Új hozzászólás Aktív témák
-
st.hubertus
tag
válasz
Viktor0610 #1106 üzenetére
Ja, csak te közelebb vagy a tűzhöz. Nekem most ment tönkre a Nokiám, 11 hónaposan, remélem gariban megcsinálják. Ha csere lesz, akkor kérhetem, hogy ne ugyanerre a modellre cseréljék? Mert ez nekem nem jött be...
-
st.hubertus
tag
Hát, majdnem lett egy V3-asom. Bementem egy használt GSM boltba, azt mondták, csütörtökre ott lesz, menjek be. Mondom, OK, de azért átsétáltam egy másikba. Volt 3 db fekete limited edisön. Ebből egy gyári független. Bekapcsoltam, Live! menü volt a gyári független telón. Na, remek, inkább otthagytam, mondom majad csütörtökön lesz a másik boltba.
Visszamentem, épp mászok fel az üzletház lépcsőjén, cigányasszony meg 3 putrilakó 16 éves romagyerek bevág előttem a lépcsőn, a nő egy V3-as dobozával a !!hóna!! alatt.
Most sajnos elromlott a telefonom, és a héten nem is lesz pénzem másikra, de soha többé nem akarok használt telefont venni GSM boltban.
[Szerkesztve] -
st.hubertus
tag
-
-
st.hubertus
tag
válasz
zolikaDB #1088 üzenetére
Elvileg lehet.Van egy olyan, hogy firmware-frissítés/csere... ez kb úgy működik, hogy feltesz egy másik flasht a telefonodra (jobbára a gyárit érdemes vagy egy monsterpackot). Ekkor már nem lesz live-os. Viszont: kártyafüggetlen lesz, és ugrik a garancia is. Persze erre lehet azt mondani, hogy nem lesz baja. Nekem 11 hónaposan ment tönkre az E1-es hangszórója..
Valamint nem tudom, hogy ezt hogy is kell csinálni, legutóbb egy V360-ast frissítettem, a live menü el is tűnt, de hálózatfüggő maradt..
A vodás árra rádobsz egy tízest, és hálozatfüggetlent kapsz az electroworldben...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest