- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FANaticpass
tag
válasz
Viktor0610 #965 üzenetére
THX A valaszt
-
FANaticpass
tag
HI ALL!
nekem 1 honapos a v3am! semmi gondom vele nagyon pöpecül müxik, csak velem van gond1x melegitőnadrágom zsebéből kiesett, hat persze hogy 2 helyen lepattant a festék! de ne mlatszik annyira...
2x vettem észre eddig,hogy amikor kinyitom és 1bol menut nyomok vár a telo a hatterkép furan szetcsuszik megint vár és utan mar bentvagyok a menuben 3szintel beljebb amit nyomtam.szal ez lehet azert van mert kurvagyorsan nyomom es a tel nem tudott ugy reagalni de ez még csak 2x fordult elő!
gondolom a telefont azert nem cserélik ki mert leejtettem a festék miatt??? -
FANaticpass
tag
Hi all! ma vettem pannonnal vegre talaltam 1 boltot ahol éehetett kapni.
Amiket ragazzo leirt nekem is azok a cuccok vannak hozzá.
KÉRDÉS: 1. Miért van az, hogy feltöltök 1 mp3at amit kivagtam es 1 masikat felakarok tolteni
akkor azt hibas erbvenytelen formatumnak irja ki. es ugyanugy csinaltam mindnt. mitöl függ hogy letudjam jaszani? Frekvenci , minőség , tömörítésnek miennek kell lennie?
2. Képet szeretnek feltolteni es hiaba veszem le a felbontas es a meret is 22kb ne mnyitja meg . azt irja ki , hogy Túl nagy file!!!!!
irjatok helpet plz ! vagy aki bennevean ezekbe az vegyen mar fel msn re es segitsen elölre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged