Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasziga
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
De most ott tratok, hogy feladom (legalábbis mára), ha a szg-re is rádugom a telefont kereken 10mp.-ig még tölti az akksit aztán automatice rögtön le is kapcsolja magát a gépről! Pedig már értem hogyan kéne csinálni, de így hogy a telefont nem érzékeli már a gép se nehéz lesz
-
He-Nike
aktív tag
Igazad van ezt ma reggel én is észrevettem(mikor jött egy sms)...
probléma javítva: [link]
Szerintem van benne ilyen lehetőség bár én 028 ast használok...
Ha csak a a szoft gombokat szeretnéd átszinezniakkor azt megtalálod a felső listában
Soft button Left illetve right majd jobboldat kijönnek a lehetőségek mit lehet velük csinálni!
Köszi, hogy szoltál!!!
Szívesen vennék több véleményt is...
Most ilyen kevés embernek van ilyen tellója vagy csak nem meritek feltőlteni a tellóra?
Szerintem sokkal jobban fog tőle kinézni a teljes menürendszer...
Napalm GSM épp az előző oldalom kérted hogy a stock Moto kinézet elég gagyi nincs-e valami ötlet, gondoltam mért ne feltőltöm nektek erre meg semmi... -
He-Nike
aktív tag
Ez igazából nem az én skinem énis, több skinből ollóztam össze...
Feldobtad hozzá a mma_ucp és dcp fileo-kat is?
ha igen akkor a webelérés menüpont alatt kér egy feloldó kódot (direkt raktam be mert eddig akárkinek kezébeadtam a tellómat azvolt az első hogy ''jé ez mi?'' és már csatlakozott is fel a telló a netre...) ez a kód a teló biztonsági kódja (eretileg 1234)... -
He-Nike
aktív tag
próbáld úgy, hogy átlátszón hagyod csak keretet csinálsz neki (ahogy énis csináltam eredetileg) aminek a színe olyan színű mint a háttérkép...
Namost mivel a háttérkép sötét színű ott nem láccik a gomb de a menüben láccani fog mert sötét színű a kerete a gombnak és ott van olyan halványfehéres háttér...
Jobb most nem jutott eszembe...
szoftverileg nem találtam olyat a szerkesztőprogiban, hogy kívűl másmilyen a szoftgomb mint a menüben...
remélem érthető voltam(már késő van) -
-
He-Nike
aktív tag
Estleg próbáld átdugni másik usb-portra!!!
és újra telepíteni a drivereket tudod a p2k commander mappában az összes megtalálható!
Egy próbát megér!!! Talán még elötte töröld ki az eszközkezelőből a telfon drivereit...
Hátha...
Soxerencsét!!!
multiflahflex: nemtom miköze hozzá, de ha ők mondják...
Olyan néven keresd a neten hogy PST feltelepíted és a telepített mappábban találod a a progit...
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
BT-vel ne is próbálkozz!!!
P2k commander mappában találsz egy p2k autostart.exe file-t intítsd el majd jobb alsó (óra melleti) ikon ott lesz egy kis csillak szerű ikon jobb gombbal katt rá majd swich p2k mode (vagy vmi ilyesmi) akkor a tellód átvált p2k módba innentől pedig már indíthatod a commandert simán megtalálja a tellót... skin létrehozást gondolom tudod..
de azért leírom (hátha mégsem) a ''telló'':\a\mobile\skins mappába létrehozól egy új mappát (aminek a neve teljes mértékben megegyezik a feltelpítendő skin file nevével (kivétel a kiterjesztés) kis- és nagybetű számít tehát ha pédáúl ha moto.ski nevű filet tartalmaz a skin akkor neked egy moto mappát kell létrehozni...
Remélem sikerűlni fog, ha valami nem tiszta Írj!!!
Zerg: köszönöm a linket épp erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest