Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icaros

csendes tag

Fejlemények:
    Alapos kipörkölés (driverek stb felturkálása és eliminálása) után megy a MPT, a p2k továbbra sem hajlandó látni, több verziót kipróbáltam úh sztem a live-os telefon buherálása bukó. Más úton meg skint nem lehet rátölteni (ugye?). :O

• icaros

csendes tag

Módosítanám korábbi hozzászólásomat: Az idáig (2 napig) hibátlanul működő MobilePhoneTools beszart, annyit ír hogy ''please wait...''. Leszedtem, újra fölraktam, semmi. Az egyik leszedés-újraindítás-install-újraindít-bedug-vár-anyáz-vár-anyáz-kihúz-bedug-vár-anyáz ciklusban még beböfögött annyit hogy ''az új hardver telepítése közben hiba lépet fel és valószínűleg nem fog megfelelően működni''. Köszönöm szépen. :(((
    Tehát egy kérdés marad: Megbízható-e annyira a V3 (szokott-e baja lenni 1 éven belül) hogy föláldozzam a garanciát vagy nem?

• icaros

csendes tag

válasz Viktor0610 #305 üzenetére

1. más szolgáltató nem törli ki a gyártónak dizájnban, funkcióban, kezelésben stb. az adott telefonra tervezett szoftverét hogy helyettesítse egy sz*rral (ami sok esetben korlátozza a telefon képességeit), max berakják a könyvjelzők közé a saját wapportáljukat vagy neadjisten a wapelérés ikonját átnevezik. A legundorítóbb az egészben az hogy úgy tálalják mintha ez olyan hűdejó lenne.
    2. ''Egy nem agyament Live! felhasználó... Én is töltöttem már le játékot is, csengőhangot is a Live!-ról....'' :C na erre inkább nem is írok semmit mert az már személyeskedés lenne.
    3. kérdés: buherálja vki itt a live-os telóját p2kcommanderrel (úgy hogy az még működik is)? mint már írtam nekem nem szerették egymást és nem akartam erőlteteni hátha a más szoft a ludas. Ha igen akkor mit lehet megcsinálni?
    4. Már én is hallottam hogy a szakszervíz megtagadta a kiütést, egyik haverom a k750i-jét akarta vodátlanítani és közölték vele hogy a telefonját live szoftverrel értékesítették és csak az rakható bele, garanciavesztéssel sem vállalják kész passz mehetszanyádba. Összeesküvés.
    :(( :(( :((

• icaros

csendes tag

Heló mindenki!
    1.Az érdekelne hogy megbízható-e annyira a V3 hogy a zsírúj telefonom garanciáját föláldozzam a Live! lemészárlásának oltárán?
    2.Tud valaki Bp.-en olyan szervízt/személyt ahol nem akadékoskodnak hanem megcsinálják, vagy a márkaszervíz is megteszi ha szépen kérem?
    3.Vagy otthon is megoldható ha nem vagyok balf*sz?
    Lehet hogy megelégednék azzal is hogy skinnel fedem el ezt a mocskot, a téma nem elég mert el akarom tüntetni a visszataszító ikonjait is, p2kmanagerrel próbáltam buherálni de azt írja hogy not connected, pedig a gyári szofttal jól megy minden.
    4.(ez már költői kérdés) MIRE JÓ A LIVE??? Csak mert elég sok ismerősömnek live-os telefonja van de senki nem használja. Többször néztem már én is mert a reklámoktól programozott tudatalattim azt súgja hogy kell lennie benne valaminek ha ennyire nyomják. Semmirevaló álinformációk, csomó letölthető fölösleges dolog. Jó drágán. És ráadásul lassú.
    Aki meg annyira paraszt hogy ennyi pénzért képes mobilra akármit letölteni az meg túl hülye hozzá hogy használja. Amúgy mindenki minden fórumon agyon-vissza fikázza (vagy nem is foglalkozik vele de az nem is használja), mi a Jóistennek nyomják bele minden telefonba?
    icaros

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés