- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. valaki ki tudna segíteni hol állítom be, hogy nyitásra ne vegye fel a hívást? előbb még megvolt, de most az istennek se találom. köszi...
-
lapa
veterán
válasz
Viktor0610 #457 üzenetére
tudom, rtfm vagyok csak gondoltam hátha tudja valaki fejből. tanulságképpen leírom, hogy párszor összedugdosva az mpt-vel usb kábelen nagy nehezen benyögte, hogy ''betelt az sms memória''.
nagy törölgetések után már az ébresztést is lehet állítani meg ilyesmi. elég lol, hogy a telefon nem írt semmit ez ügyben.
szal a kód hála istennek mégse kellett... -
lapa
veterán
válasz
Viktor0610 #455 üzenetére
egy megvolt. a másodikon filózom most én is. köszi, reméltem van vmi varázsgomb vagy ctrl-alt-del...
upd: bocs ez láma lesz: mit írjak biztonsági kódnak?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
üdv. nemtom volt-e már ilyenről szó de van egy kis problémám: valami fájlcsere zajlott két telefon (egyik v3) között (zenék, ilyesmik talán). azóta (?) nem lehet törölni vagy moddolni pl. az ébresztést, nem lehet törölni (nem lakatos) fájlokat stb.
az mpt sem tud minden fájlt törölni, ''request denied by phone - unathorized (0x41)''
tud valaki gyógyírt? mi a rák van? nem nagyon vagyok benne a frissítgetésben és nem most szeretnék nekiállni de ha valaki leírja mire kíváncsi meg tudom mondani a verziókat meg ilyeneket... -
lapa
veterán
sziasztok. nem tudom megetetni a phone tools-szal a telefont bluetooth kapcsolattal. a telefont a widcomm látja, minden oké. kábelen (nem elsőre persze) össze tudom hozni a phone tools-t is, tudok rá másolni stb.. ha lehúzom a kábelt és a csatlakozáshoz a bt-t választom a 3 közül, akkor megkérdezi a teló típusát. van vagy 5 féle v3. tudja vki t-mobilhoz melyiket válasszam? kipróbáltam többet, de egyikkel se csatlakozik. engedélyezem a telón a felsimerést 60 mp-re, de nem történik semmi. van vkinek ötlete?
-
lapa
veterán
1. a bill.-lel kapcsolatban vágom, hogy maratással készült. nekem csak a kék gumi tűnik kopósnak, mert kiemelkedig a fémből.
2. noigen erre nemtok mit modani. most már legalább megette a win restart után, nem kellett újra drivert mutogatni neki. ez is valami. persze vicces, hogy van egy telefon ami elméletileg bármilyen gépről tölthető aztán mégse ha nincs driver internetről vagy flopin...
3. nekem a csengetés (pl. mp3-ak) dobozhangú kicsit. ha letakarom a rácsokat alul akkor viszont egész jó.
a két kérdést azért tettem fel, mert nekem nem sikerült ilyet találnom és gondoltam hátha más ügyesebb volt -
lapa
veterán
asszony most kapott egy ilyet karácsonyra. eddig nem nagyon találkoztam moto telóval közelről, de az őszintét megmondva kellemeset csalódtam. pár dolog ami számomra pozitív:
1. miniusb kábel, nem vmi különc szarakodás
2. a sima miniusb kábellel tölt is (mondjuk még elfelejtgeti a telefont széthúzáskor)
3. a szoftver (kis varázslás után) könnyen használható (csengőhang bigyózás, ilyenek)
negatívumok:
1. nemtom a jószagú kékség a billentyűzeten meddig húzza, de szerintem nem lesz túl tartós (főleg ha csúsztatva nyomkodja az ember)
2. a telefon felismertetése csak külön driver telepítést követően sikerült
3. a hangja kicsit sokol rádiós, de lehet ás telóknak is.
mindezek mellett beleszerettem, valszeg a jó öreg s55 után benevezek egy ilyenre. két kérdés:
1. lehet sms-visszaigazolást egyszerűen törölni?
2. lehet a naptár-emlékeztetőt valahogy szundiztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest