- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ez_meg_emaz #1264 üzenetére
''-p2k buzerálás(csak annyi hogy mp3-at tettem velae fel) után a csengőhangok listája kicsit összekavarodik és ha épp ugy választod ki a csengőhangot hogy a listában nem szol akkor ha hivnak akkor se fog.''
Ez sz.tem nem a telefon hibája, mivel a felhasználó nyúl bele a szoftverbe... -
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1236 üzenetére
Rádugod másik USB-re pl.
Eddig jó volt? -
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1234 üzenetére
Normális.
Feltettem a leírást a Portálra. [link]
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1223 üzenetére
Közben kiderült a telo v3r és a memo csak 5,8mb. Nemvágom miért csak ennyi amikor a voda oldalán is 7,5 szerepel.
Azért mert ez nem sima v3 hanem v3r? Amugy ugyanugy néz ki csak (szerintem) szoftveres különbség van. (v3-asbol csak ez van vodánál, a v3r.)
Nemtom sima v3-asoknál hogy van de ennél nincs fényérzékelős bill világitás. (Mintha mondtátok volna anno hogy v3-ban van ien.)
Bodz-tol szivesen veszek minden választ. motoportálon nincs ien általános topik v3r-ről amiben ien alap dologkrol lehetne beszélni azért sem irtam oda.
[Szerkesztve] -
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1217 üzenetére
Kösz a sok segítséget.
-
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1221 üzenetére
Jól tudod.
-
monti17
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1217 üzenetére
szeva
az lenne a bajom hogy a motomidman elindítás után ezt írja:unsapported platform.Cant continue
ez miért lehet?
úgy csináltam mindent ahogy le lett írva nemrég tehát eltávolítottam drivert resrtart, utána megint telepítettem, és a motorola phone tools sincs fent -
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1214 üzenetére
Úgy csináltam mindent ahogy leírtad. Mpt-t leszedtem a gépről. A motomidman ilyen adapted jar meg jad fájlokat csinál az eredeti fájlokból. Az jó? Meg a commanderben a telót kiválasztva egy ''a'' nevű könyvtárat látok. Az normális? És hova tegyen a játékokat? Az mindegy?
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1211 üzenetére
Mindent feltelepítettem amit mondtál(motomidman, p2k comm. ,stb.), most hogyan tovább?
[Szerkesztve] -
leitnor
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1207 üzenetére
Köszi szépen. Nekem is főként azért tetszik, mert nagyon szép és mostmár olcsó is.
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1194 üzenetére
Motomidman az meg mi?
-
diegho
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1197 üzenetére
köszi a választ. mpt normálisan működő verziója hol érhető el? most perpill melóhelyen vagyok és itt nyaggat egy csóka hogy szerezzek neki, igaz nem tudom ez mióta tartozik a munkámhoz de mindegy...
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1194 üzenetére
Kösz a választ. Motoportalon regelve vagyok, meg már nézegettem is ott a játékokat.(Amit adtál linket.) Azért gondoltam, h elveszhet a garancia, mert az adatkábelen alapban csak képeket, zenéket, meg videókat lehet átrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged