseréli a sw a vezeték és keresztnevet hagyjuk, mert ez az outlook marhasága a nokia és a Ericsson is csinálja.Da ha feltöltöm a telefonba a sinkr sw-vel a jegyzéket az ékezetes neveket megkurtitja. Ez pedig nagy gáz mert ugy pl Horváth az van pá ( a főnököm is meg az unoka testvérem is az ) Nem pont mindegy melyiket hívom.
Nos? ötlet a hiba kiküszöbölésére.
Üdv Zsoci
UI: A SIM-en tárolt nevek hossza SIM típusfüggő ! -
Zsoci
tag
válasz
Viktor0610 #365 üzenetére
Ez egyébként tényleg gáz.
Mármint ez a hülye unicod.Én nem írok SMS-t így nem itt zavar hanem a telefonkönyvben.
Van valakinek ötlete hogy lehetne rávenni hogy ne avval irja? Mert így levágja a sinkronizáláskor a nevek egy részét? Esetleg lehet állítani hogy milyen hosszú lehet egy név bejegyzés?
Ha egy névhez több telszám is tartozik hogy lehet ezt egy bejegyzésként látni ???
Üdv Zsoci -
zsuzskalili
csendes tag
válasz
Viktor0610 #356 üzenetére
Nem tudnál nekem segíteni? Mi az az UNICODE? Honnan küldöm el magamnak a balra dőlőket? Lehet, hogy hülye vagyok, de légyszike magyarázd el nekem részletesen ezt az SMS dolgot! Nincs kedvem duplán meg triplán küldözgetni őket! Előre is köszike!!
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #324 üzenetére
Össze ne vesszetek. Én azt akartam csak mondani hogy nem vennék live-os telefont, mert nem tetszik a kinézete (színei,ikonjai), és nem jön be hogy annyira uralja a szoftot.
Az esetleges korlátozások sem jönnek be, (valamelyik telefonnal megteszik, valamelyikkel nem).
Akit nem zavar , vagy képes ekkora kompromisszumra hogy olcsóbban vegyen telefont,az tegye.Van akinek kimondottan tetszik. -
icaros
csendes tag
válasz
Viktor0610 #305 üzenetére
1. más szolgáltató nem törli ki a gyártónak dizájnban, funkcióban, kezelésben stb. az adott telefonra tervezett szoftverét hogy helyettesítse egy sz*rral (ami sok esetben korlátozza a telefon képességeit), max berakják a könyvjelzők közé a saját wapportáljukat vagy neadjisten a wapelérés ikonját átnevezik. A legundorítóbb az egészben az hogy úgy tálalják mintha ez olyan hűdejó lenne.
2. ''Egy nem agyament Live! felhasználó... Én is töltöttem már le játékot is, csengőhangot is a Live!-ról....''na erre inkább nem is írok semmit mert az már személyeskedés lenne.
3. kérdés: buherálja vki itt a live-os telóját p2kcommanderrel (úgy hogy az még működik is)? mint már írtam nekem nem szerették egymást és nem akartam erőlteteni hátha a más szoft a ludas. Ha igen akkor mit lehet megcsinálni?
4. Már én is hallottam hogy a szakszervíz megtagadta a kiütést, egyik haverom a k750i-jét akarta vodátlanítani és közölték vele hogy a telefonját live szoftverrel értékesítették és csak az rakható bele, garanciavesztéssel sem vállalják kész passz mehetszanyádba. Összeesküvés. -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
Már nem igazán szedik le a live szoftvert,beszéltem a SE szervízzel és ők mondták ezt nekem. Akkor sem , ha az ügyfél kifejezett kérése,mert ez illegális. Hiába hogy nem sufni szervíz, hanem hivatalos márkaszervíz, akkor sem.Csak és kizárólag live-os progit tesznek vissza szoftver frissítés esetén is.
-
csanee
tag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
-
mergal
aktív tag
válasz
Viktor0610 #265 üzenetére
Probáltam a restartot! Idő közben megoldottam a problémát: a gyári MPT 3.11 volt leszedtem a 3.23 deluxot ezzel egyből jó lett! Azért köszi!
Ja és van valahol olyan oldal ahol leírják hogy hogyan tudok gamét feltenni a telefonra mer nekem ilyen sims féle van de az elég gagyi!
Jah és nekem alapból 8mb a memória a telóban vagyis 7,6 a szabad hely! De videot rögzíteni azt nem tud. -
rakan
csendes tag
válasz
Viktor0610 #213 üzenetére
Nem igaz, hogy nem lehet hozzá kapni valami 'bika' akkut. Két nap kevés!
Írjunk fikázó emilt a motonak, hátha mondanak valami megoldást. -
rakan
csendes tag
válasz
Viktor0610 #205 üzenetére
Azt hiszem ez van benne gyárilag is!Vagy 650-es?
Ugyhogy sajna nem nagy előrelépés, de azért köszi! -
oettinger01
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
megtettem de semmi.... pedig már 10 perce legalább elküldtem. biztos jó ez a módszer?
-
oettinger01
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok...... eszembe sem jutott eddig ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták